Güvenlik Kamerası

Güvenlik Kamerası

Son dakika güvenlik kamerası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvenlik kamerası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvenlik kamerası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Kamerası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik kamerası gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.907 güvenlik kamerası haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik kamerası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan'dan acı haber! Otomobilin çarptığı genç, 87 günlük yaşam savaşını kaybetti
Kozan'dan acı haber! Otomobilin çarptığı genç, 87 günlük yaşam savaşını kaybettiAdana'nın Kozan ilçesinde kaldırımda yürürken otomobilin çarptığı 25 yaşındaki Furkan Yalım, 87 günlük yaşam savaşını kaybetti.
10.07.2024Adana
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktı
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktıBahçelievler'de Murat Arpapay'ın öldürülüp cesedinin apartman boşluğuna atılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, sanık Muhterem Perçikli'nin ifadeleri yer aldı. Perçikli, diğer sanıklar tarafından Arpapay ile tanıştırıldığını ve kiralık dairede buluştuklarını belirtti. 3'ü firari 5 sanık hakkında toplam 36 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor. Öte yandan cinayetten birkaç gün sonra Muhterem Perçikli'nin “Ben de istemezdim bu kadar kötü olmayı. Ama insan kırıldığı zaman kaybedecek bir şeyi kalmıyor ve kaybedecek bir şeyi olmayan kadın her şeyi yapabilir” açıklamasıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştığı da ortaya çıktı.
6.07.2024Gündem
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde hareket etti: O anlar kamerada
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde hareket etti: O anlar kameradaİzmir Metro Üçyol Metro İstasyonu'nda, 11 kişinin arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Daha önce de yine Üçyol Metro ve İZBAN Halkapınar İstasyonu’nda benzer kazalar meydana gelmişti.
2.07.2024Gündem
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde çalıştı: O anlar kamerada
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde çalıştı: O anlar kameradaİzmir Metro Üçyol Metro İstasyonu'nda, 11 kişinin arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Ayrıca, daha önce de yine Üçyol Metro ve İZBAN Halkapınar İstasyonu’nda benzer kazalar meydana gelmişti.
2.07.2024Gündem
Adana'da bir sürücü yoldan çıktı otomobile çarptı, hiçbir şey olmamış gibi gitti
Adana'da bir sürücü yoldan çıktı otomobile çarptı, hiçbir şey olmamış gibi gittiAdana'da bir motosiklet sürücüsünün yoldan çıkıp park halindeki lüks otomobile çarpması saniye saniye görüntülendi. Sürücü kazadan hemen sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.
30.06.2024Adana
Yurt dışında kiraladığı otomobilde kaza yaptı! TESLA'ya dava açmaya hazırlanıyor!
Yurt dışında kiraladığı otomobilde kaza yaptı! TESLA'ya dava açmaya hazırlanıyor!Bayram tatili için gittiği yurt dışı tatilinde kiraladığı otomobilde kaza yapan İzmirli Avukat, araçtaki teknik sorun nedeniyle duramadıklarını ve kaza yaptıklarını söyleyerek TESLA firması hakkında suç duyurusunda bulunacak.
27.06.2024Gündem
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!Esenyurt'ta bir kafeteryayı gözüne kestiren hırsız, işletme sahibini canından bezdirdi. İşletmesinde 2 yıl içerisinde 15 defa hırsızlık yaşandığını söyleyen işletme sahibi İsmet Bozacı, “Dükkanımda 16 tane kamera ve alarm var ama gene de hırsıza engel olamıyor” diyerek yetkililerden çözüm talep etti. Yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
22.06.2024Gündem
Adana'da 14 yaşındaki çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı! Şok anlar
Adana'da 14 yaşındaki çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı! Şok anlarAdana'da 14 yaşındaki çocuk sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı. Köpekleri saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
15.06.2024Adana
Adana'da kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor! "Konuşma bozukluğu var"
Adana'da kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor! "Konuşma bozukluğu var"Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde ikamet eden 84 yaşındaki 4 çocuk babası Ali Ünal, 4 gün önce kahvehaneye gitmek üzere evden çıktı. 10 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'da her gün gittiği kahvehaneye gitmek üzere evden çıkan Ünal'dan bir daha haber alınamadı.
14.06.2024Adana
İstanbul Fatih'te öğretmen silahlı saldırıda hayatını kaybetti
İstanbul Fatih'te öğretmen silahlı saldırıda hayatını kaybettiİstanbul Fatih’te Abdulbaki Durmaz isimli öğretmenin aracına şüpheli 1 kişi kurşun yağdırdı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden kırk dört yaşındaki öğretmen Durmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırının nedeninin, Durmaz'ın Batman'daki ailesiyle, başka bir aile arasındaki husumetten kaynaklandığı öğrenildi.
6.06.2024Gündem
Kayseri'de eğitim uçağının düşme anı kameraya yansıdı
Kayseri'de eğitim uçağının düşme anı kameraya yansıdıKayseri 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’ndan eğitim için havalanan SF-260D tipi eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 pilotun şehit olduğu anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
4.06.2024Vatan TV
Kayseri'de eğitim uçağı düştü: İki pilot şehit oldu!
Kayseri'de eğitim uçağı düştü: İki pilot şehit oldu!Kayseri'de eğitim uçağı düştü. Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi uçağı henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğradı. Kazada Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ve Albay Gökhan Özen şehit oldu. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
4.06.2024Gündem
Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atılan iş yerinin sahibinden çarpıcı açıklamalar!
Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atılan iş yerinin sahibinden çarpıcı açıklamalar!İstanbul'un Sultangazi İlçesinde tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atıldı. İş yeri sahibi Derya Durmaz, "9 Ağustos 2023 yılında oğluma pusu kuruldu. O esnada oğlum yaralanırken babam da öldürüldü. Biz ailecek 11 kişi o çatışmanın arasında kaldık. 'Bu dükkanı çalıştırmazsın' diye sürekli tehdit aldım. Beni korkutmak amacıyla el bombası attılar" dedi.
23.05.2024Gündem
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var!
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var!Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşanmıştı. Adliyede avukatların yıllardır kullandığı tuvaletin kilidi değiştirildi. Kaş Adliyesi'ne gelen avukatlar, ellerindeki anahtarla tuvaleti açamaması üzerine olayı Antalya Barosu aracılığıyla TBB'ye taşıdıklarını belirtti.
21.05.2024Gündem
Park halindeki araç önce kundaklandı, sonra kurşun yağmuruna tutuldu! Araç sahibi tedirgin
Park halindeki araç önce kundaklandı, sonra kurşun yağmuruna tutuldu! Araç sahibi tedirginGaziantep'te park halindeki bir araç iki ay arayla önce molotofkokteyli ile kundaklandı, sonra da pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutuldu. Aracın kundaklanma ve kurşunlanma anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken yaşananlara tepki gösteren araç sahibi, can güvenliğinden endişe ettiğini ifade ederek şüphelinin bulunmasını istedi.
21.05.2024Gaziantep
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024Gündem
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttı
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttıAntalya'nın finike ilçesindeki özel kreşte 1'i kız 2 çocuğu darbettiği belirlenen kreşin sahibi ve öğretmeni Özlem Ünal, soruşturma kapsamında tutuklandı. Ünal'ın çocukları darbettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.05.2024Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktıBalıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024Vatan TV
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı!
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı!Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta önü kesilerek bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı.
15.05.2024Gündem
Apartman faresi kameraya yakalandı! Rahat tavırları dikkat çekti
Apartman faresi kameraya yakalandı! Rahat tavırları dikkat çektiGirdiği apartmanda katları dolaşarak kapı önüne bırakılan ayakkabıları ve değerli eşyaları çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
14.05.2024Gündem
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu!
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu!Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir evden 70 bin TL değerinde kolye çalınması üzerine çalışma başlatan polis, binanın güvenlik kamerası kaydından, şüphelinin tanınmamak için sadece gözleri açık siyah tesettür kıyafeti giyen bir kadın olduğunu tespit etti.
13.05.2024Gündem
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktıAralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişinin, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle gerçekleşen Seçil Erzan soruşturmasında, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdur avukatları bankanın görüntüleri sildiğini iddia etmişti. Mahkeme heyetinin isteğiyle yeni bilirkişi raporu hazırlandı. CNN TÜRK 400 sayfalık bilirkişi raporuna ulaştı. Öte yandan görüntülere ilişkin bankadan da açıklama geldi.
11.05.2024Gündem
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecekAdana'nın a Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde meydanında otomobiliyle evine dönerken oğlu Kayra'nın gözü önünde ensesine isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hayriye Derin'in, Hukuk Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Burak Derin, "Annem hep savcı olmamı istemişti. Şimdi, cübbeyi giydiğimi göremeyecek" ifadelerini kullandı.
'Dur' ihtarına uymadı, polis çarparak durdurdu! Gözaltına alındı
'Dur' ihtarına uymadı, polis çarparak durdurdu! Gözaltına alındıAdana'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan motosikletteki şahıslar, polisin motora çarpmasıyla durduruldu.
3.05.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Kamerası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik kamerası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.