Motosiklet Kazası

Motosiklet Kazası

Son dakika motosiklet kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan motosiklet kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını motosiklet kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motosiklet Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motosiklet kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 motosiklet kazası haberi bulunmuştur. Tüm motosiklet kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti Son olarak 'The Boys'un spin-off'u 'Gen v' dizisinde yer alan genç oyuncu Chance Perdomo, yaşama veda etti. Basın temsilcisi, ünlü ismin geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.03.2024 Magazin
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu Bakırköy'de arkadaşlarıyla randevusuna yetişmek için cep telefonu uygulamasından çağırdığı motokurye beton pompası taşıyan kamyona çarptı. Kazada Betül Gürbüz (25), hayatını kaybederken, motokurye tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı Muğla'nın Bodrum ilçesinde istinat duvarı ile beton elektrik direğinin arasına sıkışan motosikletli Cengizhan Kır (25), yaşamını yitirdi.
12.10.2023 Yaşam
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybetti
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybetti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaldırıma çarpan motosikletteki lise öğrencileri Kerem Faruk Türkmen (17) ile İlker Cura (15), hayatını kaybetti.
21.09.2023 Yaşam
Fenomen Burak Can Taşan motosiklet kazasında hayatını kaybetti! Nişanlısından yürek yakan paylaşım geldi
Fenomen Burak Can Taşan motosiklet kazasında hayatını kaybetti! Nişanlısından yürek yakan paylaşım geldi  Adana'da motosiklet paylaşımlarıyla sosyal medya fenomeni olan ve dün trafik kazasında hayatını kaybeden Burak Can Taşan (23), gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Taşan’ın kısa süre önce evlenme teklif ettiği nişanlısı Yaren Kara, sosyal medyada paylaştığı videoda Taşan’ın ölmeden önce kendisine hediye ettiği çiçek buketini göstererek gözyaşı döktü.
15.08.2023 Yaşam
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı Nevşehir’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz'in (16), kaza sırasında kask takmadığı, 1 gün önce kask siparişi verdiği öğrenildi. Kazadaki motosikletin sahibi Ömer Çatal, arkadaşı Nur'un motosiklet sevdasının yarışçı olan ve çok sayıda derece elde eden ablası Sümeyye Ökçesiz'den geldiğini, iki kardeşin ileriki günlerde Antalya'da düzenlenecek yarışlara gitmeyi planladığını söyledi.
7.07.2023 Gündem
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kendisine mektup yazarak görmek istediğini ifade eden engelli birey Yasin Taşkın’ını evinde ziyaret etti.
25.05.2023 Gündem
Şişli D-100 Karayolu'nda motosiklet kazası: 2 yaralı
Şişli D-100 Karayolu'nda motosiklet kazası: 2 yaralı  Şişli, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki motosiklet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralandı.
18.04.2023 Yaşam
Motosiklet kazası geçiren Acun Ilıcalı taburcu oldu!
Motosiklet kazası geçiren Acun Ilıcalı taburcu oldu! Sarıyer'de ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpışarak motosiklet kazası geçiren televizyoncu Acun Ilıcalı tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hastaneden çıkan Ilıcalı, "Dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus." diye konuştu.
22.09.2022 Magazin
Acun Ilıcalı motorsikletiyle kaza geçirdi! Sağlık durumu nasıl?
Acun Ilıcalı motorsikletiyle kaza geçirdi! Sağlık durumu nasıl? Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı Ceyhun, Sarıyer'de motosiklet kazası geçirdi. Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete, ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Motosikletten düşen Ilıcalı'nın kolu kırılırken, yanında bulunan kızı da hafif şekilde yaralandı. Acun Ilıcalı ameliyata girecek.
20.09.2022 Magazin
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu!
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu! Acun Ilıcalı ve kızı motosiklet kazası geçirdi. Sarıyer'de yaşanan kaza sonrası Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Peki, Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı’nın son durumu nasıl? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
Doktorlar 'Ayağa kalkamaz' dedi 752 gün sonra mucize gerçekleşti!
Doktorlar 'Ayağa kalkamaz' dedi 752 gün sonra mucize gerçekleşti! Antalya'da, trafik kazası sonrası 752 gün kaldığı komadan çıktığında bilinci yerinde olmayan ve doktorların 'Ayağa kalkamaz' sözlerine rağmen 2 yıllık tedavinin ardından yürümeye başlayan Semih Taşdemir (34), şimdi de çok sevdiği mesleğine geri döndü. Ellerini kullanabilmesine 'mucize' olarak bakılan Taşdemir, şimdi cep telefonu tamiri yapıyor.
29.08.2022 Yaşam
Kuşadası'nda motosiklet kazası: 1 ölü
Kuşadası'nda motosiklet kazası: 1 ölü Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
23.08.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Adana'da motosiklet kazası: 2 ölü
Adana'da motosiklet kazası: 2 ölü Adana'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet kaldırıma çarptıktan sonra devrildi. Kazada, motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.
15.08.2022 Gündem
Trafik kazası ihbarı yapıldı, gerçek şok etti!
Trafik kazası ihbarı yapıldı, gerçek şok etti! Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde kaza ihbarına giden ekiplerin tabanca ile vurularak öldürülmüş halde buldukları Volkan Yaz'ın (41), kayınpederi Hamit Karagöz (58) tarafından öldürüldüğü belirlendi.Jandarmanın olayda kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına aldığı Hamit Karagöz, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
2.06.2022 Yaşam
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı...
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı... ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan Gilbert Postelle dört cinayetten mahkum edilip sonra da idam edildi. İdam edilirken son anlarına tanıklık edenlerin anlattıkları ise akıllardan çıkacak gibi değil.
26.05.2022 Dünya
Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz hayatını kaybetti!
Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz hayatını kaybetti! Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz (56), Sultangazi'de Yüksel Çalkam idaresindeki otomobilin kendi kullandığı motosiklete çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Başta Hürriyet Gazetesi olmak üzere uzun yıllar havacılık sektöründe hem muhabir olarak, hem de şirketlerin kurumsal iletişiminden sorumlu üst düzey yöneticilik yapan Gerz'in ölümü basın ve havacılık camiasında büyük üzüntü yarattı. Evli ve bir çocuk babası olan Gerz, doğa ve motosiklet tutkunuydu.
4.04.2022 Gündem
Yüzüstü yatarak motosiklet kullanan sürücüye ceza yağdı
Yüzüstü yatarak motosiklet kullanan sürücüye ceza yağdı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yüzüstü yatıp, kasksız olarak motosiklet kullanarak trafiği tehlikeye düşüren Enes D.'ye 5 bin 886 TL ceza kesildi. Enes D. hakkında ayrıca ‘Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ suçundan adli işlem başlatıldı.
14.01.2022 Haber
THY pilotunun acı sonu! Arkadaşlarıyla tatile gitmişti...
THY pilotunun acı sonu! Arkadaşlarıyla tatile gitmişti... Arkadaşları ile birlikte tatil için gittiği Meksika'da motosiklet kazası geçiren Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan İrlandalı Ambrose Blaine hayatını kaybetti.
20.11.2021 Yaşam
Otomobile çarpan motosikletli öldü; kaza anı kamerada
Otomobile çarpan motosikletli öldü; kaza anı kamerada Çorum'da park halindeki otomobile çarpıp, alev alan motosikletin sürücüsü Yasin Karabıyık (23), hayatını kaybetti. Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
10.11.2021 Haber
Ceyhun Yılmaz kaza geçirdi
Ceyhun Yılmaz kaza geçirdi Ceyhun Yılmaz, motosiklet kazası yaptığını duyurdu.
7.08.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahin'in ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahin'in ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yangın söndürme ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
31.07.2021 Gündem
Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı artıyor...
Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı artıyor... Türkiye uzun süren kapanmanın ardından ilk kez tam normalleşme ile tatile çıkmanın heyecanını yaşadı. Fakat, bu durum kazanları da beraberinde getirdi. Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen kurallara uymayan ya da dikkatsiz davranan sürücülerin kazaları art arda geldi. Kurban Bayramı tatilinin ilk 6 gününde ise trafik kazaları nedeniyle ölen ve yaralananların sayısı açıklandı.
22.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Motosiklet Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motosiklet kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.