Erzurum

Erzurum

Son dakika erzurum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erzurum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erzurum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erzurum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erzurum gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.014 erzurum haberi bulunmuştur. Tüm erzurum haberleri aşağıda listelenmiştir.
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!Bingöl'de madde bağımlısı şahsın sokaktan geçen vatandaşlara saldırısında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
25.07.2024Gündem
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildi
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildiMeteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Sivas, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?Erzurum kongresinin 105. yılı. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi, ulusal egemenlik tanımının da anıldığı ilk kongredir. Peki, Erzurum Kongresi’nin anlamı ve önemi nedir? Erzurum Kongresi kararları nelerdir, ne zaman ve neden yapıldı?
23.07.2024Gündem
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Millî Mücadele yıllarında ortaya konan yüksek şuur, bugün de ilham kaynağı olmakta, geleceğe yürüyüşümüzde bizlere güç vermektedir. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, ülkemizi daha da güçlendirmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
23.07.2024Gündem
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacakSon dakika haberine göre, sağanak yağışlar yurdun birçok şehrinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, Ankara’nın kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik’in iç kesimleri, Sakarya’nın güneyi, Bursa’nın doğusu ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar, Ağrı ve Iğdır çevreleri ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
16.07.2024Gündem
Sağanak yağış nedeniyle heyelan hafif ticari aracı Tortum Çayı'na sürükledi; 3 kişi kurtuldu, anne öldü, çocuğu kayboldu
Sağanak yağış nedeniyle heyelan hafif ticari aracı Tortum Çayı'na sürükledi; 3 kişi kurtuldu, anne öldü, çocuğu kaybolduErzurum'un Tortum ilçesinde sağanak nedeniyle meydana gelen heyelana kapılan ve içerisinde 1'i çocuk 5 İran vatandaşının bulunduğu hafif ticari araç, Tortum Çayı'na sürüklendi. Araçtaki 3 kişi kendi imkanlarıyla kurtulurken, suda kaybolan annenin 6 kilometre mesafede cansız bedenine ulaşıldı, çocuğu için ise arama çalışmaları sürdürülüyor.
13.07.2024Gündem
Demir yolu hatlarında iyileştirme çalışmaları: Erzurum'a yüksek hızlı tren geliyor
Demir yolu hatlarında iyileştirme çalışmaları: Erzurum'a yüksek hızlı tren geliyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilk etapta Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demir yolu hattını rehabilite ettiklerini ve Erzurum için hızlı tren çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.
13.07.2024Gündem
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründü
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründüErzurum'da 3 gündür devam eden sağanak yaşamı olumsuz etkilerken, Palandöken'in zirvesi yağan dolu ile beyaza büründü.
10.07.2024Gündem
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildiMeteoroloji'den kırmızı alarm verildi. Kuvvetli yağış için son dakika açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. Uyarı yapılan iller sırasıyla Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan, Karabük oldu.
10.07.2024Gündem
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındı
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındıAdana'da 11 yıl önce Zeynep Söğüt'ü boğarak öldürüp cesedini koydukları bavulu dereye attıkları iddiasıyla 3 sanığa verilen hapis cezaları, eksik kovuşturma yapıldığı gerekçesiyle bozuldu. Kararın ardından bugüne kadar cesedi bulunmayan Zeynep Söğüt davasında yargılamaya yeniden başlandı.
7.07.2024Adana
Gençlerin doğum günü şakası polisi kızdırdı!
Gençlerin doğum günü şakası polisi kızdırdı!Erzurum'da gençler, doğum günü olan arkadaşlarını direğe bağlayıp şakayla darp etti ve başından aşağı un döküp, yumurta kırdı. Bir şahsın direğe bağlanarak darp edildiği ihbarını alan polis ekipleri 112 görevlileri ile olay yerine gittiklerinde konunun şaka olduğunu öğrendi. Gencin iple bağlı olan elleri sağlık görevlileri tarafından kesilerek kurtarıldı. Gençlerin pişkin pişkin gülüşmeleri üzerine polis memuru, "Biz önemli bir konu varmış gibi geliyoruz şuraya bak ya ambulans burada, biz buradayız" dedi.
4.07.2024Gündem
700 bin TL hibe desteği aldı! Hayatını değiştiren işi kurdu, kazancı kendisini bile şaşırttı
700 bin TL hibe desteği aldı! Hayatını değiştiren işi kurdu, kazancı kendisini bile şaşırttıBirçok kişi kendi işini yapmak istiyor. Ancak çok azı bunu başarabiliyor. Firdevs Erzurum da kendi işini yapmak isteyen kadın girişimcilerden biri. Aldığı 700 bin TL hibe desteği ile hayatı değişen Erzurum'un hikayesi pek çok kadına ilham olacak nitelikte. Yaptığı işin hayal ettiğinden de fazla büyüdüğüne dikkat çeken kadın girişimci, "İsterim ki benim gibi yüzlerce kadın olsun." diyor.
4.07.2024Ekonomi
Sağanak sele neden oldu, alt geçitler suyla doldu
Sağanak sele neden oldu, alt geçitler suyla dolduErzurum’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sele neden oldu. Alt geçitlerin suyla dolduğu kent merkezinde göle dönüşen caddelerde sürücüler trafikte ilerlemekte zor anlar yaşadı.
2.07.2024Gündem
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için TÜBİTAK'ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile ortak protokol yaparak hayata geçirdiği 'TÜBİTAK Fen Lisesi' 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
2.07.2024Ekonomi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldiSıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024Gündem
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardıSon dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyor
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "140 yolcusuyla 24 Haziran’da Ankara’dan yola çıkacak. Turistik Tatvan Treni, 1262 km mesafeyi 28 saatte tamamlayacak" dedi.
20.06.2024Ekonomi
Bu çelik zırhtan dünyada sadece bir tane var! bin 500 yıllık Roma zırhı restore edildi
Bu çelik zırhtan dünyada sadece bir tane var! bin 500 yıllık Roma zırhı restore edildiSatala Antik Kenti'nde bulunan ve dünyada bilinen tek Lorica Squamata model lejyoner zırhı restore edildi.
19.06.2024Gündem
Yağmur geliyor, soğuk hava donduracak! Meteoroloji'den Kurban Bayramı için alarm verildi, iller tek tek açıklandı
Yağmur geliyor, soğuk hava donduracak! Meteoroloji'den Kurban Bayramı için alarm verildi, iller tek tek açıklandıMeteoroloji yeni haritayı paylaştı. 4 kent için sarı alarm verildi. Dün İstanbul dahil birçok kentte sağanak, dolu, şiddetli yağmur etkili olmuştu, yetkililer sıcaklıkların 6 derede daha düşeceğini duyurdu. Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Erzincan, Tunceli ve Erzurum çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı bekleniyor. Peki arife günü yani bugün ve Kurban Bayramı boyunca hava nasıl olacak? İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
15.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erzurum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erzurum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.