Çıldır

Çıldır

Son dakika çıldır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çıldır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çıldır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çıldır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çıldır gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 çıldır haberi bulunmuştur. Tüm çıldır haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti: Aradaki fark 158
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti: Aradaki fark 158 Ardahan'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Faruk Demir, en yakın rakibi AK Parti adayı Yunus Baydar'dan 158 oy fazla aldı. AK Parti yönetimi tarafından Çıldır ilçesindeki seçim sonuçlarına itiraz yapıldı.
31.03.2024 Gündem
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti Ardahan'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Faruk Demir, en yakın rakibi AK Parti adayı Yunus Baydar'dan 158 oy fazla aldı. AK Parti yönetimi tarafından Çıldır ilçesindeki seçim sonuçlarına itiraz yapıldı.
31.03.2024 Gündem
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece...
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece... Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Gündem
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Vatan TV
Göle, eksi 28,4 ile Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu
Göle, eksi 28,4 ile Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu Ardahan'ın 2 bin 30 rakımlı Göle ilçesi dün gece eksi 28,4 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi oldu.
16.01.2024 Gündem
Atalık Kavılca Buğdayı’na destek
Atalık Kavılca Buğdayı’na destek Gıda şirketi Ülker, Ardahan merkez köyleri ve Çıldır çevresinde üretim yapan çiftçilerden aldığı, 13 bin yıllık geçmişi olan Atalık Kavılca Buğdayı’yla ilgili farkındalığa destek veriyor.
3.11.2023 Ekonomi
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı...
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı... Eşine az rastlanır olay Tekirdağ'da yaşandı. Kapaklı ilçesinde yaşayan çift, boşanmak için Çerkezköy 2. Aile Mahkemesine başvurdu. G.A. isimli kadının eşi U.A.’dan boşanmak istemesi üzerine U.A. da evliliğin geçerli olmadığını belirtip, nikah merasimi sırasında orada olmadığını ve imzayı da kendisinin atmadığını belirterek evliliğin iptali davası açtı. Mahkeme, dosyaları inceleyerek, ‘evliliğin yokluğu’ hükmüne karar verdi.
1.11.2023 Gündem
Turistik Doğu Ekspresi biletleri satışa çıkıyor!
Turistik Doğu Ekspresi biletleri satışa çıkıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir, Doğu Ekspresi’nin son yıllarda farklı tatil seçeneği arayan seyahat severlerin, sanat tutkunların gözdesi haline geldiğini belirterek, “Ekonomik, konforlu ve güvenli bir taşımacılık hizmeti ile Anadolu’nun tarihi ve doğal güzelliklerinin keşfedilmesi sağlanıyor. Bu yıl turistik Doğu Ekspres seferleri 11 aralıkta, bilet satışları ise 1 kasımda başlayacak” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Gümrü Antlaşması Özeti Ve Önemi... Gümrü Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Gümrü Antlaşması Özeti Ve Önemi... Gümrü Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihimizdeki her anlaşma oldukça önemlidir. Özellikle de Gümrü Antlaşması uluslararası bir antlaşmasıdır ve TBMM'nin ilk anlaşmasıdır. Gümrü Antlaşması ile birlikte Ermenistan ile imzalanan Sevr Antlaşmasının maddeleri geçersiz sayılacaktır. Bu anlamda antlaşma oldukça önemlidir.
7.09.2023 Eğitim
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu
'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu Muğla'nın Marmaris ilçesinde apart işleten G.U., iddiaya göre, bir süredir çıkmayan kiracılarına sinirlenip kaldıkları daireye biber gazı sıktı. 2'si çocuk 5 kişi gazdan etkilendi, gözaltına alınan G.U. ise serbest bırakıldı.
2.06.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Göle, eksi 28 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu
Göle, eksi 28 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu Doğu Anadolu Bölgesi'nde en soğuk yerleşim birimi, sıfırın altında 28 derece ile Ardahan’ın Göle ilçesi oldu. Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü bölgede, birçok yerleşim biriminde gece hava sıcaklığı eksi 28 dereceyi aştı.
26.01.2023 Yaşam
Kars'ta renkli görüntüler! Buz üstünde horon teptiler
Kars'ta renkli görüntüler! Buz üstünde horon teptiler Buz tutan Çıldır Gölü’nde atlı kızaklarla gezdiler, buz gibi soğuğa aldırış etmeden buz üzerinde horon teptiler.
16.01.2023 Yaşam
Ardahan eksi 14,8 ile dondu
Ardahan eksi 14,8 ile dondu Ardahan'da soğuk hava etkili olurken, kent merkezinde sıcaklık sıfırın altında 14,8 dereceye kadar düştü.
25.12.2022 Yaşam
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Dolandırıcıların yeni taktiği sınır kapıları
Dolandırıcıların yeni taktiği sınır kapıları Ardahan’ın Çıldır ilçesinde dolandırıcıların yeni taktiği duyanları şaşkına çevirdi. Çıldır ve Aktaş Sınır kapılarının isimlerini kullanarak, uygun fiyata telefon ve araç parçası satan iş yerleri olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran dolandırıcılar; ağlarına düşürdükleri insanları kısa sürede dolandırıp paralarını alıyor.
24.11.2022 Vatan TV
Sosyal medyada dolandırıcıların şaşkına çeviren taktiği: Sınır kapıları!
Sosyal medyada dolandırıcıların şaşkına çeviren taktiği: Sınır kapıları! Ardahan’ın Çıldır ilçesinde dolandırıcıların yeni taktiği duyanları şaşkına çevirdi. Çıldır ve Aktaş Sınır kapılarının isimlerini kullanarak, uygun fiyata telefon ve araç parçası satan iş yerleri olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran dolandırıcılar; ağlarına düşürdükleri insanları kısa sürede dolandırıp paralarını alıyor.
24.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
ESTÜ takımları, TEKNOFEST'e hazır
ESTÜ takımları, TEKNOFEST'e hazır Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin (ESTÜ) Mühendislik Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu bölümlerinde okuyan öğrencilerin oluşturduğu Hidroana, Solar Team, Anatolia Aero Design ve ESTÜ İHA takımları, TEKNOFEST yarışmaları için son hazırlıklarını tamamladı. ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, "Amacımız; çalışan herkesin önünü açmak, öğrencilerimizin önünü daha fazla açmak. Onlar da bunu fazlası ile hak ediyorlar. Gerçekten inandıkları bir işte emek veriyorlar. Çok da güzel işler ortaya çıkartıyorlar. Hepsinin yolu açık olsun" dedi.
19.07.2022 Bilim ve Teknoloji
İkinci el satın aldığı arabayı ekspertize götürdü, hayatının şokunu yaşadı! İki katı çıktı...
İkinci el satın aldığı arabayı ekspertize götürdü, hayatının şokunu yaşadı! İki katı çıktı... İstanbul'da yaşayan Mustafa Çıldır, bir internet sitesinde gördüğü ve satıcının 150 bin kilometrede olduğunu söylediği otomobili 187 bin TL ödeyerek satın aldı. Satın aldığı esnada satıcıya güvenerek otomobili kilometre testine sokmayan Çıldır, daha sonra otomobilinin arızalar vermesi üzerine tamirciye gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. 150 bin kilometre diye satın aldığı otomobilini ekspertize götüren Çıldır, otomobilin 309 bin kilometrede olduğunu öğrendi. Çıldır, aynı satıcının aynı internet sitesinde aynı marka model otomobilin satışına devam ettiğini ve farklı vatandaşların da bu durumdan mağdur olabileceklerini belirtti.
10.06.2022 Yaşam
Dev tünelde ışık göründü! Birçok ili birbirine bağlayacak
Dev tünelde ışık göründü! Birçok ili birbirine bağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tamamlandığında Doğu Anadolu Bölgesi ve Ardahan'ı Çıldır üzerinden Aktaş Sınır Kapısı ve Gürcistan'a bağlayacak olan Aşık Şenlik Tüneli'nin ışık görme törenine katıldı. Bakan Karaismailoğlu, 666 milyon 320 bin liraya mal olacak tünelle zamandan 2.2 milyon, akaryakıttan ise 2.2 milyon TL tasarruf sağlanacağını söyledi.
22.04.2022 Siyaset
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır?
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır? Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı. Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Türkgözü sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldıktan 24 ay sonra yaya trafiğine açılmıştı. Sınır kapısı modernize çalışmaları nedeniyle 2 aradan sonra yeniden kapatıldı. Türkgözü sınır kapısı ne zaman açılacak?
7.03.2022 Yaşam
Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı
Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Türkgözü sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldıktan 24 ay sonra yaya trafiğine açılmıştı. Sınır kapısı modernize çalışmaları nedeniyle 2 aradan sonra yeniden kapatıldı.
7.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çıldır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çıldır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.