Kars

Kars

Son dakika kars haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kars ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kars haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kars

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kars gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.366 kars haberi bulunmuştur. Tüm kars haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
26.07.2024Gündem
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katletti
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katlettiAdana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan Murat Arlı'yı (61), 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, arkadaşı Atilla Cücü'nün (65) öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı.
26.07.2024Adana
Bin yıl sonra gün yüzüne çıkarıldı! '“Anadolu’daki ilk mescidini turizme kazandırdık'
Bin yıl sonra gün yüzüne çıkarıldı! '“Anadolu’daki ilk mescidini turizme kazandırdık'Kars Ani Ören Yeri’nde 8 noktada yürütülen kazı ve koruma çalışmalarında Divin Kapısı Kaya Mescit olarak adlandırılan bölgede Anadolu'da Türkler tarafından inşa edilen ilk kaya mescidi olduğunu düşünülen, kaya mescidi gün yüzüne çıkarıldı.
25.07.2024Gündem
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildi
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildiMeteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Sivas, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlar
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlarRekor sıcaklıklar yurdun büyük bir kısmında hayatı olumsuz etkilerken Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Van, Artvin ve Ordu ile bu akşam saatlerinde Samsun'un doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Giresun'un doğu, Trabzon'un batı kesimleri ile Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
20.07.2024Gündem
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacakSon dakika haberine göre, sağanak yağışlar yurdun birçok şehrinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, Ankara’nın kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik’in iç kesimleri, Sakarya’nın güneyi, Bursa’nın doğusu ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar, Ağrı ve Iğdır çevreleri ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
16.07.2024Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
16.07.2024Gündem
Demir yolu hatlarında iyileştirme çalışmaları: Erzurum'a yüksek hızlı tren geliyor
Demir yolu hatlarında iyileştirme çalışmaları: Erzurum'a yüksek hızlı tren geliyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilk etapta Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demir yolu hattını rehabilite ettiklerini ve Erzurum için hızlı tren çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.
13.07.2024Gündem
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildiMeteoroloji'den kırmızı alarm verildi. Kuvvetli yağış için son dakika açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. Uyarı yapılan iller sırasıyla Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan, Karabük oldu.
10.07.2024Gündem
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Milliyet Executive ile şirketlere özel püf noktalar
Milliyet Executive ile şirketlere özel püf noktalarİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 31. sayısı, 5 Temmuz tarihinde raflarda yerini alıyor.
4.07.2024Ekonomi
Resmi Gazete'de yayımlandı! 140 ilçenin kaymakamı değişti
Resmi Gazete'de yayımlandı! 140 ilçenin kaymakamı değiştiResmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye genelinde 140 ilçenin kaymakamı değiştirildi.
1.07.2024Gündem
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldiSıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024Gündem
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardıSon dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkat
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkatMeteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde beklenen hava sıcaklık raporunu açıkladı, Yapılan son tahminlere göre: Ülkenin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Kars ve Hakkari çevreleri ile Ağrı ve Iğdır’ın güney, Van'ın doğu, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.06.2024Gündem
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyor
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "140 yolcusuyla 24 Haziran’da Ankara’dan yola çıkacak. Turistik Tatvan Treni, 1262 km mesafeyi 28 saatte tamamlayacak" dedi.
20.06.2024Ekonomi
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldı
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldıMeteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Afyonkarahisar, Konya, Çorum, Bolu’nun güney ve doğusu, Karabük'ün güney kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt çevreleri ile Rize ve Artvin illerinin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da yağış yerel olarak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
8.06.2024Gündem
17 ilde FETÖ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı
17 ilde FETÖ operasyonu: 72 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye yönelik son 4 günde 17 ilde düzenlenen “Kıskaç-19” operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
6.06.2024Gündem
Darbeci eski asker Adana polisinden kaçamadı
Darbeci eski asker Adana polisinden kaçamadıKars'ta uzman çavuş olarak görev yaparken 15 Temmuz darbe girişimine katılmaktan 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü Adana'da yakalandı.
2.06.2024Adana
Dışarı çıkarken dikkat olun: Beklenen aşırı sıcak hava uyarıları peş peşe geldi! 11 kentte sağanak alarmı
Dışarı çıkarken dikkat olun: Beklenen aşırı sıcak hava uyarıları peş peşe geldi! 11 kentte sağanak alarmıMeteoroloji haritayı güncelledi ve beklenen ‘aşırı sıcak’ hava için uyarılar peş peşe geldi. Önümüzdeki 5 gün için yaşlılar ve çocuklar ‘dışarıya çıkmasın’ uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bilecik, Afyonkarahisar, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
31.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kars ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kars haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.