Buzlanma

Buzlanma

Son dakika buzlanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buzlanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buzlanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buzlanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buzlanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.305 buzlanma haberi bulunmuştur. Tüm buzlanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Ardahan'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime perşembe günü ara verildi. Ayrıca Van'ın Çaldıran ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı kırsal mahalle okulları ile taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
7.02.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi Uyarıların ardından yoğun kar yağışı dün itibarı ile etkisini göstermeye başladı Japonya’nın başkenti Tokyo ve çevresinde etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle en az 160 kişi yaralandı. Başkentteki Haneda Havalimanı'nda 132 uçuş iptal edildi.
6.02.2024 Dünya
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil edildi. Van'ın Saray ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
4.02.2024 Gündem
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak!
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak! Meteoroloji son dakika duyurdu. Yeni haftalık hava durumu raporu yayınlandı. Mevsim normellerinde seyreden hava sıcaklıkları bu hafta aniden düşecek. Birçok il için sarı ve turuncu alarm verildi. İstanbul'da hava kar topluyor. Sağanak yağışın etkili olduğu şehirin birçok ilçesinde yeni haftada kar bir anda bastırabilir. Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Bolu, Zonguldak, Bartın ve Düzce'de, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli kar bekleniyor. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. İşte son hava durumu tahminleri...
27.01.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı için 23 il özellikle uyarıldı! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kar kalınlığı 20 santimetreyi geçecek
Yoğun kar yağışı için 23 il özellikle uyarıldı! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kar kalınlığı 20 santimetreyi geçecek Son dakika kar yağışı uyarıları art arda geliyor. MGM, Meteoroloji uzmanları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı vatandaşları kar yağışı, buzlanma ve çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 23 il için alarm verildi. Kar kalınlığının 20 santimetreyi geçmesi bekleniyor. İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
23.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar batıya ilerliyor! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, onlarca kentte yoğun kar yağışı başladı, kar İstanbul haritasına girdi
Lapa lapa kar batıya ilerliyor! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, onlarca kentte yoğun kar yağışı başladı, kar İstanbul haritasına girdi Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul dahil onlarca kent için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji, AKOM, Valilik ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamaların ardından kar İstanbul haritasına yansıdı. Sıcaklıklar 10 derece birden düştü. Lapa lapa kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bölgeleri tek tek açıklayarak vatandaşları çığ, buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı. Peki İstanbul kar yağışını saat kaçta görecek? Yoğun kar yağışı kent merkezinde etkili olacak mı? İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
22.01.2024 Gündem
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı Çanakkale'nin yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışı birlikte beyaza büründü.
21.01.2024 Gündem
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. İstanbul'da kar yağışı etkisini gösterecek. MGM haritalı olarak paylaşarak karın en yoğun olacağı bölgeler vatandaşların bilgisine sunuldu. Uzmanlar ise saat saat kar yoğunluğunu açıkladı. AKOM'dan ise son dakika uyarısı geldi. İşte İstanbul dahil onlarca kent için kar, fırtına ve soğuk hava uyarısı...
20.01.2024 Gündem
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
19.01.2024 Gündem
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için uyarılarda bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir Kar yağışı ile ilgili son dakika sürprizi... İstanbul, Ankara ile birlikte onlarca kent için uyarı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
14.01.2024 Gündem
Hafta sonu kar topladı, yeni haftada lapa lapa geliyor! 5 derece daha düşüyor! Meteoroloji'den peş peşe uyarı var: 15-19 Ocak'ta birden indirecek!
Hafta sonu kar topladı, yeni haftada lapa lapa geliyor! 5 derece daha düşüyor! Meteoroloji'den peş peşe uyarı var: 15-19 Ocak'ta birden indirecek! Hafta sonu soğuk hava dalgası iliklerimize kadar dondurdu. Meteoroloji'den yeni hafta için peş peşe uyarı geldi. Yağışın olmadığı Cumartesi Pazar günleri hava sıcaklıkları eksi dereceleri gördü. Ancak vatandaşları bu hafta lapa lapa kar bekliyor. Güneydoğu ve Karadeniz için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Ege ve Akdeniz bölgeleri dışında 5 bölgede de kar var. İstanbul'da buzlanma uyarısı yapıldı. Hava durumu uzmanları 15-19 Ocak haftasında İstanbul'da kar yağışının birden indireceği uyarısında bulundu.
13.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
28.12.2023 Gündem
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı Ardahan'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 57 köy yolu, ulaşıma kapandı.
25.12.2023 Gündem
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı Bitlis ve ilçelerinde 3 gündür aralıklarla yağan kar nedeniyle 49 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kentin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının yaklaşık 70 santimetreye ulaştığı belirtildi.
25.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı Kars’ta buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
Para taşıyan zırhlı araç devrildi
Para taşıyan zırhlı araç devrildi Bolu’nun Mudurnu ilçesinde zırhlı para nakil aracı gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.
21.12.2023 Gündem
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü; Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şırnak ve Batman için sağanak ve kar yağışı uyarısında bulundu.
21.12.2023 Gündem
Van Gölü kıyıları dondu
Van Gölü kıyıları dondu Bitlis ve ilçelerinde son günlerde etkili olmaya başlayan dondurucu soğuk, Tatvan – Ahlat arasında Van Gölü kıyılarının donmasına neden oldu.
21.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Buzlanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buzlanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.