Sarıkamış

Sarıkamış

Son dakika SARIKAMIŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SARIKAMIŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SARIKAMIŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarıkamış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarıkamış gelişmeleri de dahil olmak üzere 735 sarıkamış haberi bulunmuştur. Tüm sarıkamış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 90 bin Mehmetçik harekatın 109. yılında da unutulmadı. Her yıl olduğu gibi Allahuekber Dağları'nda kahraman şehitler anısına kardan heykeller yapıldı.
7.01.2024 Gündem
Kars'ta otobüs kazası! Ölü ve yaralılar var
Kars'ta otobüs kazası! Ölü ve yaralılar var Kars Sarıkamış Karakurt mevkiinde kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı. İlk belirlemelere göre kazada ölü ve yaralılar var.
5.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, hayatını kaybetti
Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, hayatını kaybetti Kars'ta kalp krizi ve beyin kanaması geçiren altmış bir yaşındaki Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
27.12.2023 Gündem
Sarıkamış şehitleri için anma sözleri - Sarıkamış şehitleri anma günü mesajları | 22 Aralık Sarıkamış Harekatı nedir, Sarıkamış şehitlerini anma günü ne zaman?
Sarıkamış şehitleri için anma sözleri - Sarıkamış şehitleri anma günü mesajları | 22 Aralık Sarıkamış Harekatı nedir, Sarıkamış şehitlerini anma günü ne zaman? 22 Aralık Sarıkamış Şehitleri ile ilgili sözler- Sarıkamış şehitleri anma mesajları 109. Yıldönümünde Sarıkamış Harekatı'nda can veren şehitlerimizi anmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Birinci Dünya Savaşında, 22 Aralık 1914 ve 6 Ocak 1915 arasında Osmanlı İmparatorluğu ile Rus İmparatorluğu arasında gerçekleşmiş olan Sarıkamış Harekâtı’nda çok sayıda şehit verdi. Tarihin en soğuk gününde, her yıl olduğu gibi bu yıl da derin bir hüzünle anılan Sarıkamış Şehitleri’nin tarihi için de araştırmalar yoğunlaştı. Biz de Sarıkamış Şehitleri anma mesajları ve sözleri derlerken, Sarıkamış Harekatı tarihi hakkında da bilgiler verdik.
22.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yolcu otobüsünün viyadükten uçup, şarampole devrildiği kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından 27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi
4.08.2023 Ekonomi
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; ölü ve yaralılar var
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; ölü ve yaralılar var Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir yolcu otobüsü Karakurt Viyadüğü'den uçtu. Kazada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.
30.07.2023 Vatan TV
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; 7 ölü, 22 yaralı
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; 7 ölü, 22 yaralı Karsın Sarıkamış ilçesinde, yolcu otobüsü Karakurt Viyadüğü'nden uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.
30.07.2023 Gündem
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı? Kars seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Kars ilçe seçim sonuçları da etkili oalcak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerde Kars parti oy oranları da yer alacak. Kars ilçelerinden Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçları canlı takip yapılabilecek. Kars AK Parti, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP, MHP oy oranlarının yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı oy sayıları da açıklanacak. Peki Kars hangi parti kazandı? Kars Cumhurbaşkanı kim kazandı? İşte Kars canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler Balıkesir'de konuşan MHP lideri, İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.
6.05.2023 Gündem
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama Kars’ta ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutulandı.
18.04.2023 Gündem
Kars gece eksi 21’i gördü
Kars gece eksi 21’i gördü Kars’ta soğuk hava etkisini sürdürüyor. Soğuk havanın etkili olduğu Kars’ta gece hava sıcaklığı eksi 21 derece olarak ölçüldü.
26.02.2023 Yaşam
MSB, Kış tatbikatında Mehmetçiğin uçaktan atlayış görüntüsünü paylaştı
MSB, Kış tatbikatında Mehmetçiğin uçaktan atlayış görüntüsünü paylaştı Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçiğin Kış Tatbikatı’nda nefes kesen uçaktan atlayış görüntülerini paylaştı.
28.01.2023 Gündem
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Kars'ta bir otelin asma tavanı çöktü; 32 yaralı
Kars'ta bir otelin asma tavanı çöktü; 32 yaralı Kars'ta, Sarıkamış Harekatı'nın 108’inci yıldönümü dolayısıyla hazırlanan belgeselin gala gösteriminin yapılacağı salonun asma tavanı çöktü. Çökme sonucu yaralanan çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kars Sarıkamış'ta bir otelin tavanının çökmesi sonucu 32 kişi yaralandı” dedi.
7.01.2023 Yaşam
22 Aralık Sarıkamış şehitleri ile ilgili anma mesajları ve Sarıkamış şehitleri sözleri! Kars Sarıkamış şehitleri hikayesi nedir, nasıl oldu, kaç asker şehit oldu?
22 Aralık Sarıkamış şehitleri ile ilgili anma mesajları ve Sarıkamış şehitleri sözleri! Kars Sarıkamış şehitleri hikayesi nedir, nasıl oldu, kaç asker şehit oldu? 22 Aralık 1914 Sarıkamış sözleri ve Sarıkamış şehitleri mesajları için aramalar arttı. 1. Dünya Savaşı sırasında Sarıkamış'ta şehit düşen binlerce asker bugün anılıyor. 60 bin askerin donarak şehit olduğu Sarıkamış Harekatı yıldönümü kapsamında şehit olanları anmak isteyenler Sarıkamış şehitleri sözleri ve mesajları için araştırmaya başladı. Peki Kars Sarıkamış şehitleri hikayesi nedir, 22 Aralık 1914 Sarıkamış nasıl oldu? İşte Sarıkamış şehitleri mesajları ve 22 Aralık Sarıkamış şehitleri ile ilgili sözler…
22.12.2022 Gündem
Kars’ta kar yağışı etkili oluyor
Kars’ta kar yağışı etkili oluyor Kars’ta iki gündür etkili olan yağmur ve sıcak hava bugün yerini kar yağışına bıraktı. Akşam saatlerinde başlayan kar etrafı beyaza bürüdü.
4.12.2022 Gündem
Kars'ta, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde bin sosyal konut için kura çekildi
Kars'ta, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde bin sosyal konut için kura çekildi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Karsta yapılacak 1070 konuttan bini için kura çekimi yapıldı.
8.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Tırla otomobil çarpıştı! Feci kazada 4 kişi can verdi
Tırla otomobil çarpıştı! Feci kazada 4 kişi can verdi Kars'ın Sarıkamış ilçesinde tırla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti.
24.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sarıkamış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarıkamış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.