Ardahan

Ardahan

Son dakika ardahan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ardahan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ardahan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ardahan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ardahan gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.441 ardahan haberi bulunmuştur. Tüm ardahan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
26.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'deBazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.07.2024Gündem
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildi
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildiMeteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Sivas, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlar
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlarRekor sıcaklıklar yurdun büyük bir kısmında hayatı olumsuz etkilerken Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Van, Artvin ve Ordu ile bu akşam saatlerinde Samsun'un doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Giresun'un doğu, Trabzon'un batı kesimleri ile Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
20.07.2024Gündem
MEB'den yeni adım: 6 ilde 7 tematik tarım meslek lisesi kuruluyor
MEB'den yeni adım: 6 ilde 7 tematik tarım meslek lisesi kuruluyorMilli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Türkiye'de tarım alanında nitelikli iş gücünün karşılanmasına destek olunması amacıyla 6 ilde 7 tematik tarım meslek lisesi açıldı.
20.07.2024Gündem
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
TÜİK açıkladı: İşsizlik oranı en düşük il Sinop oldu
TÜİK açıkladı: İşsizlik oranı en düşük il Sinop olduTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılında işsizlik oranı en yüksek ilin Hakkari, en düşük ilin Sinop olduğunu açıkladı.
18.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacakSon dakika haberine göre, sağanak yağışlar yurdun birçok şehrinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, Ankara’nın kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik’in iç kesimleri, Sakarya’nın güneyi, Bursa’nın doğusu ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar, Ağrı ve Iğdır çevreleri ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
16.07.2024Gündem
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildiMeteoroloji'den kırmızı alarm verildi. Kuvvetli yağış için son dakika açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. Uyarı yapılan iller sırasıyla Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan, Karabük oldu.
10.07.2024Gündem
Kadınlara gelir kapısı oldu! 800 ile 20 bin lira arasında satılıyor
Kadınlara gelir kapısı oldu! 800 ile 20 bin lira arasında satılıyorArdahan'ın Damal ilçesinde yaşayan Gülfidan Atmaca tarafından yaklaşık 50 yıl önce yapımına başlanan Damal bebek, yöre kadınları için gelir kaynağı oldu. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan aile sosyal destek kurslarına katılan kadınlar, usta öğreticilerden hem Damal bebeği yapmayı öğreniyor, hem de ürettikleri bebekleri satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor. Damal bebekler, 800 ile 20 bin lira arasında alıcı buluyor.
28.06.2024Ekonomi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Yaz ayında her yer beyaza büründü! Sıcaklık düştü, kar yağışı...
Yaz ayında her yer beyaza büründü! Sıcaklık düştü, kar yağışı...Ardahan'da etkili olan dolu yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken yollar beyaza büründü.
19.06.2024Gündem
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Konut satışlarında düşüşler sürüyor
Konut satışlarında düşüşler sürüyorTürkiye genelinde Mayıs ayında 110 bin 588 konut satıldı.
13.06.2024Ekonomi
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldı
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldıMeteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Afyonkarahisar, Konya, Çorum, Bolu’nun güney ve doğusu, Karabük'ün güney kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt çevreleri ile Rize ve Artvin illerinin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da yağış yerel olarak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
8.06.2024Gündem
Konut fiyatlarına enflasyon dopingi! Küçük şehirler ilk sırada yer alıyor
Konut fiyatlarına enflasyon dopingi! Küçük şehirler ilk sırada yer alıyorAylardır Türkiye’de konut fiyatlarındaki ortalama artış, Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) altında kalıyor. Buna rağmen Mayıs 2024 itibarıyla bazı Anadolu illerindeki yıllık fiyat artışı, TÜFE’nin üzerinde seyretti. Ardahan, yıllık bazda yüzde 110’luk artışla ilk sırada yer aldı.
8.06.2024Ekonomi
Çıldır Gölü, kuş cennetine döndü! Hepsinin ayrı bölgesi var
Çıldır Gölü, kuş cennetine döndü! Hepsinin ayrı bölgesi varArdahan'daki Çıldır Gölü, ilkbahar mevsimi ile göçmen kuşların akınına uğradı. İrili, ufaklı 6 adası bulunan göl, Van Gölü martısı ve tepeli pelikan başta olmak üzere kaz, yeşilbaş ördek, angut, karabatak gibi kuş türlerine ev sahipliği yapıyor.
6.06.2024Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! Hava sıcaklıkları düşüyor, yağmur geliyor!  Saat verildi
Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! Hava sıcaklıkları düşüyor, yağmur geliyor! Saat verildiMeteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava sıcaklıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Türkiye genelinde sıcak hava dalgası etkisini sürdüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde yeni bir hava durumu raporu yayınladı. Rapora göre, Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Artvin, Erzurum, Ardahan ve Ankara illerinde sağanak yağış bekleniyor. Yüksek sıcaklıkların, beklenen yağışlarla birlikte bir miktar düşeceği öngörülüyor. İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 6 Haziran hava durumu değerlendirmeleri.
6.06.2024Gündem
Dışarı çıkarken dikkat olun: Beklenen aşırı sıcak hava uyarıları peş peşe geldi! 11 kentte sağanak alarmı
Dışarı çıkarken dikkat olun: Beklenen aşırı sıcak hava uyarıları peş peşe geldi! 11 kentte sağanak alarmıMeteoroloji haritayı güncelledi ve beklenen ‘aşırı sıcak’ hava için uyarılar peş peşe geldi. Önümüzdeki 5 gün için yaşlılar ve çocuklar ‘dışarıya çıkmasın’ uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bilecik, Afyonkarahisar, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
31.05.2024Gündem
Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak alarmı: 3 gün boyunca devam edecek! Doğu'da kuvvetli rüzgar uyarısı!
Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak alarmı: 3 gün boyunca devam edecek! Doğu'da kuvvetli rüzgar uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya Kesimi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar Mevkii, İç Anadolu (Eskişehir dışında), Orta Karadeniz, Kastamonu, Artvin, Ardahan, Kars ve Hakkari çevreleri ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
29.05.2024Gündem
Binlerce konut satıldı! Verilerde Ardahan ile İstanbul detayı dikkat çekti
Binlerce konut satıldı! Verilerde Ardahan ile İstanbul detayı dikkat çektiNisan ayında konut satış sayısının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569 olduğunu açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), satış sayısının en fazla olduğu iller sırasıyla 12 bin 406 ile İstanbul, 6 bin 272 ile Ankara ve 4 bin 427 ile Antalya olurken, en az olduğu iller sırasıyla 18 ile Ardahan, 35 ile Hakkari ve 49 ile Tunceli olduğu açıklandı.
17.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonlarıSon 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ardahan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ardahan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.