Kar

Kar

Son dakika kar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.248 kar haberi bulunmuştur. Tüm kar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Koç Holding (KCHOL) ne zaman temettü verecek 2024, Koç Holding temettü ne zaman veriyor? KCHOL temettü tarihi
Koç Holding (KCHOL) ne zaman temettü verecek 2024, Koç Holding temettü ne zaman veriyor? KCHOL temettü tarihi Koç Holding A.Ş. dün akşam KAP'a yaptığı bildirimde kar payı dağıtımına ilişkin genel kurul kararını duyurdu. Peki, Koç Holding temettü 2024 ne zaman, Koç Holding temettü ne kadar verecek? İşte Koç Holding temettü tarihi 2024 ve diğer detaylar…
24.04.2024 Ekonomi
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta?
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta? Doas temettü ne zaman hesaplara geçecek, saat kaçta, ne zaman yatar? Doğuş Otomotiv hissesi olan yatırımcılar DOAS temettü tarihi ile hesaplara geçiş sürecini merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini yapmaya başladı. Peki, DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer, saat kaçta, ne zaman yatacak?
24.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir?
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir? Doğal afetler arasında yer alan unsurlardan biriside erozyon olarak bilinir. Bazı bölgelerde sıkça erozyon görmek mümkündür. Tabi bunun nedeni bölgenin yapısı ve doğal etkenlerden kaynaklıdır. Özellikle bitki örtüsünün yetersiz olan yerlerde erozyon yaşanması yüksek ihtimaldir. Zaten burada insana oldukça büyük bir iş düşer. Alınacak tedbirler ile erozyonu önleme şansı her zaman için vardır. 
22.04.2024 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor Doğrudan yatırımlarda olmasa da sıcak para yönünden yabancı ilgisi devam ediyor. TCMB verilerine göre, 12 Nisan ile biten haftada yabancı yatırımcılar; hisse senetlerinde 160 milyon dolar, tahvil bonoda 38.2 milyon dolar alım yaptı. Hisse senetlerinde dört haftadır devam eden alımların toplamı 1.2 milyar doları buldu. Yerli yatırımcıların ise yüksek faiz nedeniyle borsaya ilgisinin fazla olduğunu söylemek bu aşamada zor.
21.04.2024 Ekonomi
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor Altın fiyatlarının geldiği seviye sahte altın üretimini de artırdı. Hürriyet’e konuşan Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, son dönemde küçük atölye tarzı yerlerde sahte altın üretiminin arttığına işaret ederek vatandaşı uyardı. Şahin, “Üretici ayarını düşük yaptığı için kuyumculara daha düşük fiyattan satıyor. Bu küçük marjları kâr olarak gören bazı kuyumcular da bu ürünleri sahte olduğunu bile bile alıyor ve vatandaşlarımıza satıyor” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Hafta sonu İran’ın İsrail’e yönelik düzenlediği saldırılar piyasaları germişti ancak Ortadoğu’daki gerilimin son bulduğuna yönelik beklentilerin güçlenmesiyle piyasalar da haftaya pozitif seyirle başladı. Yaşanan gerilimin piyasalara etkisi sınırlı kaldı. Bu kapsamda borsadaki kâr satışları olağan. Ancak İsrail karşılık verir ve yeni bir saldırı başlarsa daha farklı yansımaları olacaktır.
16.04.2024 Ekonomi
Sıcaklara aldanmayın bahar yüzünü geç gösterecek! Meteorolojiden yeni uyarı: Sağanak yağış, çığ ve kar erimesine dikkat
Sıcaklara aldanmayın bahar yüzünü geç gösterecek! Meteorolojiden yeni uyarı: Sağanak yağış, çığ ve kar erimesine dikkat Yurdun büyük bölümündeki bahar havası etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu, güneyde ve Güneydoğu'da parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
15.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı...
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı... Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, sportif başarısını mali anlamda da gösterdi ve kasasını doldurdu. Sarı kırmızılılar 608 milyon TL kâr elde ederken, bu rakamın oluşmasında taraftarın katkısı büyük oldu.
11.04.2024 Galatasaray
Lapa lapa kar yağacak mı? Uzmanlar İstanbul için uyardı: Sürpriz olacak
Lapa lapa kar yağacak mı? Uzmanlar İstanbul için uyardı: Sürpriz olacak Nisan ayı ile birlikte hava sıcaklıkları arttı. Pek çok bölgede mevsim normalleri üzerinde seyreden kar yağışı ile ilgili haberler sadece doğu illerinde takip edilmeye başladı. Ancak uzmanlar İstanbul için uyardı. Lapa lapa kar yağışı için tarih verildi. 'Sürpriz olacak' denilerek detaylar açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Nisan'da kar çilesi! Operatör çığ altında kalmaktan son anda kurtuldu
Nisan'da kar çilesi! Operatör çığ altında kalmaktan son anda kurtuldu Van'ın Başkale ilçesinde kardan kapanan Doyum Mezrası yolunda karla mücadele çalışması sırasında çığ düştü. Operatörün manevrasıyla iş makinesi kar kütlesinin altında kalmaktan kurtuldu.
10.04.2024 Gündem
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor Haftanın üçüncü işlem gününde altın tarafından yeni rekor geldi. Ons altın 2350 dolar psikolojik direnci üzerine çıktı. Buradan esen rüzgarla yönünü bulan altın gram fiyatı 2450 TL'ye yaklaştı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası altın yorumu yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatını rakam vererek duyurdu.
10.04.2024 Ekonomi
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Nisan sürpriz yapıyor, hava tersine dönüyor! Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi, bayram planları iptal olabilir
Nisan sürpriz yapıyor, hava tersine dönüyor! Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi, bayram planları iptal olabilir Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Nisan'da hava sıcaklıkları değişecek. Bayram uyarısı geldi. Kar, yağmur ve rüzgar etkili olacak. Birçok kişi denize girmek isterken hüsrana uğrayacak. Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
9.04.2024 Gündem
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düştüğü yüksek kesimlerinde nisan ayında kar yağışı etkili oldu. 49 kilometre uzaklıktaki Yağlıdere köyünde kar yağışı etkili oldu. Köylüler, güne beyaz örtüyle uyandı. Evlerin çatısı, ekili araziler ve baharın müjdecisi çiçekler, karla kaplandığı belirtildi.
8.04.2024 Vatan TV
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
8.04.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Kar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.