Kar

Kar

Son dakika kar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.235 kar haberi bulunmuştur. Tüm kar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
26.07.2024İddaa
Adana'da Temmuz ayında dolu sürprizi! Her yer beyaza büründü, 14 il için sarı alarm verildi
Adana'da Temmuz ayında dolu sürprizi! Her yer beyaza büründü, 14 il için sarı alarm verildiSıcak havalar ile kavrulan Adana'da Temmuz ayında şaşırtan dolu sürprizi! Vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının düşeceği ve kuvvetli yağışın etkili olacağı açıklandı. Adana dahil çok sayıda il için sarı kodlu uyarı yapıldı.
25.07.2024Adana
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Adana'da bir yeşil vadi: Belemedik
Adana'da bir yeşil vadi: BelemedikBelemedik Adana’nın Pozantı İlçesinde, Çakıt Çayı boyunca yeşil doğası, yaban hayatı, demiryolu ve tünelleri, Alman kalıntıları ile dikkat çeken etkileyici bir turistik değerdir...
20.07.2024Adana
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesindeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri paylaştı.
18.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni vergi paketini 'çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor" dedi.
16.07.2024Ekonomi
Borsa İstanbul rekor kırdı! Uzman isim yeni zirve için tarih verdi
Borsa İstanbul rekor kırdı! Uzman isim yeni zirve için tarih verdiNisan ve mayıs aylarındaki güçlü yükselişlerin ardından kâr realizasyonların etkisiyle gerileyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, dalgalı seyrine devam ediyor. Bir aydır 10 bin 300 ila 10 bin 800 arasında dalgalanan endeks, son iki günde yeniden 11 bin puanı aştı. Dün ise 11 bin 113 puanı test ederek yeni rekorunu kırdı. Uzman isim yeni rekor için tarih verdi. İşte detaylar...
13.07.2024Ekonomi
Borsa İstanbul güne yükselişle başladı
Borsa İstanbul güne yükselişle başladıBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,10 yükselişle 11.035,13 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 10,80 puan ve yüzde 0,10 artarak 11.035,13 puana çıktı.
12.07.2024Ekonomi
Adana sıcağına vatandaşın çözümü dağlardan getirdiği kar oldu
Adana sıcağına vatandaşın çözümü dağlardan getirdiği kar olduAdana'da vatandaşlar nem ile birlikte 50 derece hissedilen bunaltıcı sıcaklarda Toros Dağları'ndan getirilen kar ile serinliyor.
12.07.2024Adana
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterim
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterimEskişehir'de, eşi ve oğlunun evde ölü bulduğu Safinaz Ayten'in (72) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan sanık Mehmet Usta (34), mahkemedeki ilk savunmasında, iş arkadaşının eşi olan kadının kolundaki bileziği zorla aldığını itiraf etti. Evden ayrılırken Ayten’in yaşadığını öne süren Usta, "Tek amacım altınları alıp borcu ödemekti, Safinaz Ayten'i öldürmedim" dedi.
11.07.2024Gündem
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründü
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründüErzurum'da 3 gündür devam eden sağanak yaşamı olumsuz etkilerken, Palandöken'in zirvesi yağan dolu ile beyaza büründü.
10.07.2024Gündem
10 Temmuz canlı altın fiyatları ile bugün gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç lira?
10 Temmuz canlı altın fiyatları ile bugün gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç lira?Haftanın üçüncü gününde altın fiyatları hareketlendi. Enflasyon verisi sonrası iniş çıkış grafiği dikkat çeken canlı altın fiyatları yükselişe geçti. Altında alım satım ve kar etmek isteyenler için Kapalıçarşı güncel çeyrek altın, gram altın, 22 ayar bilezik fiyatını bir araya getirdik.
10.07.2024Ekonomi
Yaz ortasında her taraf bembeyaz oldu! Görüntüler adeta kıştan günleri hatırlattı
Yaz ortasında her taraf bembeyaz oldu! Görüntüler adeta kıştan günleri hatırlattıHava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Yaz ayında her yer bembeyaz oldu. Yurdun bazı kesimlerinde etkili olan yağmur ve dolu yağışı yaz ortasında yüksek kesimlerde adeta kıştan günleri hatırlattı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu nedeniyle sebze ve meyve bahçeleri zarar gördü. Öte yandan bazı illerde kuvvetli sağanak yağmur vardı. İşte merak edilen tüm detaylar...
7.07.2024Gündem
Adanalılar sıcak havalarda karla serinliyor! 'Adana'nın adeta balı diyebilirim'
Adanalılar sıcak havalarda karla serinliyor! 'Adana'nın adeta balı diyebilirim'Adana sıcaklık rekoru kırarken vatandaş kendi çözümünü üretiyor. Vatandaşlar nem ile birlikte 50 derece hissedilen bunaltıcı sıcaklarda Toros Dağları'ndan getirilen kar ile serinliyor.
8.07.2024Adana
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!Gaziantep’te fıstık tüccarı İbrahim Tiken, bankadan çıkıp 3 milyon TL parayla aracına bindiği sırada yanına yaklaşan kar maskeli şüphelinin saldırısına uğradı. Tiken’e bir el ateş edip, paranın 1 milyon TL’sini gasbeden şüpheli kaçtı. Olaydan yara almadan kurtulan İbrahim Tiken’in şikayeti üzerine polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
4.07.2024Gaziantep
Temmuz'da lapa lapa kar sürprizi! Yoğun karın ardından yeni dalga Trakya'dan geliyor: İstanbul dahil çok sayıda il için 'Perşembe' uyarısı
Temmuz'da lapa lapa kar sürprizi! Yoğun karın ardından yeni dalga Trakya'dan geliyor: İstanbul dahil çok sayıda il için 'Perşembe' uyarısı Haziran ayının son gününde yağan kar şaşkınlık yaratmıştı. Kışın yağmayan kar Temmuz'da da kendini gösterdi. Resmen lapa lapa yağıyor. Meteoroloji ve uzmanlardan art arda açıklamalar geliyor. Yeni yağış dalgası için vatandaşlara uyarı yapıldı. Yurda Trakya'dan girecek yağışın İstanbul dahil çok sayıda ilde etkili olması bekleniyor. Uzmanlar özellikle Perşembe gününe dikkat çekiyor. İşte son dakika hava durumu ile ilgili detaylar...
3.07.2024Gündem
Haziran sonunda kar sürprizi yaşandı
Haziran sonunda kar sürprizi yaşandıRize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Ovit Yaylası'na Haziran ayında kar yağdı.
30.06.2024Gündem
İzmir'deki Seçil Erzan davasında tutuklama kararı: Tüm mal varlığına el konuldu!
İzmir'deki Seçil Erzan davasında tutuklama kararı: Tüm mal varlığına el konuldu!İzmir'de yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen, intihar girişiminde bulunan, sonrasında psikiyatri servisine yatırılan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.'nün (48) tedavisi sürüyor. Hatice Ö.'nün paraları verdiği öne sürülen döviz bürosu sahibi S.Ç. (48) ise dün akşam sevk edildiği adliyede tutuklandı. Öte yandan Hatice Ö. ile S.Ç.'nin mal varlıklarına da el konuldu.
29.06.2024Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağız
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağızTürk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bolat yaptığı açıklamada THY'ye 1000 kabin memuru ve 900 pilot alınacağını açıkladı. Bunun yanında Bolat 2 yıl içinde tüm THY uçaklarında internetin ücretsiz olacağını söyledi.
29.06.2024Ekonomi
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldı
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldıİzmir'de, Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında, yüksek kar vaadiyle farklı kişilerden 300 milyon lira para topladığı suçlamasıyla gözaltı kararı verilmesinin ardından, polis görev yaptığı banka şubesinde arama başlattı. Seçil Erzan olayına benzetilen milyonluk vurgunda ekipler, dijital materyallere el koyuyor.
28.06.2024Gündem
İzmir'de yeni Seçil Erzan vakası! 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırıp intihar etmeye çalışmış
İzmir'de yeni Seçil Erzan vakası! 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırıp intihar etmeye çalışmışİzmir'de Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. İntihar girişiminde bulunan Hatice Ö.'nün daha sonra pişman olup, gittiği İzmir Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.'nün başında polis beklediği, tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacağı bildirildi.
27.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Ekonomimize zarar verilmesine izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, "Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu. Erdoğan, son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Erdoğan, "Yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.06.2024Gündem
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! 'Anucur' çetesine operasyon: Evden cephanelik çıktı
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! 'Anucur' çetesine operasyon: Evden cephanelik çıktıİstanbul Kağıthane’de geçen yıl evlerine yapılan baskında polis memuru Hakan Telli’yi şehit eden “Anucur” çetesine eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyon kameralara yansırken, evde yapılan aramada otomatik silah, balistik yelek, kar maskeleri ve uyuşturucular ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
22.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.