Yılbaşı Gecesi

Yılbaşı Gecesi

Son dakika Yılbaşı gecesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılbaşı gecesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılbaşı gecesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılbaşı Gecesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılbaşı gecesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.340 yılbaşı gecesi haberi bulunmuştur. Tüm yılbaşı gecesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Gabar petrolünde yeni rekor! Bakan Bayraktar müjdeyi açıkladı
Gabar petrolünde yeni rekor! Bakan Bayraktar müjdeyi açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 40 bin varilin üzerine çıkıldığını bildirdi. "Hedefimiz 100 bin varile çıkabilmek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
11.04.2024 Ekonomi
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek Başakşehir’de yılbaşı gecesi Eros adlı kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesi sebebiyle İbrahim Keloğlan’a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına Cumhuriyet Savcısı itiraz edecek.
20.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaçak göçmen denetimi: 129 kişi yakalandı
İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaçak göçmen denetimi: 129 kişi yakalandı İstanbul, Ankara ve İzmir'de yılbaşı gecesi kaçak göçmenlere yönelik 'Kalkan-6' operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında 3 ilde 121 kaçak göçmen yakalandı.
1.01.2024 Gündem
Dini yeni yıl mesajları 2024! Kuran-ı Kerim'e uygun, İslami yılbaşı mesajları, sözleri! En yeni dualı, resimli yeni yıl mesajları
Dini yeni yıl mesajları 2024! Kuran-ı Kerim'e uygun, İslami yılbaşı mesajları, sözleri! En yeni dualı, resimli yeni yıl mesajları Yılbaşı gecesi mesajları, acı tatlı geride bıraktığımız bir yıl sonrası umutlanmak isteyen ve bu umutları sevdikleriyle paylaşmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Önümüzdeki 365 günü bir fırsat olarak değerlendirip güzel ve hayırlı işlere imza atmak isteyenler için dualı, resimli en yeni dini yeni yıl mesajlarına yer verdik.
1.01.2024 Gündem
Yeni yıl duası 2024 | Yılbaşı gecesi nasıl dua etmeliyiz? Yeni bir yıla girerken okunacak dua
Yeni yıl duası 2024 | Yılbaşı gecesi nasıl dua etmeliyiz? Yeni bir yıla girerken okunacak dua 2024 yılına girdik. Bir yılı geride bırakırken 24 yılı için umut dolu olan vatandaşlar bugünü maneviyat dolu geçirmek için Yılbaşı gecesi nasıl dua etmeliyiz, sorusuna yanıt arıyor. İşte yeni bir yıla girerken okunacak dua…
31.12.2023 Gündem
Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi
Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi Van’da 2024 yılının ilk bebekleri Lokman Hekim Van Hastanesinde dünyaya geldi.
31.12.2023 Gündem
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım...
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım... Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, “Senden Önce” nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.
31.12.2023 Vatan TV
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür?
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür? Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, “Senden Önce” nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.
31.12.2023 Magazin
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor!
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor! Yeni yıl yaklaşıyor ve bu herkes için ortak bir sevinç, umut demek. Ancak yeni yılı karşılama şekilleri ülkeden ülkeye hatta kişiden kişiye değişebiliyor. Hal böyle olunca ortaya çok renkli görüntüler ve gelenekler ortaya çıkıyor. Bazısı paraya, bazısı aşka dair oluyor bu ritüellerin. Örneğin İskoçya'da Hogmanay diye bir gelenek var ki buna göre saatler 00:00'ı gösterdiğinde eşin, dostun evine ilk ayak basmak için yarışılıyor. İşte birbirinden ilginç yılbaşı gelenek ve ritüelleri...
31.12.2023 Yaşam
Yılbaşı gecesi kar yağacak mı? Flaş açıklama geldi, tarih verildi
Yılbaşı gecesi kar yağacak mı? Flaş açıklama geldi, tarih verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Yeni yıla sayılı günler kala Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yılbaşı için hava tahmini belli oldu. Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da kar yağışının olup olmayacağı merak ediliyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin haritasına göre dikkat çeken detaylar paylaşıldı. Öte yandan hava tahmin uzmanlarından yeni yılda ilk kar yağışının ne zaman gerçekleşeceğiyle ilgili tarih verildi. İşte yılbaşında hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
29.12.2023 Gündem
Yılbaşı gecesini kahkahalara boğan ritüel: Dilek Çemberi! Yeni yıl için dilek çemberi nasıl hazırlanır?
Yılbaşı gecesini kahkahalara boğan ritüel: Dilek Çemberi! Yeni yıl için dilek çemberi nasıl hazırlanır? 2024 yılına günler kaldı. 31 Aralık yılbaşı gecesi dostlar, arkadaşlar bir araya gelip eğlenceli vakit geçirme planları yapılıyor. Yılbaşı gecesini eğlenceli hale getiren oyunlar arasında dilek çemberi de yer alıyor. Özel günlerde de hazırlanan bu ritüel yılbaşı gecesinde eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.
28.12.2023 Gündem
“Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinize kendinizi şartlamayın”
“Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinize kendinizi şartlamayın” Sosyal, kültürel ve psikolojik faktörlerin diyet alımlarında önemli etkenler olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Binnur Okan Bakır, “Yılbaşı akşamı gibi özel günlerde yiyecek ve içecek tüketimimizin rutin miktarların üzerinde olması da alışılageldik bir durumdur. Bu noktada kaçınmamız gereken en önemli şey yılbaşı akşamı fazlaca besin tüketeceğimizi önceden kabul ederek öncesi ve sonrası besin alımımızı aşırı kısıtlamaktır. Yılbaşı akşamı fazla besin tüketeceğine önceden şartlanmak, gerçekten canımız istemese de tok olsak da gereksiz yere tüketime neden olabilir. Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinizi düşünerek gün içinde kendinizi aç bırakmayın” dedi.
27.12.2023 Sağlık
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri Sağlıklı alternatiflerle de yılbaşı sofrası hazırlamanın mümkün olduğunu ifade eden Diyetisyen Kübra Sert, “Besinleri hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta pişirme yöntemleridir. Kızartma gibi ağır yöntemler yerine fırında, ızgara veya haşlama gibi sağlıklı pişirme yöntemlerini tercih etmek, yüksek kalori alımının önüne geçmenize yardımcı olur” dedi.
25.12.2023 Gündem
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Yılbaşı resmi tatil mi? 31 Aralık - 1 Ocak 2024 tatil mi, 1 Ocak'ta okullar tatil mi 2024?
Yılbaşı resmi tatil mi? 31 Aralık - 1 Ocak 2024 tatil mi, 1 Ocak'ta okullar tatil mi 2024? Yeni yıl öncesi vatandaşların tatil günlerine dair araştırmaları hız kazandı. 1 Ocak 2024 tarihi resmi tatil olduğu için kamu kurumları çalışmayacak. Okullarda eğitim faaliyeti olmayacak ve pek çok özel sektör çalışanı da tatil yapacak. Bunun yanı sıra 31 Aralık gününün tatil durumu vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, 1 Ocak hangi güne denk geliyor? 31 Aralık yarım gün mü?
14.12.2023 Gündem
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı?
Yılbaşı ağacı süslemek günah mı Diyanet? Yılbaşında ağaç süsleme geleneği nereden geliyor, Türk geleneği'nde var mı? Yeni yılın yaklaşmasına az bir süre kala evde ve iş yerlerinde yeni yıla özel yılbaşı ağacı süsleme süreci de başladı. Yılbaşı süsleme her yılbaşında tartışma konusu oluyor, ağaç süslemenin günah olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Yılbaşı ağacı süslemek günah mı, haram mı, Yılbaşı ağacı süslemek nereden gelir, Türk geleneği mi, hangi dinden gelir?
4.12.2023 Gündem
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin Felç, genelde yaşlıların başına gelebilecek bir şey olarak düşünülüyor. Fakat bu pek doğru değil. Araştırmalar, her yıl yüzlerce genç yetişkinin ve hatta çocukların felç geçirdiğine işaret ediyor. 20 yaşında felç geçiren Esmae Hodgetts da onlardan biri… Esmae’nin hikâyesini daha ilginç kılan şey ise felcin tam olarak belirti vermemesi. Öyle ki doktorlar bile genç kadının felç geçirdiğini iki gün boyunca anlayamadı. İşte tüm detaylar…
11.08.2023 Sağlık
Yılmaz Morgül hastanelik oldu!
Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Yılbaşı gecesi alzheimer hastası annesi Fatma Morgül'ü kaybeden Yılmaz Morgül, Hatay ziyareti sonrası rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Pelin Suade'den açıklama geldi.
2.05.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var!
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var! Annesi Fatma Morgül'ü yılbaşı gecesi kaybeden şarkıcı Yılmaz Morgül, zor günleri yavaş yavaş atlatıyor. Önceki gün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, Dubai'de iki yıldır 'kutsal bir ilişkisi' olan sevgilisi olduğunu itiraf etmesiyle gündeme geldi. İlişkisiyle ilgili detayları paylaşan ünlü isim, sevgilisinin ailesinin özel jeti olduğunu da açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den kötü haber! Hastanelik oldu
Yılmaz Morgül'den kötü haber! Hastanelik oldu Geçtiğimiz günlerde annesinin vefatıyla sarsılan Yılmaz Morgül zor günler yaşamaya devam ediyor. Ünlü sanatçı yaşadığı üzüntü ve yoğun iş temposuna dayanamadı ve sabaha karşı hastaneye kaldırıldı.
30.01.2023 Magazin
Oğuzhan Koç'tan romantik sözler: Özel günlerde özel insanlara vakit ayırıyorum
Oğuzhan Koç'tan romantik sözler: Özel günlerde özel insanlara vakit ayırıyorum 31 Aralık gecesi eşi Demet Özdemir ile vakit geçirmek için 1.5 milyon TL'lik sahne tekliflerini reddettiği konuşulan Oğuzhan Koç, önceki gün görüntülendiği Etiler'deki stüdyo çıkışında açıklama yaptı. Özel hayatıyla da gündemde olan 37 yaşındaki şarkıcı, yılbaşı gecesi sahneye çıkmamasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
17.01.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü İstanbul'un Emirgan Mahallesi'nde yılbaşı gecesi silahlı kavga çıktı. Yılbaşı gecesi ünlülerin de akın ettiği bir mekanda silahlar çekildi. Olay sırasında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün omzunu kurşunlar sıyırdı.
2.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Gecesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılbaşı gecesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.