Gaziantep

Gaziantep

Son dakika gaziantep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziantep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziantep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantep gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.874 gaziantep haberi bulunmuştur. Tüm gaziantep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kınalı eller çilek kokuyor! Devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran kadınlar hem üretiyor hem de aferin etkisinde uzaklaşıyor
Kınalı eller çilek kokuyor! Devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran kadınlar hem üretiyor hem de aferin etkisinde uzaklaşıyorGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te Başkan Yılmaz’dan aşure ve dondurma ikramı
Gaziantep'te Başkan Yılmaz’dan aşure ve dondurma ikramıŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak amacıyla yetişkinlere aşure, çocukların mutluluğu için de dondurma ikramında bulundu. Beykent ve Kuzeyşehir’de gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Yılmaz, sadece aşure ve dondurma dağıtmakla kalmadı, aynı zamanda halkla birebir sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep Arban'da 220 adet 1. etap deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecek
Gaziantep Arban'da 220 adet 1. etap deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecekAraban Kaymakamı Özgür İşçimen, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Araban ilçesinde inşaatı tamamlanan birinci etap 220 adet konutun teslim edeceklerini söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurduGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazanç
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazançGaziantep'te, yapay zekayla granit ve doğal taş kesimindeki kaybı ortadan kaldıracak proje geliştiren iki genç arkadaş, TÜBİTAK desteğiyle kendi şirketlerini kurdu.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisi
Gaziantep'te bir çift evlilik kredisiyle yuvalarını kurdu: Yeni evlenenlere 2 yıl evlilik akademisiGaziantep'te yaşayan Fatih ve Zeynep Kurt çifti, 6 Şubat 2023'teki depremlerin en fazla etkilediği Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman ile Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" kapsamında aldıkları evlilik kredisiyle dünya evine girdi.
26.07.2024Gaziantep
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Üniversite tercihleri başladı: GASMEK YKS uzman öğretmenleri ile tüm öğrencilerin yanında
Üniversite tercihleri başladı: GASMEK YKS uzman öğretmenleri ile tüm öğrencilerin yanındaGaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) üniversite tercihleri için uzman öğretmenleriyle tüm öğrencilere yardımcı oluyor, yeni dönem için ise hazırlık yaz kurslarına başlıyor.
25.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı varGaziantep'te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.
25.07.2024Gaziantep
Gaziantep'de ikiz kuzulara keçi annelik yapıyor
Gaziantep'de ikiz kuzulara keçi annelik yapıyorGaziantep'in İslahiye ilçesinde ikiz doğan kuzulara koyun bakmayı reddedince çiftliğin keçisi kuzulara annelik yapmaya başladı.
25.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylar
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylarGaziantep'te jandarma ekipleri tarafından aşırı hız nedeniyle meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılması amacıyla yapılan yerli radar denetimlerinde 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL para cezası uygulandı.
25.07.2024Gaziantep
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda 1'inci ve 2'nci haftanın programı açıklandı. Açılış maçı 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Galatasaray ile Hatayspor arasında.
24.07.2024Süper Lig
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”
“ADASO Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına dahil oldu”Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Avrupa Birliği (AB) çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezleri ağına Türkiye'den 5 konsorsiyumun dahil olmaya hak kazandığını belirterek, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.
24.07.2024Adana
Gaziantep Şehitkamil'de 10 ton kuruyemiş imha edildi
Gaziantep Şehitkamil'de 10 ton kuruyemiş imha edildiŞehitkamil Belediyesi, insan sağlığını tehlikeye atabilecek işletmelere karşı kapsamlı denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Son yapılan denetimlerde, ele geçirilen güvenilir gıda vasfına sahip olmayan 10 ton küflenmiş, bozulmuş, kokuşmuş kuruyemiş imha edildi ve işletme mühürlenerek ticaretten menedildi.
24.07.2024Gaziantep
Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı! "Biz hedefleri olan bir şehiriz"
Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı! "Biz hedefleri olan bir şehiriz"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde sağlık turizmi alanında önemli adımların atılması amacıyla düzenlenen Gaziantep Sağlık Turizmi Çalıştayı'nın açılışı yapıldı.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandıGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.B. isimli şahıs saklandığı adreste yakalandı.
24.07.2024Gaziantep
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlar
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlarDünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi, yılın ilk 7 ayında 242 bin ziyaretçi ağırladı.
24.07.2024Gaziantep
Güneydoğu'nun yeşil altınında hasat zamanı! Fiyatı altınla yarışıyor
Güneydoğu'nun yeşil altınında hasat zamanı! Fiyatı altınla yarışıyorYeni mahsul Antep fıstığından önce toplanan ve ‘boz' olarak bilenen tam olgunlaşmamış iç fıstığın hasadı başladı.
24.07.2024Gaziantep
Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği Gaziantep’te yapılacak
Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği Gaziantep’te yapılacakTürkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Şahinbey Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği 10-11-12 Ağustos tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek.
24.07.2024Yaşam
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı  Fatma Şahin'den vefa örneği!
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den vefa örneği!Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geçtiğimiz günlerde vefat eden önceki dönem Gaziantep Büyükşehir Belediye CHP Meclis Üyesi Beyhan Külekçi'nin adını yaşatmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Beyhan Külekçi'nin adı, Gaziantep'te bir sokağa verilecek.
24.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te  kaçak peynir operasyonu: 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildi
Gaziantep'te kaçak peynir operasyonu: 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildiŞahinbey Belediyesi ekipleri tarafından güvenli gıda denetimlerinde depo olarak kullanılan kayıtsız bir işletmede 1 ton 112 kilogram kaçak peynir ele geçirildi.
23.07.2024Gaziantep
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor! 40 yılını verdi tek bir dileği var
Gaziantep'te Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor! 40 yılını verdi tek bir dileği varÖğrencilik yıllarında Kur'an-ı Kerim'i yazmayı çok sevdiği için İslam dünyasının önemli ve vazgeçilmez sanatlarından olan hüsn-i hat sanatını öğrenmeye başlayan Hattat Mehmet Bali, Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor.
23.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"Gaziantep'te “Muhtarlar Akademisi” projesi kapsamında, 7 başlıkta toplamda 32 saat eğitim alan 186 muhtar için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.
26.07.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.