Yalova

Yalova

Son dakika yalova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalova gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.460 yalova haberi bulunmuştur. Tüm yalova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyor
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyorD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. Komedi filmi “Yanlış Paket” TV’de ilk kez MovieSmart Türk’te ekrana gelirken; Şahin Irmak’lı “Git Başımdan” ile Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’li “Can Feda” da hafta sonu seyirciyle buluşuyor.
18.10.2024Magazin
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:Uzmanlar, iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklık ve aşırı hava olaylarının hayvansal ve tarımsal üretimde verimi ve kaliteyi düşürdüğünü, coğrafi işaretli ürünlerin de bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
17.10.2024Gündem
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'ndak, 3. tur kuralarını gerçekleştirdi. Öte yandan geçmiş yılların aksine bu yıl eleme müsabakalarının seribaşı takımların sahasında oynanması kuralı kaldırıldı.
15.10.2024Süper Lig
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kadına şiddet kırmızı çizgimiz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kadına şiddet kırmızı çizgimizAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, bazı suçlarda ceza alt sınırlarının çok aşağıda olduğu yönünde bilim insanları, hukukçular ve uygulayıcıların görüşlerinin bulunduğunu belirterek, bu suç tipleriyle ilgili düzenlemeler yapılabileceğini, denetimli serbestlik uygulamalarında sınırlamalar getirilebileceğini söyledi.
11.10.2024Gündem
Cevizin kilosu 25 liradan satılıyor! 'Bu yıl cevizimiz bol'
Cevizin kilosu 25 liradan satılıyor! 'Bu yıl cevizimiz bol'Bilecik'in Gölpazarı ilçesinin Büyükbelen köyünde ceviz üreten çiftçiler, hasat ettikleri ürünleri tartmak için uzun sıralar oluşturuyor.
11.10.2024Ekonomi
TÜİK düşük gelir dağılımı olan illeri açıkladı: En düşük gelirli illeri sıraladı
TÜİK düşük gelir dağılımı olan illeri açıkladı: En düşük gelirli illeri sıraladıEn yüksek eşdeğer hanehalkı kullanılabilir fert gelirine sahip yüzde 20'lik grubun toplam gelirden aldığı pay bir önceki yıla göre 0,7 puan artarak yüzde 48,7'ye çıkarken, en düşük gelire sahip yüzde 20'lik grubun aldığı pay ise 0,1 puan artarak yüzde 6,1 oldu.
10.10.2024Ekonomi
Minibüs sapığı tutuklandı! Yalova'da öğrencileri taciz ettiği iddia edilmişti
Minibüs sapığı tutuklandı! Yalova'da öğrencileri taciz ettiği iddia edilmiştiYalova'da kaldıkları yurda giden kız öğrencileri minibüste taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
8.10.2024Vatan TV
Minibüs sapığı tutuklandı! Yalova'da öğrencileri taciz ettiği iddia edilmişti
Minibüs sapığı tutuklandı! Yalova'da öğrencileri taciz ettiği iddia edilmiştiYalova'da kaldıkları yurda giden kız öğrencileri minibüste taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
8.10.2024Gündem
Marmara’da korkutan deprem uyarısı!
Marmara’da korkutan deprem uyarısı!Olası büyük Marmara depremi tartışmaları her deprem sonrası yeniden gündeme gelirken, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, olası Marmara depremine ilişkin konuştu. Tatar, her yıl 2,5 santimetre batıya doğru hareket eden Marmara fayının kırıldığında 7,8 büyüklüğünde bir deprem üretebileceğine dikkat çekti.
4.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 milyondan fazla uyuşturucu ele geçirildi, 644 zehir taciri yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 milyondan fazla uyuşturucu ele geçirildi, 644 zehir taciri yakalandı51 ilde düzenlenen “Narkoçelik-41” operasyonlarında 967 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 857 bin 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 644 şüpheli ise yakalandı.
3.10.2024Gündem
Bursa'da motosiklet yayaya çarptı
Bursa'da motosiklet yayaya çarptıBursa’nın Orhangazi ilçesinde motosiklet yayaya çarptı. Kazada yaya vatandaş ile motosiklet sürücüsü yaralandı.
25.09.2024Gündem
Burdur’a atanan Tülay Baydar Bilgihan, şehrin ilk kadın valisi oldu
Burdur’a atanan Tülay Baydar Bilgihan, şehrin ilk kadın valisi olduResmi Gazete’de yayımlanan 18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Burdur Valiliği’ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Vali Bilgihan şehrin ilk kadın valisi olurken mevcut vali Türker Öksüz ise Vali-Mülkiye Başmüfettişi oldu.
19.09.2024Gündem
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendi
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendiZiraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu eşleşmeleri belli oldu. İşte oynanacak o maçlar...
17.09.2024Süper Lig
Evine icra gönderen ev sahibinin cinsel organını kesti! Şok olayda detaylar kan dondurdu
Evine icra gönderen ev sahibinin cinsel organını kesti! Şok olayda detaylar kan dondurduYalova'da bir kiracı, evine tahliye için icra memurları gönderen ev sahibinin cinsel organını kesti. Ev sahibi hastanede tedavi altına alınırken, kiracı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15.09.2024Gündem
Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda eşleşmeler belli oldu
Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda eşleşmeler belli olduBu sene yeni formatıyla oynanacak Türkiye Kupası'nda 1. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu. İşte oynanacak o maçlar...
3.09.2024Süper Lig
Yalova'da skandal görüntü! Gelin ile damat her yerde aranıyor
Yalova'da skandal görüntü! Gelin ile damat her yerde aranıyorYalova'da düğün konvoyu içerisinde yer alan otomobildeki damat M.K. (28) ile yanında oturan gelin D.K (26), ellerine aldıkları tabanca ile havaya rastgele ateş açtı.
31.08.2024Gündem
Yalova'da haber takibi yapan DHA muhabirine saldırı! 15 kişilik grup dehşeti yaşattı
Yalova'da haber takibi yapan DHA muhabirine saldırı! 15 kişilik grup dehşeti yaşattıYalova'nın Armutlu ilçesinde dün kanoyla denize açılan Hüseyin P. (32) ve Yücel Ç.'yi (28) arama çalışmaları devam ederken, haber yapmak için olay yerine giden Demirören Haber Ajansı (DHA) Yalova Muhabiri Zehra Baykal, kayıp yakınları olduğunu öne süren bir grubun saldırısına uğradı. Darbedilerek yaralanan ve kulağına 7 dikiş atılan Baykal, hastaneye kaldırıldı. Baykal, "15 kişilik bir grup elimde mikrofonu görünce bana saldırmaya başladı. Amacım kamuoyunu bilgilendirmekti" dedi.
27.08.2024Gündem
Dilan Polat cezaevinden çıktı! Sosyal medyadan ilk paylaşım geldi
Dilan Polat cezaevinden çıktı! Sosyal medyadan ilk paylaşım geldiFenomen Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından kardeşi Sıla Doğu son halinin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Polat'ın saçlarının beyazladığı ve yorgun olduğu görüldü.
19.08.2024Magazin
17 Ağustos depreminde hava nasıldı, 1999 depreminde ay neden kırmızıydı? 99 depreminde gökyüzü
17 Ağustos depreminde hava nasıldı, 1999 depreminde ay neden kırmızıydı? 99 depreminde gökyüzüMerkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan ve o dönem "asrın felaketi" olarak tanımlanan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde 25 yıl geride kaldı. Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 7,4 büyüklüğündeki Marmara Depremi 45 saniye sürdü. O günle ilgili merak edilen konulardan biri de havanın ve gökyüzünün nasıl olduğuydu. Peki, 17 Ağustos depreminde hava nasıldı, 1999 depreminde ay neden kırmızıydı? 99 depreminde gökyüzü nasıldı?
17.08.2024Gündem
17 Ağustos depreminde kaç kişi öldü? 1999 depremi saat kaçta oldu, hangi gün, 1999 Marmara depremi merkez üssü neresiydi?
17 Ağustos depreminde kaç kişi öldü? 1999 depremi saat kaçta oldu, hangi gün, 1999 Marmara depremi merkez üssü neresiydi?Yaşandığı dönem "Asrın Felaketi" olarak tanımlanan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin üzerinden 25 yıl geçti. Marmara Depremi; Kocaeli, Yalova, Sakarya, İstanbul ve Düzce'de yıkıma neden oldu. Depremin yıldönümünde bir kez daha depremin şiddeti, merkez üssü ve depremde kaç kişinin öldüğü sorgulanıyor. Peki, 17 Ağustos depremi kaç şiddetinde oldu? 99 depremi saat kaçta ve nerede oldu, Gölcük depremi kaç saniye sürdü? İşte 17 Ağustos 1999 depreminin şiddeti ve merkez üssü…
17.08.2024Gündem
36 ilde harekete geçildi! Terör örgütüne yönelik dev operasyon
36 ilde harekete geçildi! Terör örgütüne yönelik dev operasyon36 ilde düzenlenen “GÜRZ-8” operasyonlarında, Bölücü Terör Örgütü içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen 222 şüpheli yakalandı.
17.08.2024Gündem
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin emekli edilirken, yerine yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı getirildi.16 ilin emniyet müdürü ve 18 ilin jandarma komutanı merkeze alındı. Sinop’a kadın emniyet müdürü, Çankırı’ya ise kadın komutan atandı.
17.08.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 2803 sayılı kanunun 13’üncü maddesi gereğince 1 Eylül tarihinden geçerli olmak üzere yaş haddi nedeniyle emekliliğe sevk edildi. Jandarma Genel Komutanı olarak Orgeneral Ali Çardakcı atandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
16.08.2024Gündem
Marmara'da korkutan deprem! AFAD duyurdu
Marmara'da korkutan deprem! AFAD duyurduYalova'nın Armutlu ilçesi, Marmara Denizi'nde meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Deprem, Gemlik Körfezi'nde yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
15.08.2024Gündem
Yalova'da deprem!  Armutlu ilçesi 3.6'lık depremle sarsıldı!
Yalova'da deprem! Armutlu ilçesi 3.6'lık depremle sarsıldı!Yalova'nın Armutlu ilçesi, Marmara Denizi'nde meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.
15.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.