Temel Karamollaoğlu

Temel Karamollaoğlu

Son dakika temel karamollaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temel karamollaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temel karamollaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temel Karamollaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temel karamollaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 379 temel karamollaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm temel karamollaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Memur maaşı teklifi, Genel Kurul'da görüşülecek
Memur maaşı teklifi, Genel Kurul'da görüşülecek TBMM Genel Kurulu'nda, memur maaşı ve emekli aylıklarının artırılmasını içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak. 
9.07.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak Yüzde 63 oranında yenilenen 28’inci dönem parlamentosu 2 Haziran Cuma günü yemin töreniyle göreve başlayacak. Yeni Meclis’te 5 grup 15 parti yer alacak. Ancak partilerin çoğunun liderleri milletvekili seçilmediği için TBMM’de yer alamayacak...
30.05.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
2023 seçim sonuçları... Deprem bölgesinde AK Parti gücünü korudu
2023 seçim sonuçları... Deprem bölgesinde AK Parti gücünü korudu 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları, yüzyılın felaketinin yaşandığı deprem bölgesindeki 11 ilde herkes tarafından merak ediliyordu. İşte Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa ve Elazığ'da seçim sonuçları...
15.05.2023 Gündem
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı?
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı? Muş seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com'da açıklanıyır. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Muş milletvekili adayları, yapılacak seçimler sonrası TBMM'ye gidiyor. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Muş seçim sonuçlarına göre oy dağılımlarıyla canlı seçim sonuçları belli olacak. 2023 Muş seçim sonuçları, Muş ilçe seçim sonuçlarıyla paralel olarak yayınlanacak. Peki Muş hangi parti kazandı? Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu oyunu Ankara’da kullandı
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu oyunu Ankara’da kullandı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim2023,ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Ankara Çankaya Lisesi’nde oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi Aday listeleri için sürede sona yaklaşılırken Ankara'da baş döndüren trafik yaşanıyor. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde neler oluyor? Millet İttifakı cephesinde 'dört parti CHP listelerinden aday gösterilecek' denildi. Uzlaştılar mı, yoksa bir kontenjan pazarlığı hala sürüyor mu? Öte yandan 'CHP ve İYİ Parti fermuar sistemiyle ortak liste çalışmaları yapıyor' deniliyordu. Son durum ne? İşte CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın canlı yayında paylaştığı kulis bilgileri...
7.04.2023 Gündem
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Temel Karamollaoğlu, Akşener'i ziyaret etti
Temel Karamollaoğlu, Akşener'i ziyaret etti Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.
22.03.2023 Gündem
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erbakan, yaklaşan seçimler dolayısıyla fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurumlarda bu teklifi, daveti değerlendireceğiz" dedi.
10.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu salon, bu kürsü aslında benim evim. Bu kürsüde insanlarımızın onuru ve demokrasimizin kaderi adına son kez konuşuyorum. Umutluyum dostlar, gerçekten umutluyum. Bugün zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız" dedi.
7.03.2023 Gündem
Meral Akşener'in yüz ifadesi tartışma konusu oldu
Meral Akşener'in yüz ifadesi tartışma konusu oldu Altılı masanın Saadet Partisi Genel Merkezi'nde süren 5 saat süren toplantısının ardından ortak aday açıklandı. Kılıçdaroğlu'nun aday olduğunun açıklanması sonrası Akşener'in yüz ifadesi tartışma konusu oldu.
7.03.2023 Gündem
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu Saadet Partisi Genel Merkezi'nde yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından, CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi liderleri dışarıya çıkarak, bina önünde toplanan kalabalığı selamladı. Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıkladı.
7.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından HDP'den ilk tepki geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" dedi.
6.03.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu
Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu Türkiye siyaseti seçim sathı mailine girdi. Geçtiğimiz günlerde anlaşmazlık yaşayan 6'lı masa liderleri yeniden bir araya geldi. Kritik toplantı sonrası açıklama yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu. 6'lı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu eğer seçimi kazanırsa, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı uygun gördüğü zamanda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atayacak. #Seçim2023
6.03.2023 Gündem
Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş teklifinin detayları! İşte masadaki 3 seçenek
Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş teklifinin detayları! İşte masadaki 3 seçenek Türkiye siyaset hareketli günler geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde 6'lı masadan kalkan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş teklifini öne sürerek toplantıya katıldı. Peki iki büyükşehir belediyesinin başkanları görevlerine nasıl devam edecek? İşte masadaki 3 formülün detaylar...
6.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Temel Karamollaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temel karamollaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.