Saldırı Hazırlığı

Saldırı Hazırlığı

Son dakika saldırı hazırlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saldırı hazırlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saldırı hazırlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saldırı Hazırlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saldırı hazırlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 saldırı hazırlığı haberi bulunmuştur. Tüm saldırı hazırlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
14.04.2024 Gündem
Saldırı hazırlığı yapan 4 terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığı yapan 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
12.02.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı açıkldı 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi
Milli Savunma Bakanlığı açıkldı 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirdiğini bildirdi.
7.02.2024 Gündem
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı. Bakanlık "Son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi" açıklamasında bulundu.
13.01.2024 Gündem
MSB: Sızma girişimi engellendi, 9 terörist etkisiz
MSB: Sızma girişimi engellendi, 9 terörist etkisiz Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubunun sızma girişiminin başarılı bir şekilde önlendiğini, sızmaya çalışan teröristlere ateş destek vasıtalarıyla müdahale edilerek 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
13.01.2024 Gündem
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
12 terörist etkisiz hale getirildi
12 terörist etkisiz hale getirildi Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 12 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.
22.09.2023 Gündem
Saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde, saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.09.2023 Gündem
Saldırı girişimi önlendi, 12 terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı girişimi önlendi, 12 terörist etkisiz hale getirildi Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 12 terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi.
11.08.2023 Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Örgütün mağarada saklandığı çok sayıda silahı da Pençe-Kilit bölgesinde ele geçirildi.
4.08.2023 Gündem
MSB duyurdu! Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekatı bölgesine saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.08.2023 Gündem
MSB: 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
21.07.2023 Gündem
Barış Pınarı bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Barış Pınarı bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde tünel kazarak saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
17.05.2023 Gündem
İstanbul'da silahlı saldırı hazırlığındaki suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı
İstanbul'da silahlı saldırı hazırlığındaki suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı İstanbul'da polis, birbirlerine karşı silahlı saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 2 farklı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alınırken, daha önce tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
İstanbul’da iki suç örgütüne operasyon: 30 gözaltı
İstanbul’da iki suç örgütüne operasyon: 30 gözaltı İstanbul’da polis, birbirlerine karşı silahlı saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 2 farklı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alınırken, daha önce tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! 3 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! 3 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 3 PKK/YPG'li teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
16.12.2022 Gündem
MSB duyurdu! 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi.
29.11.2022 Gündem
Saldırı hazırlığındaki 14 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 14 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 14 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi.
28.11.2022 Gündem
MSB duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında bulunan 2 PKK-YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
6.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek, Yunanistan'ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Arkanızda kim var, ona bakmayın. Yanı başınızda kim var, komşu ve karşınıza almaya çalıştığınız kim var; ona bakın. İş birliği istiyorsanız hazırız; ama Türkiye'yi karşılarına almak ne demek bunu da iyi biliyorlardır" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)!
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)! Kırım Köprüsü ve Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yapılan saldırılar, Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimi tırmandırdı. Peki, Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu, askeri gücü…
10.10.2022 Dünya
MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
9.10.2022 Gündem
MSB: 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
4.08.2022 Gündem
MSB duyurdu! Hepsi öldürüldü
MSB duyurdu! Hepsi öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bir son dakika açıklamasına göre, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist, etkisiz hâle getirildi.
26.06.2022 Gündem
Saldırı hazırlığındaki 18 terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 18 terörist etkisiz hale getirildi Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığındaki 18 PKK/YPG'li terörist, etkisiz hale getirildi.
24.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saldırı Hazırlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saldırı hazırlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.