Pus

Pus

Son dakika pus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pus gelişmeleri de dahil olmak üzere 937 pus haberi bulunmuştur. Tüm pus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haftasonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı
Haftasonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı Kar yağışı beklerken sıcak havalar etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini yayımlandı. Marmara'da sis ve pus etkili olacak. Uyarı üstüne uyarı geldi. İşte merak edilen detaylar...
30.03.2024 Gündem
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Karaisalı, Saimbeyli, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
29.02.2024 Adana
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı Oxford Üniversitesi araştırmacıları tarafından yürütülen bir çalışma Neptün ve Uranüs’ün renklerinin gerçekten farklı olduğunu ortaya koydu.
6.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji yılın son raporunu açıkladı: Kar yağışı yok sis pus ve sağanak yağış var
Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji yılın son raporunu açıkladı: Kar yağışı yok sis pus ve sağanak yağış var Yılbaşında lapa lapa kar yağışı beklenirken yılın son hava durumu raporu Meteoroloji'den geldi. Buna göre yılın son gününde yurt genelinde hava nasıl olacak sorusu da cevap buldu. İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı
Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı Meteoroloji, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın için yoğun sis uyarısında bulundu. Bugün akşamdan itibaren etkili olacak yoğun sisin, 31 Ocak öğle saatlerine kadar süreceği bildirildi.
28.12.2023 Gündem
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk geçtiğimiz yıl Irak sınırında terör örgütlerine göz açtırmayan Türk askerlerini görüntülemişti.
24.12.2023 Gündem
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp!
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp! Aydın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. Kaybolan 4 kişiden 2'sinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
5.11.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Çelik'ten (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. Ahmet Çelik, iddiaya göre Dilek Acu'na bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, 'Bu son röportajım olmasın. Ben bir ölü adayıyım. Gece evimin etrafını yumrukluyor. Elektrikleri kapatıp sus pus oturuyoruz. Polis gelince kaçıyor, 'Ben yapmadım' diyor. Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Evime girerken saçlarımdan tuttu aşağıya kadar sürükledi. Bıçakla kolumu çizdi" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
Yoğun kar yağışı etkili oluyor
Yoğun kar yağışı etkili oluyor Van'da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
15.02.2023 Gündem
Fındık üreticilerine sigorta uyarısı! Zirai don tehlikesi
Fındık üreticilerine sigorta uyarısı! Zirai don tehlikesi Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde geçmesi fındık üreticilerini tedirgin ederken, yaşanabilecek zirai don riskine karşı tarım sigortası uyarılarında bulunuldu.
19.01.2023 Ekonomi
İstanbul'da lodos alarmı!  Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı
İstanbul'da lodos alarmı! Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Marmara bölge geneli, Kıyı ve Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in batısında kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile geçmesi beklenen akşam öncesi İGDAŞ'tan İstanbullulara çok önemli bir uyarı mesajı gönderildi.
17.01.2023 Gündem
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi!
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi! İstanbul'a kar ne zaman yağacak 2023, İstanbul kar yağışı ne zaman bekleniyor? Ocak ayında havaların mevsim normallerinin üzerinde gitmesi vatandaşların İstanbul’da karın ne zaman yağacağını araştırmasına neden oldu. Meteoroloji havaların soğumaya başlayacağını ifade ediyor. İşte İstanbul’da kar yağışı takvimi…
12.01.2023 Yaşam
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, bölge geneli için buzlanma ve don uyarısında bulundu.
8.01.2023 Gündem
Yılbaşında hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen: İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Yılbaşında hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen: İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum Yılbaşına kısa bir süre kala 'Türkiye genelinde yılbaşında hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye'de yılbaşında beklenen hava durumunu değerlendiren CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen dikkat çeken ifadeler kullandı. Prof. Dr. Şen, "Uzun yıllardır bakarım kar yağacak mı diye, böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum. Türkiye'nin hiçbir yerinde kar yok" dedi.
30.12.2022 Gündem
Meteoroloji kar yağışı uyarısı! İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Yılbaşında kar yağacak mı 2023?
Meteoroloji kar yağışı uyarısı! İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Yılbaşında kar yağacak mı 2023? Ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları kademeli olarak azalacak. Trakya kesiminin çok bulutlu ve gece saatlerinde sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilirken, Orta ve Batı Karadeniz, Ege’nin kuzeyi ile Marmara Bölgesi’nin tamamında yağış görülecek. İstanbul dahil 10 kent için sarı alarm verildi. Peki, İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Yılbaşında kar yağacak mı 2023? Meteoroloji kar yağışı uyarısı…
19.12.2022 Yaşam
Kar yağışı geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, il il tarih verildi
Kar yağışı geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, il il tarih verildi Kar başlıyor. Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kar ile ilgili tarih verildi. İstanbul, Bursa, Bolu, Kocaeli, Tekirdağ ve Balıkesir gibi yerlerde Ocak ayında yoğun kar yağışı olacağı belirtiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu (Ardahan dışında), Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Hatay, Eskişehir, Karaman, Sivas çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Antalya, Bingöl, Muş ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması beklenen yağışların; yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
29.11.2022 Gündem
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil çok sayıda ilde etkili olacak. Sıcaklıklar da günden güne düşüyor. İstanbul'da kar olmamasına rağmen soğuğu geldi. Havalar üşütmeye başladı. Peki İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir? Hangi illerde kar yağacak? Önümüzdeki ayda hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu açıklamaları...
28.11.2022 Gündem
Kar için tarih verildi! Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi, 14 il için sarı kodlu uyarı
Kar için tarih verildi! Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi, 14 il için sarı kodlu uyarı Kar yağışı için tarih verildi. Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, Edirne, Kırklareli, Muğla, Antalya ve Ayvalık çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor. Öte yandan CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen geçtiğimiz günlerde La Nina için tarih verdi. Prof. Dr. Şen konuyla ilgili, “La Nina'nın etkisi Ocak'tan itibaren azalmaya başlayacak" diyerek kar yağışı içinde o ayı işaret etti. Bunun yanın da Meteoroloji bir çok il için fırtına uyarı yaptı. İşte Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili gelen son dakika uyarılar...
21.11.2022 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! Alarm verildi, kuvvetli fırtına geliyor
Meteoroloji son dakika uyardı! Alarm verildi, kuvvetli fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bir son dakika uyarısı geldi. Çok kuvvetli olacak. Sarı alarm verildi. La Nina kışı için tarih veren CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bu hafta için de birçok kent ve bölgelerde kar ve sağanak uyarısında bulundu. Şen, Marmara ve İstanbul yarın ile hafta sonuna dikkat çekti. Öte yandan Meteoroloji 7 kent için alarm verdi. İşte ayrıntılar…
16.11.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'dan flaş İstanbul Havalimanı açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'dan flaş İstanbul Havalimanı açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı'nın, Avrupa havalimanlarını geride bırakarak birinciliğini her geçen gün sağlamlaştırdığını belirterek, "Avrupa havalimanlarında kaos var. Türkiye havalimanlarında konfor var. İstanbul Havalimanı gibi mega yatırımlarımız ve aldığımız diğer önlemler sayesinde bagaj, trafik ve uçuşlarda aksamalar, sıkıntılar yaşamıyoruz" dedi.
11.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. "Kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık" diyen Erdoğan, enflasyonun şubat-mart ile birlikte kontrol altına alınacağını açıkladı. İsveç-Finlandiya mutabakatına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun kayıtlarına artık PKK, YPG ve FETÖ'nün terör örgütü olarak girdiği söyledi. Ayrıca Erdoğan, 2023 seçimi için şu mesajı verdi: Bu seçim kırgınlıkla hareket edilecek bir seçim değildir.
6.07.2022 Siyaset
Meteoroloji'den kritik uyarı! Suriye üzerinden geldi, etkisini gösterdi! Vatandaş evine kapandı
Meteoroloji'den kritik uyarı! Suriye üzerinden geldi, etkisini gösterdi! Vatandaş evine kapandı Meteoroloji'nin uyarıları üzerine Şanlıurfa'da Suriye üzerinden gelen toz taşımını etkisini gösterdi. Görüş mesafesinin düştüğü anlarda vatandaşlar tozdan etkilenmemek için evlerine kapandı. Öte yandan meteoroloji toz taşımına ilişkin yeni uyarılarda bulundu. Açıklamaya göre çok sayıda bölgemizde etkili olacak...
2.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e sert tepki: Bu millet haddini bildirecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e sert tepki: Bu millet haddini bildirecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Haddini aşanlara bu millet inanıyorum ki 2023 seçimlerinde haddini bildirecektir. Meral hanım, sen kim, Sultan Abdülhamid’e saygısızlık kim. O altılı masada olanlardan isim vermeyeceğim. 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdülhamid’e bugüne kadar laf söyletmemişlerdi. Şimdi ne oldu bunlara da sus pus oldular. Ne oldu bunlara da aynı masanın etrafında oturdukları halde Sultan Abdülhamid cennet mekan. Ona laf atanlara haddini bildiremediler” dedi.
21.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Pus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.