Prim Hesaplama

Prim Hesaplama

Son dakika prim hesaplama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prim hesaplama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prim hesaplama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prim Hesaplama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prim hesaplama gelişmeleri de dahil olmak üzere 687 prim hesaplama haberi bulunmuştur. Tüm prim hesaplama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Askerlik borçlanması hesaplama nasıl yapılır? Asgari ücret zammından sonra 2022 askerlik borçlanması ne kadar oldu?
Askerlik borçlanması hesaplama nasıl yapılır? Asgari ücret zammından sonra 2022 askerlik borçlanması ne kadar oldu? 2022 yılı için verilecek asgari ücretin belli olmasının ardından etkilenen kalemlerden biri olan askerlik borçlanması hakkında da araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Askerlik borçlanması hesaplama nasıl yapılır? Asgari ücret zammından sonra 2022 askerlik borçlanması ne kadar oldu?
18.12.2021 Ekonomi
İlave İstihdam Teşviki başvuru şartları ne? İlave İstihdam Teşviki destek tutarı ne kadar?
İlave İstihdam Teşviki başvuru şartları ne? İlave İstihdam Teşviki destek tutarı ne kadar? Koronavirüs ekonomik etkilerini azaltmak, istihdamı korumak ve işvereni desteklemek amacıyla hükümet, Normalleşme Desteği ile İlave İstihdam Teşviki uygulamasını devreye aldı. Uygulanmakta olan Normalleşme Desteği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatıldı, 3 ay olan yararlanma süresi de 6 aya çıkarıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İlave İstihdam Teşviki süresinin de 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edeceğini bildirdi. Normalleşme Desteği pandemi süresince kısa çalışma ödeneğinden veya nakdi ücret desteğinden yararlanan sigortalının normal çalışma süresine dönmesi halinde sigortalının çalıştığı özel sektör işyerine prim desteğinden yararlanma imkanı sağlıyor. Peki, Teşvik alımı nasıl yapılacak? İlave İstihdam Teşviki başvuru şartları ne? İşe alınacak işçilerde aranan şartlar neler? İşte İlave İstihdam Teşviki hakkında merak edilenler...
7.12.2020 Ekonomi
Deprem sigortası nasıl yapılır? Deprem sigortası ne kadar?
Deprem sigortası nasıl yapılır? Deprem sigortası ne kadar? İstanbul Silivri açıklarında 5.8 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrası birçok binada hasarlara neden oldu. AFAD hasarlı binalara girilmemesi konusunda uyarıda bulunurken, deprem sigortası yeniden gündem oldu. Peki, deprem sigortası nasıl yapılır? Deprem sigortası ne kadar? Deprem sigortası nerelerde yapılır, neler gerekir?
29.09.2019 Gündem
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Son gün 31 Aralık...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Son gün 31 Aralık... Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan milyonlarca kişiye borcundan kurtulmak için tanınan süre 31 Aralık'ta doluyor. Borcunu bu tarihe kadar ödeyen vatandaşlar gecikme faizi ve cezası ödemeden 2012'den beri devam eden borçlarından kurtulabilecek.
17.12.2018 Ekonomi
'Trafik sigortaları kurumu kurulsun'
'Trafik sigortaları kurumu kurulsun' Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, trafik sigortalarında da zorunlu deprem sigortası benzeri bir sistemi hayata geçirmek için Trafik Sigortaları Kurumu kurulabileceğini belirtti.
17.08.2016 Ekonomi
Engelli ne zaman emekli olabilirim hesaplama nasıl yapılıyor?
Engelli ne zaman emekli olabilirim hesaplama nasıl yapılıyor? Engelli vatandaşlar için emeklilik hesaplama işlemi oldukça kolay yapılabilen bir işlemdir. Sizden istenen özürlülük derecenizdir çünkü buna göre hesaplama değişmektedir. Nasıl yapacağınız haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Emekli Sandığı ne zaman emekli olabilirim hesaplaması burada!
Emekli Sandığı ne zaman emekli olabilirim hesaplaması burada! SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı ne zaman emekli olabilirim hesaplamaları yapılarak emekli olacağınız tarihi çok uzun süre önceden öğrenebilirsiniz. Bu hesaplamayı nasıl yapacağınıza haberimizden erişebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK işe giriş tarihi sorgulamak için SSK sorgulayın!
SGK işe giriş tarihi sorgulamak için SSK sorgulayın! SGK ilk işe giriş tarihinizi öğrenmek ya da şu an çalıştığınız kuruma ne zaman girdiğinizi öğrenmek için SSK sorgulama işlemini yapmanız gerekir. Bu işlemi yapmak oldukça basit. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK işe giriş tarihi öğrenmek için SGK SSK sorgulama yapın!
SGK işe giriş tarihi öğrenmek için SGK SSK sorgulama yapın! SGK işe giriş tarihini öğrenmek istiyorsanız SGK sorgulama ve SSK sorgulama işlemini yapmanız gerekiyor. Sigorta bilgilerinizi alabileceğiniz bu işlemleri nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK SSK hizmet dökümü sorgulama nasıl yapılır?
SGK SSK hizmet dökümü sorgulama nasıl yapılır? T.C. kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi kullanarak SGK SSK hizmet dökümü sorgulamanızı internet üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemlerin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü ve SSK sorgulama internetten yapılıyor mu?
SGK hizmet dökümü ve SSK sorgulama internetten yapılıyor mu? SGK hizmet dökümü ve SSK sorgulama işlemleri çalıştığınız dönem boyunca yatırılan primlerin öğrenilmesini sağlar. Bu primler birçok şey için gereklidir. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK SSK sorgulama yapın SGK işe giriş tarihinizi öğrenin!
SGK SSK sorgulama yapın SGK işe giriş tarihinizi öğrenin! SGK sorgulama ve SSK sorgulama işleminizi yaptıktan sonra SGK işe giriş tarihinin yanında sigortanızla ilgili birçok bilgiye erişim sağlayabilirsiniz. Bu işlemleri nereden nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK SSK hizmet dökümü sorgulaması ile işe giriş tarihi nasıl öğrenilir?
SGK SSK hizmet dökümü sorgulaması ile işe giriş tarihi nasıl öğrenilir? SGK SSK hizmet dökümü belgelerinizi alarak SGK işe giriş bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Bu belgeyi almak oldukça kısa bir sürede yapılır. Ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK işe başlama tarihi sorgulamak için SGK SSK hizmet dökümü alın!
SGK işe başlama tarihi sorgulamak için SGK SSK hizmet dökümü alın! SGK işe başlama tarihinizi ve işten çıkış tarihinizi SGK SSK hizmet dökümü alarak öğrenebileceğiniz gibi diğer sigorta bilgilerinin tümüne de ulaşmış olacaksınız. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK işe giriş tarihi öğrenmek için SGK SSK hizmet dökümünüzü alın!
SGK işe giriş tarihi öğrenmek için SGK SSK hizmet dökümünüzü alın! SGK SSK sorgulama işlemlerini yaparak birçok sigorta bilginize erişebileceğiniz gibi SGK işe giriş tarihinize de erişebilirsiniz. Bu işlemleri nereden nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK gün sorgulama ve SGK prim sorgulama nereden yapılıyor?
SSK gün sorgulama ve SGK prim sorgulama nereden yapılıyor? SSK gün sorgulamanızı ve SGK prim sorgulamanızı online olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunduğu hizmetlerden yapabilirsiniz. Bu işlemleri nerede nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü ve SSK gün sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için E-Devlet sistemini kullanmanız gerekmektedir. Bu işlemleri yapmak birkaç dakikanızı alacaktır. Ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK prim sorgulama ve SSK gün sorgulama nereden yapılır?
SGK prim sorgulama ve SSK gün sorgulama nereden yapılır? T.C. kimlik numaranız ile internet üzerinden online olarak SGK prim sorgulamanızı ve SSK gün sorgulamanızı yapabilirsiniz. Nereden nasıl yapıldığının bilgisi haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK sorgulama ve SSK gün sorgulama online olarak yapılıyor mu?
SGK sorgulama ve SSK gün sorgulama online olarak yapılıyor mu? SGK sorgulama ve SSK gün sorgulama işlemleri online hizmetler sayesinde yapılabilen işlemlerdendir. Bu işlemleri yaparak sigortanızın ne kadar ücretle yattığını sorgulayabilirsiniz. Ayrıntılar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK gün sorgulama ve SGK prim sorgulama nasıl yapılır?
SSK gün sorgulama ve SGK prim sorgulama nasıl yapılır? T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle SSK gün sorgulama ve SGK prim sorgulamanızı yapabilirsiniz. Bu işlemler sayesinde sigortanızın başlangıç, bitiş tarihina, toplam prim gün sayısına ve daha birçok bilgiye erişim sağlayabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Şifresiz SSK gün sorgulama yapılıyor mu?
Şifresiz SSK gün sorgulama yapılıyor mu? Şifresiz SSK gün sorgulama işlemini yapmanız artık mümkün değil. Bunun yerine E-Devlet’i kullanmalısınız. SGK işe giriş tarihi sorgulamanızı da SGK sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapacağınıza haberimizden erişebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Şifre ile SGK borç sorgulama nasıl yapılır?
Şifre ile SGK borç sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet şifresi ile SGK borç sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Böylelikle cari veya geçmiş sigorta borcunuz var mı yok mu kontrol edebilirsiniz. Eğer borcunuz varsa ödemesini de yapabilirsiniz. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK memur ne zaman emekli olurum hesaplaması online yapılıyor mu?
SGK memur ne zaman emekli olurum hesaplaması online yapılıyor mu? Sosyal Güvenlik Kurumu’na tabi olarak çalışan vatandaşlar için uygulamaya konan hizmetlerden bir tanesi ne zaman emekli olurum hesaplamadır. Bu sayede emekli olacağınız yaşı öğrenebiliyorsunuz. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK BAĞ-KUR borç sorgulama ve kredi kartı ile borç ödeme hizmetleri burada!
SGK BAĞ-KUR borç sorgulama ve kredi kartı ile borç ödeme hizmetleri burada! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunduğu online hizmetlerden biri de GSS, BAĞ-KUR ve SGK borç sorgulama işlemidir. Bunun yanında bir de kredi kartı ile ödemenizi de gerçekleştirebilirsiniz. Nereden ve nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK gün sorgulama ve SGK hizmet dökümü belgesi alma hizmetleri burada!
SSK gün sorgulama ve SGK hizmet dökümü belgesi alma hizmetleri burada! T.C. kimlik numaranız ile SSK gün sorgulamanızı yapabileceğiniz gibi SGK hizmet dökümü alma işlemini de yapabilirsiniz. Bu işlemleri yaparak sigorta bilgilerinizin tümüne ulaşabilirsiniz. Ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prim Hesaplama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prim hesaplama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.