Gazete Vatan Logo

SGK işe başlama tarihi sorgulamak için SGK SSK hizmet dökümü alın!

SGK işe başlama tarihinizi ve işten çıkış tarihinizi SGK SSK hizmet dökümü alarak öğrenebileceğiniz gibi diğer sigorta bilgilerinin tümüne de ulaşmış olacaksınız. Detayları haberimizde.

SGK işe başlama tarihi sorgulamak için SGK SSK hizmet dökümü alın!

Her geçen gün yeni bir yeniliğe imza atan ülkemiz teknoloji çağını oldukça aktif ve yararlı bir biçimde kullanmayı başarmıştır. Dünya üzerinde gerçekleşen teknolojik gelişmelerle ülkemiz paralel olarak bu platformda adını en üst düzeyde tutmayı sağlamıştır. Teknolojinin bu denli hızla büyümesi sonucunda hayatımızın her evresinde kullanım alanı da genişlemiştir. Çok çeşitli alanlarda ve çok farklı kurumların bu teknolojik gelişmeleri benimsemesi ve bu doğrultuda biz vatandaşlar hizmet vermesi sonucunda bizler vatandaşlar olarak sayısız imkânlardan yararlanabiliriz. Bizler her yerde her zaman bu teknolojik gelişmelerin bizlere sağladığı faydalardan yararlanabiliriz.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASI VE DETAYLAR!

SGK BORÇ SORGULAMA HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Ellerimizdeki akıllı cep telefonları, tabletler, bilgisayarlar ile de internete bağlanabilir, konular hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, işlemleri bu biçimde takip edebiliriz. Sanal ortamda artan internet kullanımı fatura yatırmaktan, alışveriş yapmaya kadar yayıldığı için vatandaşlar işlemlerini bu yönde gerçekleştirebileceği işlemlere dikkatini yönlendirmiştir. Son dönemlerde ise ülkemizde ki devlet kurumları bu ilerleyen teknolojiyi üst düzeyde kullanmaya başlamıştır. Aktif bir biçimde kullanılan internet sistemi sayesinde vatandaşların kamu alanında ki işlemleri hız kazanmıştır. Bu sayede de internetin kullanım alanının yelpazesi gün geçtikçe büyümektedir.

Haberin Devamı

Bu yelpazeye her bir gün bir başkası eklenmektedir. Eğitim, sağlık, sosyal, kişisel gibi çok çeşitli alanlarda kullanılmaya başlanan bu internet sektörü sayesinde bizler çok uzun sürecek olan işlemlerimizi çok daha kısa bir zaman zarfı içinde yapabiliyoruz. Dijital ortam sayesinde pek çok kamu kurumlarında ki işlemlerimizi hiç yorulmadan ve de hiç zaman kaybı yaşamadan web sayfası üzerinden halletmekteyiz. Sıra bekleyerek zaman kaybı yaşama devri artık eskilerde kaldı. Sıra bekleme çilesi olmadan zaman kaybına uğramadan çok pratik bir şekilde işlemlerimizi halledebiliriz.

Haberin Devamı

Online işlemlere çok ilgi gösteren kurumlar bu alanda kendi hizmetlerini vatandaşlara sunmaya başlamışlardır. Belli başlı kuruluşlar hizmetlerini bu şekilde SSK sorgulama, SGK hizmet dökümü alma işlemleri için artık kurumun binasına gitmemize gerek kalmayacak. Online işlemlerin merkezi olan e-Devlet sistemi üzerinden bizler hizmet dökümümüzü kolay bir şekilde alabiliyor olacağız. Her türlü bakanlıklar, kuruluşlar ve hizmet veren diğer binalarda ki işlemleri devletimiz tek bir çatı altında toplayarak işlem kolaylığına büyük katkıda bulunmuştur. Güvenilir ve mükemmel nitelikte ki bu platform sayesinde bizler çeşitli hizmetlerden yararlanabiliriz. Bu sistemi kullanarak kolay bir şekilde hizmet dökümümüzü alabilir, gerekli alanlarda bu belgeyi kullanabiliriz. SGK Hizmet dökümü belgesine ulaşabilmek e-Devlet sisteminden yararlanabilmek için vatandaşların gerçekleştirmeleri gereken bazı ufak çaplı işlemler vardır.

Haberin Devamı

Öncelikle her vatandaş bu online sistemden yararlanabilir. En yakın bir PTT şubesine giderek sisteme giriş şifrelerini elde ettikleri takdirde kolaylıkla sisteme girişlerini yapabilirler. 2 TL bir ücret karşılığında vatandaşlar zarf içerisinde yazılı olan şifrelerine ulaşabilir. Ardından bu zarfı yönergeler doğrultusunda açarak şifrelerini öğrenirler. T.C. kimlik numaraları ve bu edinmiş oldukları e-Devlet şifresi ile sisteme girişlerini gerçekleştirirler. Sistem ilk olarak otomatik olarak sizlerden şifrenizi yenilemenizi kendi şahsınıza özel bir başka şifre düzenlemenizi ister. Yazılanları takip ederek sizler başka bir şifre oluşturduktan sonra işleminize devam edebilirsiniz. Sizlere sunulan hizmetler sol köşede yer alan E-Hizmetler başlığı altında toplanmıştır. Ancak bu hizmetler o kadar çoktur ki içerisinden kendi işlemimizi seçmekte zorluk çekebiliriz. Bizler için bu da düşünülmüş ve sistemin içerisinde yer alan hizmetler tek tek alfabetik sıraya sokulmuştur.

Haberin Devamı

Bizler ‘’S’’ harfine tıklayarak SGK hizmet dökümü belgemizi alabilmek için sayfamıza ulaşırız. Sosyal Güvenlik Kurumunun sağlamış olduğu bu online işlem vatandaşların her türlü sorularını yanıtlayan bir sistemdir. Öncelikle belirtmeliyiz ki bu işlemleri gerçekleştirebilmeniz için sigorta bilgilerinizin tamamını bilmeniz gerekir. Bu bilgileri de ekrana açılan yerlere uygun bir şekilde yazınız. Ardından tek bir tuş ile vatandaşlar; SSK prim ödenen gün sayısını, BAĞ-KUR kurumuna bağlı şekilde ne kadar çalıştıklarını, hangi aylarda ne kadar prim ücreti yatırdıklarını, sigortalı olarak ilk hangi tarihte işe girdiklerini, ne kadar süre sigortalı olarak çalıştıklarını öğrenebilirler. Sonrasında bu sayfaya yazıcıdan çıkartarak ihtiyaçları olan her yerde bu hizmet dökümü belgesini gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Üstelik bu sistem sizlere yedi gün yirmi dört saat hizmet vermektedir. Pratik ve de bir o kadar rahat olan bu işlemden sizler her zaman yararlanabilirsiniz.