E Devlet

E Devlet

Son dakika e devlet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e devlet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e devlet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E Devlet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e devlet gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.760 e devlet haberi bulunmuştur. Tüm e devlet haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK resmen duyurdu! Emeklilik bekleyenlere güzel haber, artık e-Devlet'ten yapılacak
SGK resmen duyurdu! Emeklilik bekleyenlere güzel haber, artık e-Devlet'ten yapılacak Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yeni bir açıklama yapıldı. SGK tarafından yapılan açıklama emekli olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek. Konu ile ilgili detaylar açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu Herkes çalışma hayatında bir süre var olduktan sonra emeklilik için bir süre sonra araştırmalara başlıyor. Ancak birçok sebeple emekli olacak kadar çalışamayanlar bu ödemeyi geri alabiliyor. SGK'ya emekli olmak için yatırılan primlerin iadesi için başvurular da yapılmaya başlandı. Kimler SGK'dan prim iadesi alabilir peki? Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor Çalışma hayatında olan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırma başlıyor. Ancak çeşitli sebeplerle emekli oacak kadar çalışmayan kişiler olabiliyor. Bu durumda emekli olmak için SGK’ya yatırılan paralar geri iade alınabiliyor. Peki kimler SGK’dan prim iadesi alabiliyor. Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?
3.04.2024 Ekonomi
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme
Promosyon ödemelerine yüzde 100 zam! e-Devlet'ten başvuran alıyor, emekliye 15 bin TL ek ödeme Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 15 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. İşte emeklilerin bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden tek tuşla başvurabilecekleri yeni promosyon miktarları...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor Yurt dışında ikamet edenlerin getirdikleri cep telefonlarının kayıtsız kullanım süresi uzatılabilecek.
2.04.2024 Gündem
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. İkramiyeler 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak. Emekli bayram ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 arttırılarak 3 bin TL’ye çıkarıldı. Emekliler iki bayramda toplam 6 bin lira ikramiye alacak. Dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi?
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi? Yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart’ta oy kullanacak. 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçecek olan vatandaşlar seçmen bilgi kağıtlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, seçmen bilgi kağıdı olmadan oy kullanılır mı, seçmen bilgi kağıdı zorunlu mu? Seçmen kağıdı olmayan biri oy kullanılabiliyor mu?
30.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır?
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. Söz konusu duyurusunun ardından Veli randevu sistemi nedir? MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2024 Gündem
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Gündem
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Ekonomi
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir Çalışan milyonlar ile bil birlikte devlet desteği alan ya da banka hesabı olan milyonları kapsıyor. Birikmiş paranız olabilir. Devletin sunduğu engelli ve yaşlı aylıkları gibi ödemelerinin hesaplarına yatırıldığının farkına bile varmıyor. Peki, unutulan destek ödemeleri nasıl alınabilir? İşte adım adım bilinmesi gerekenler…
7.03.2024 Gündem
Seçim görevine gitmemenin cezası nedir? Seçim görevine gitmeyen memur ceza alır mı, seçim görevine gidilmezse ne olur?
Seçim görevine gitmemenin cezası nedir? Seçim görevine gitmeyen memur ceza alır mı, seçim görevine gidilmezse ne olur? Yerel seçim sabırsızlıkla beklenirken seçim görev yerlerine ilişkin görevlendirmeler de bildirilmeye başlandı. YSK'nın açıklayacağı seçim görevleri ve sandık yerleri henüz netleşmemişken sandık görevlisi olacaklar olası bir durumda seçim görevine gitmeme ya da seçim görevini iptal etmenin bir cezası olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, seçim görevine gitmeme cezası nedir? Seçim görevi iptal edilebilir mi?
2.03.2024 Gündem
Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteği ne zaman verilecek 2024, buzağı destek ödemeleri yattı mı?
Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteği ne zaman verilecek 2024, buzağı destek ödemeleri yattı mı? Buzağı desteklerinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Tarımsal destekleme ödemelerinden biri olan buzağı desteğini alan vatandaşlar ödemeleri, e-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numarası bilgileri kullanılarak sorgulanabiliyor. Peki, Buzağı destek ödemeleri yattı mı, buzağı destekleri ne zaman ödenecek?
2.03.2024 Ekonomi
MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır?
MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır? Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) ÖSYM tarafından düzenleniyor. Başvurularını yapan 736 bin 894 aday, sınavda 120 soru çözecek. Peki, MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır?
2.03.2024 Gündem
YSK seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak? Seçmen kaydı sorgulama
YSK seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak? Seçmen kaydı sorgulama Yerel seçimlere az bir zaman kala, seçmenler hangi okullarda ve sandıklarda oy kullanacakları için araştırmalarını arttırdı. Peki, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen kağıtları ne zaman verilecek?
28.02.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlara bir kötü bir de iyi haber! Bankalar 1.500 TL'ye çıkardı
Kredi kartı kullananlara bir kötü bir de iyi haber! Bankalar 1.500 TL'ye çıkardı Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de kart aidatı ücretleri 1.500 liraya kadar çıkıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görenler şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. İşte yapılması gerekenler...
28.02.2024 Ekonomi
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı  Beşiktaş'tan aldığı iki müşteriyi Şişli'ye götürmek için 250 lira isteyen, ısrarlara rağmen taksimetre açmak istemeyen taksi şoförüne 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi. Taksinin çalışma ruhsatı iptal edilerek araç trafikten men edildi. Taksi şoförünün taksimetre açmak istemeyip, müşterilerden 250 lira istediği anlar cep telefonu kamerasına yansımıştı.
27.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E Devlet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e devlet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.