E Devlet

E Devlet

Son dakika e devlet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e devlet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e devlet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E Devlet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e devlet gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.564 e devlet haberi bulunmuştur. Tüm e devlet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacakMilyonlarca sürücüye büyük kolaylık sağlayacak uygulama e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Artık sürücüler eksper raporlarını zahmetsizce görüntüleyebilecek. Peki uygulamanın avantajları neler? Trafik sigortası ve kaskoda fiyatlar ne durumda? Uzman isim kampanyaların devam ettiğini, yüzde 50’ye varan indirim uygulandığını söyledi. İşte ayrıntılar...
25.07.2024Ekonomi
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokulları'na (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis Meslek Yüksekokulları'nda eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak. Peki, polis alımı ne zaman, lise polis alımı şartları neler, yaş sınırı var mı? PMYO 2500 polis alımı KPSS şartı var mı?
23.07.2024Gündem
Kamu kurumlarının internet sitelerini kopyalayan çeteye operasyon: 7 ilde 27 kişi yakalandı
Kamu kurumlarının internet sitelerini kopyalayan çeteye operasyon: 7 ilde 27 kişi yakalandıDiyarbakır merkezli 7 ilde organize suç örgütüne düzenlenen operasyonunda gözaltına alınan 27 şüpheliden 26'sı tutuklandı, çok sayıda materyal ele geçirildi.
20.07.2024Gündem
Araç sahibi milyonları ilgilendiriyor: E - Devlet'te HGS hizmeti devreye giriyor
Araç sahibi milyonları ilgilendiriyor: E - Devlet'te HGS hizmeti devreye giriyore-Devlet'te vatandaşın işini kolaylaştıran hizmetlere iki yeni özellik daha eklendi. PTT AŞ, e-Devlet üzerinden HGS kullanıcılarına gerçek veya tüzel kişi ile plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvurusu yapabilme imkanı sundu.
18.07.2024Ekonomi
MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?
MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 yılı 2. taksit ödemeleri için son gün ilgililerin gündeminde. Gelir İdaresi Başkanlığı MTV 2. taksit ödemelerine dair merak edilenleri paylaştı. MTV tutarları, yeniden değerleme oranı olan yüzde 58,46 baz alınarak hesaplandı. MTV 2. taksit ödemelerini henüz gerçekleştirmeyen araç sahiplerinin, gecikme faizine girmemeleri için ödemelerini belirlenen tarihe kadar yatırmaları gerekecek.
18.07.2024Ekonomi
e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama < SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? Emekli maaşı sorgulama ekranı
e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama < SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? Emekli maaşı sorgulama ekranıEn düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL oldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Partili Güler, "Yaşlılık, malullük, ölüm aylığı almakta olan emeklilerimize ve hak sahiplerine dosya bazında 10 bin lira olarak öngörülen asgari aylık asgari ödeme tutarını da 12 bin 500 liraya yükseltiyoruz" diye konuştu. Peki, SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama…
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Akılalmaz sahte e-devlet oyunu ifşa oldu
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Akılalmaz sahte e-devlet oyunu ifşa olduDolandırıcıların yeni oyunu 'bu kadarına pes' dedirtti. Vatandaşlara SMS ve veya mail yoluyla ulaşan dolandırıcılar attıkları linkle kurbanları sahte e-devlet sitesine yönlendiriyor. Sitede TC No ile sorgulama yapan vatandaşlara borç çıkarılıyor ve ödenmemesi halinde icra geleceği ifade edilerek korkutuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Selen Karataş, konuyla ilgili bilgi vererek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
16.07.2024Gündem
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı3 gün önce dünya çapında iyi bilinen hacker sitelerinden biri olan DarkWeb’de, 10 milyar parolanın yer aldığı devasa bir veri seti yayınlandı. Bu durumun bir benzeri 3 yıl önce yaşanmış, annenizin kızlık soyadına kadar bütün kişisel bilgiler, banka, e-posta ve e-ticaret şifreleri hackerlar tarafından ele geçirilmişti. E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin.
12.07.2024Gündem
E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin! Tarihin en büyük veri sızıntısı uyarısı
E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin! Tarihin en büyük veri sızıntısı uyarısıE-Devlet ve banka şifreleriyle ilgili dikkat çeken bir uyarı yapıldı. DarkWeb’de, 10 milyar parolanın yer aldığı devasa bir veri seti, RockYou2024 adı ile, eski verilere yenisi eklenerek, indirmesi kolay olsun diye de düz bir metin halinde yeniden yayınladı. Peki ne yapacağız? Kendimizi siber saldırılar ve dolandırıcılardan nasıl koruyacağız? İşte dikkat edilmesi gereken detaylar...
11.07.2024Gündem
Ehliyet sınavında neler değişti, direksiyon sınavı süresi kaç dakika oldu?
Ehliyet sınavında neler değişti, direksiyon sınavı süresi kaç dakika oldu?Direksiyon sınavı düzenlemesi Resmî Gazete'de yayımlandı. Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'le beraber teorik ve uygulamalı sınavlarda birçok değişiklik geliyor. Yeni yönetmeliğe göre sınav yeri sabah yapılan kurayla belli olacak. Peki direksiyon sınavları nasıl olacak, direksiyon sınavında süre kaç dakika?
10.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Ehliyet sınavlarında süre ve bazı kurallar değişti
Resmi Gazete'de yayımlandı! Ehliyet sınavlarında süre ve bazı kurallar değiştiSürücü belgesi sınavlarına başkasının yerine girenler veya girmeye teşebbüs edenler ile kendi yerine başkasını sınava sokan veya buna teşebbüs edenlerin sınavlardan men süresi 2 yıldan 5 yıla çıkarıldı.
9.07.2024Gündem
Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri: 2024 Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı?
Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri: 2024 Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı?Ücretli öğretmenlik başvuruları için yoğun dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, 2024-2025 yeni eğitim ve öğretim yılı programını geçtiğimiz haftalarda duyurdu. başvurular ise e-devlet platformu üzerinden yapılacak. Peki, ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı?
9.07.2024Gündem
MEB sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 Bin Öğretmen Sözlü Mülakat Sonuç Tarihi açıklandı mı?
MEB sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 Bin Öğretmen Sözlü Mülakat Sonuç Tarihi açıklandı mı?Öğretmen adayları sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihi bekliyor. MEB tarafından yapılan öğretmen atamalarında sözlü sınavlar 1 Temmuz 2024 tarihinde başladı. Peki, 20 bin öğretmen ataması sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
5.07.2024Gündem
E-devlet hesabınızda binlerce lira birikmiş olabilir! 'Hemen kontrol edin'
E-devlet hesabınızda binlerce lira birikmiş olabilir! 'Hemen kontrol edin'e-Devlet ile kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere bilgisayar, akıllı telefon ya da tablet üzerinden erişim sağlayan vatandaşlar, işlemlerin yanı sıra kendilerine dair birçok sorgulama da gerçekleştirebiliyor. Bilindiği üzere sigortalı çalışanlara yeni işe başladıkları kurumda otomatik olarak Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) yapılıyor. BES kapsamında maaşlarından kesinti yapılan vatandaşların her ay bankalarında para birikiyor. Bu durumunda farkında olmayan birçok kişi var. İşte detaylar…
4.07.2024Gündem
Araba sahipleri dikkat! Ödemeler başladı, e-Devlet üzerinden yapılıyor
Araba sahipleri dikkat! Ödemeler başladı, e-Devlet üzerinden yapılıyorMilyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. 2024 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödemeleri başladı. MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona erecek. MTV'de sorgulama ve ödeme nasıl yapılıyor?
3.07.2024Ekonomi
Ortaokul kayıtları ne zaman başlayacak? 2024 - 2025 MEB Ortaokul kayıt tarihleri
Ortaokul kayıtları ne zaman başlayacak? 2024 - 2025 MEB Ortaokul kayıt tarihleriOrtaokul kayıtları ne zaman başlayacak? 5. sınıfa geçecek öğrenciler kayıt tarihlerini sorguluyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5. sınıf kayıt tarihleri ve başvuru detayları duyuruldu. Peki, 5. sınıf başvuruları ne zaman başlayacak? İşte MEB 2024 - 2025 Ortaokul Kayıt tarihi...
2.07.2024Gündem
MEB resmen açıkladı! İlkokul, ortaokul öğrencileri için belli oldu
MEB resmen açıkladı! İlkokul, ortaokul öğrencileri için belli olduMillî Eğitim Bakanlığınca 2024-2025 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıfa başlayacak öğrencilerin okul kayıtları, adrese dayalı olarak yapıldı.
1.07.2024Gündem
Evde bakım maaşı yatan iller listesi güncel liste! Evde bakım maaşı yattı mı? E-devlet TC evde bakım maaşı sorgulama
Evde bakım maaşı yatan iller listesi güncel liste! Evde bakım maaşı yattı mı? E-devlet TC evde bakım maaşı sorgulamaTemmuz ayına girişle evde bakım maaşlarının yatacağı tarihe yönelik araştırmalar arttı. Peki, Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama
1.07.2024Ekonomi
e-plan otomasyon nedir? e plan otomasyon sistemi imar durum belgesi sorgulama
e-plan otomasyon nedir? e plan otomasyon sistemi imar durum belgesi sorgulamaÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından erişime açılan e-Plan Otomasyon Sistemleri mülk sahiplerinin kullanımına sunuldu. Peki, e-Plan Otomasyon Sistemleri (İmar durum belgesi) nedir, nasıl sorgulanır?
29.06.2024Gündem
Ehliyet sınav sonuçları nasıl sorgulanır? Ehliyet sınav sonucu sorgulama 2024
Ehliyet sınav sonuçları nasıl sorgulanır? Ehliyet sınav sonucu sorgulama 2024Ehliyet sınav sonucu Türkiye genelinde yapılan sınavların ardından sorgulanmaya başlandı. Ehliyet sınavı sonuçları için adaylar araştırmalarını sürdürüyor. Peki, ehliyet sınav sonuçlarına nasıl bakılır, ehliyet sonuçları ne zaman açıklanır?
29.06.2024Gündem
TÜİK PERSONEL ALIMI: 55 personel alımı yapılacak! TÜİK personel alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır?
TÜİK PERSONEL ALIMI: 55 personel alımı yapılacak! TÜİK personel alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır?TÜİK personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre TÜİK, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere 55 adet sözleşmeli personel alacak. TÜİK ilanının ardından 'TÜİK sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir?' sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Personel alımı başvuruları 8 Temmuz saat 18:00'a kadar sürecek olup e-Devlet üzerinden alınacak.
e devlet akraba silme özelliği nedir, e devletten akraba silme gerçekten var mı?
e devlet akraba silme özelliği nedir, e devletten akraba silme gerçekten var mı?İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'Akrabalarınızı, e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
24.06.2024Gündem
TÜİK Türkiye genelinde 55 sözleşmeli personel alım yapacak! Başvuru tarihi bugün itibariyle başladı
TÜİK Türkiye genelinde 55 sözleşmeli personel alım yapacak! Başvuru tarihi bugün itibariyle başladıTÜİK personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre TÜİK, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere 55 adet sözleşmeli personel alacak. Personel alımı başvuruları 8 Temmuz saat 18:00'a kadar sürecek olup e-Devlet üzerinden alınacak.
24.06.2024Gündem
e-Devlet'e akraba silme hizmeti mi geldi? Resmi açıklama yapıldı
e-Devlet'e akraba silme hizmeti mi geldi? Resmi açıklama yapıldıİletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'Akrabalarınızı, e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
23.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E Devlet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e devlet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.