E-Okul

E-Okul

Son dakika e-okul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-okul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-okul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Okul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-okul gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.691 e-okul haberi bulunmuştur. Tüm e-okul haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak?
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak? Ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak detayları paylaştı. Peki, Yeni karneler nasıl olacak?
22.03.2024 Gündem
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Bursluluk sınavı başvuruları ne zaman bitiyor 2024? Bursluluk sınavı başvurusu nasıl yapılır 2024?
Bursluluk sınavı başvuruları ne zaman bitiyor 2024? Bursluluk sınavı başvurusu nasıl yapılır 2024? Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na (İOKBS) başvuru süreci açıklandı. Bursluluk sınavı için başvurular 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılabilir. Sınava http://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden başvurulabilir. Bursluluk sınavı 21 Nisan 2024 günü saat 10.00'da yapılacak. Peki, Bursluluk sınavı başvuru nasıl yapılır 2024, bursluluk sınavı başvuru şartları nelerdir? İşte MEB İOKBS başvuru ekranı…
17.02.2024 Gündem
E okul fotoğrafları neden kalktı 2024? e okul fotoğrafı nasıl değiştirilir, e okul fotoğrafı neden yok?
E okul fotoğrafları neden kalktı 2024? e okul fotoğrafı nasıl değiştirilir, e okul fotoğrafı neden yok? E okul fotoğrafları kaldırıldı mı, E okul fotoğrafları neden kalktı 2024? Öğrenciler E-okul üzerinden sınav notlarını görmek için sisteme giriş yaptıklarında beklemedikleri bir bildirim yapıldı. Peki, e okul fotoğrafı nasıl değiştirilir?
17.02.2024 Yaşam
e karne 2024 giriş ekranı > e karne neden gözükmüyor 2024, e karne saat kaçta açılıyor? e karne nasıl alınır, ne zaman açılacak?
e karne 2024 giriş ekranı > e karne neden gözükmüyor 2024, e karne saat kaçta açılıyor? e karne nasıl alınır, ne zaman açılacak? Okullarda birinci dönem sona eriyor. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde okuyan milyonlarca öğrenci karnelerini alıp, yarıyıl tatiline girecek. Öğrenciler dijital olarak da e-okul aracılığıyla e-karnelerini görüntülenebilecek. e-Okul karne gününe kadar açık kalacak. Peki; e-karne ne zaman açılacak, e karne nasıl alınır? e karne 2024 giriş ekranı ile e-karne görüntüleme…
19.01.2024 Eğitim
e okulda kırmızı renk ne anlama gelir? e okulda notun üzerinde sarı, yeşil, kırmızı renklerin anlamları nedir?
e okulda kırmızı renk ne anlama gelir? e okulda notun üzerinde sarı, yeşil, kırmızı renklerin anlamları nedir? e okulda kırmızı renk ne anlama gelir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona eriyor. Son ders zili çalıp karne günü yaklaşılrne e okul ekranında notlarını ve karnelerini görüntülemek isteyen öğrenciler ekranda sarı, yeşil ve kırmız renklerle karşılaşıyor. 22 Ocak'te sömestr tatiline çıkacak öğretmenler, notları girmeye başladı. Veliler, e okulda verilen notların yanında bulunan sarı ve yeşil renklerin anlamlarını sorgulamaya başladı. Peki e okulda sarı, yeşil ve kırmızı renk ne anlama geliyor?
18.01.2024 Eğitim
e okulda nan ne demek? e okuldan karne nasıl çıkarılır, e okul karne basımı nasıl yapılır, e okulda not bilgilerinde nan ne anlama gelir?
e okulda nan ne demek? e okuldan karne nasıl çıkarılır, e okul karne basımı nasıl yapılır, e okulda not bilgilerinde nan ne anlama gelir? Okullarda ilk dönem sona eriyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 uygulama takvimine göre okullar 19 Ocak Cuma günü çalacak. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim gören öğrenciler karne heyecanı yaşayacak. Öğrenciler karnelerini online olarak e-okul üzerinden görüntüleyebilecek. E-Okul karne notunu öğrenmek isteyenler nan yazısını gördü. Peki, e okulda nan ne demek? e okuldan karne nasıl çıkarılır, e okul karne basımı nasıl yapılır?
18.01.2024 Eğitim
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı? Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. MEB'e bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler 19 Ocak'ta karne alacak. Okullarda son haftaya girilirken son hafta ders işlenip işlenmeyeceği ve yoklama alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Peki, e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
16.01.2024 Eğitim
1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır?
1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, 1 dersten kalınca belge alınır mı? Karneler bu hafta verilecek. Yarıyıl tatili öncesinde öğretmenler karne notlarını e okul sistemine girmeye başladı. Ders notlarının belli olmasıyla öğrenciler ise takdir teşekkür belgesi alıp alamayacaklarını öğrenmek için, belge alma şartlarını araştırıyor. Peki, takdir belgesi kaç puanla alınır 2024, alma şartları nelerdir? Teşekkür almak için ders notları kaç olmalı 2024? Devamsızlık kaç gün olursa takdir teşekkür belgesi alınamıyor?
15.01.2024 Eğitim
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı?
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı? e okul öğretmen not girişi ne zaman kapanıyor 2024, 1 dönem e okul ne zaman kapanacak 2024? e-Okul öğretmenlere not ve devamsızlık girişi kapanma tarihi öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi sona eriyor. Son ders zili çalıp karne gününü yaklaşırken e-Okul'un ne zaman kapanacağı, sorgulanmaya başlandı. İşte 2024 e-Okul kapanma tarihi…
15.01.2024 Eğitim
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
E-Okul VBS neden açılmıyor, çöktü mü son dakika gelişmesi | 15 Ocak 2024 E-Okul'da sorun mu var?
E-Okul VBS neden açılmıyor, çöktü mü son dakika gelişmesi | 15 Ocak 2024 E-Okul'da sorun mu var? e-Okul VBS neden açılmıyor ve e-Okul çöktü mü son dakika gelişmeleri ile 15 Ocak Pazartesi günü takip ediliyor. 15 Ocak’ta e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yapmaya çalışan ve sorunla karşılaşan kullanıcılar sorunun kaynağını öğrenmek istiyor. e-Okul’a giriş yapmaya çalışan ve hata ile karşılaşan kullanıcılar ise “ E-okul çöktü mü, sorun mu var” sorularına cevap arıyor.
15.01.2024 Gündem
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024 e-Okul güncelleme nasıl yapılır? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kullanıcılar güncelleme nedeniyle e-Okul'a giremediğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Peki, e-Okul'a giremiyorum, neden? E Okul VBS yenileme nasıl yapılır? İşte e okul güncelleme
10.01.2024 Eğitim
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? E -okul sitesine giriş esnasında sorun yaşayan öğrenciler arama motorlarına yönelerek E- Okul çöktü mü? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
5.01.2024 Eğitim
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik Teneffüs sürelerine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yeni düzenleme getirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre, teneffüs süresi ve ders saati ile ilgili değişiklik yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Peki, teneffüsler kaç dakika 2023? Teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüs süreleri…
14.10.2023 Eğitim
Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıf geçemeyecek mi, hangi sınıflarda Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıfta kalacak? Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek lise için mi?
Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıf geçemeyecek mi, hangi sınıflarda Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıfta kalacak? Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek lise için mi? Milli Eğitim Bakanlığı resmi gazete yayınlanan değişiklikle öğrencilerin sınıf değiştirebileceğine dair madde ekledi. Peki, Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek ortaokul mu lise için mi geçerli? Türkçe ortalaması 70 olmayan hangi sınıflar için geçerli, kaçıncı sınıf?
14.10.2023 Eğitim
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti
MEB'den flaş karar! Teneffüs süresi değişti Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre, öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için okullarda teneffüslerden birinin en az 20 dakika olması sağlanacak. Öte yandan sınıf geçme ortalaması da değişti.
14.10.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme! İhbar yağdı
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme! İhbar yağdı Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12'nci sınıf öğrencileri için 'hayalet sınıf' kuran özel okullara inceleme başlattı.
10.10.2023 Eğitim
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, bu öğretim yılına mahsus olmak üzere, il ve ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacağını duyurdu.
27.09.2023 Eğitim
Ortaokul ve liselerde ilk kez yapılacak "ortak sınav" tarihleri belli oldu
Ortaokul ve liselerde ilk kez yapılacak "ortak sınav" tarihleri belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu yıl ilk kez ortaokul 6. sınıfların "Türkçe" ve "matematik" dersleri ile lise 9. sınıfların "Türk dili ve edebiyatı" ve "matematik" derslerinin ikinci yazılı sınavlarını "ülke genelinde ortak sınav" olarak düzenleme kararı aldı.
20.09.2023 Eğitim
LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? e okul nakil başvurusu yapma ekranı (meb.gov.tr LGS)
LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? e okul nakil başvurusu yapma ekranı (meb.gov.tr LGS) Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçlarını açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabındaki paylaşımda, LGS kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçlarının Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinden açıklandığı duyuruldu. Sonuçlara www.meb.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek. Peki, LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır, LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e okul nakil başvurusu yapma
31.07.2023 Eğitim
LGS 1. nakil sonuçları (meb.gov.tr 2023) sorgulama ekranı | E okul nakil sonuçları nereden bakılır, nasıl öğrenilir? LGS 2. tercih sonuçları 2023
LGS 1. nakil sonuçları (meb.gov.tr 2023) sorgulama ekranı | E okul nakil sonuçları nereden bakılır, nasıl öğrenilir? LGS 2. tercih sonuçları 2023 LGS 2. tercih sonuçları açıklandı. Yerleştirmeye esas 1. nakil için tercihleri 24 - 28 Temmuz tarihleri arasında yapıldı ve 1. nakil sonuçları ilan edildi. E-Okul üzerinden de erişim sağlanabilecek. Peki, LGS 2. Tercih sonuçları nasıl sorgulanır, MEB LGS 2. Nakil tercih sonuçlarına nereden bakılır? İşte LGS 1. Nakil sonuçları sorgulama ekranı…
31.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

E-Okul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-okul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.