E-Devlet Giriş

E-Devlet Giriş

Son dakika e-devlet giriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-devlet giriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-devlet giriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Devlet Giriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-devlet giriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.722 e-devlet giriş haberi bulunmuştur. Tüm e-devlet giriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite ek tercihler açıklandı mı, ÖSYM ek tercih sonuçları 2023 nereden öğrenilir? YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş
YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite ek tercihler açıklandı mı, ÖSYM ek tercih sonuçları 2023 nereden öğrenilir? YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite ek yerleştirme sonuçları için gözler ÖSYM’ye çevrildi. YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ek tercih sonuçları merakla adaylar tarafından için geri sayım başladı. İlk tercihlerinde bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar, ek yerleştirme yapmışlardı. Peki, Üniversite ek tercihler açıklandı mı, ÖSYM ek tercih sonuçları 2023 nereden öğrenilir? YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş
23.09.2023 Eğitim
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir? E-Devlet çöktü mü, çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı hesaplama neden açılmıyor? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesinin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan, düzenleme kapsamında herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını belirterek "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor" dedi. Erdoğan, çalışmaya devam edenlere sigorta prim teşviki verileceğini açıkladı. İşverenlere destek için kredi imkanı sağlanacak. Peki, E devlet çalışma hayatıma neden girilemiyor, emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
28.12.2022 Emekli
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme!
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme! Uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları merak ediliyordu. MEB Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavından Muaf Olanlardan Şartları Taşıyanlar İle Yazılı Sınavda Başarılı Olanların Kesin Sonuçları MEB tarafından açıklandı. Peki, MEB uzman öğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır?"
17.12.2022 Memur
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri!
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri! KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu, 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurularının başladığını duyurmasının ardından öğrenciler KYK bursu geri ödemeli mi, KYK kredisi geri ödemesiz mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, kimler alabilir?
16.11.2022 Eğitim
YKS 2. EK TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Ek tercih sonuç tarihi 2022 ve YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş
YKS 2. EK TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Ek tercih sonuç tarihi 2022 ve YKS ek tercih sonuçları ÖSYM e devlet giriş Ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, ek tercih sonuç tarihi açıklandı mı? YKS ek tercih başvuruları 13 Eylül tarihiyle sona erdi. YKS ek tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih ise başvuru işlemlerinin sona ermesiyle sorgulanmaya başlandı. Gözler ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevirdi. Ek yerleştirme üniversite kayıtlarının 26-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceği bilindiğinde öğrenciler YKS 2. ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt aramaya başladı.
16.09.2022 Eğitim
e-Devlet'te yeni dönem! Artık değişiyor, Kimlik-ehliyet, KYK başvurusu ve ad soyad değişikliğini kapsıyor
e-Devlet'te yeni dönem! Artık değişiyor, Kimlik-ehliyet, KYK başvurusu ve ad soyad değişikliğini kapsıyor Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. Hepsi tek tek açıklandı. Birçok hizmete ulaşmak artık mümkün hale geldi. Son olarak ad soyad değişikliği ile gündeme gelen e-Devlet hizmetleri bankacılık işlemlerinden, sigortacılığa, dava işlemlerinden abonelik işlemlerine pek çok hizmeti içeriyor. Başvuru yapılırken kritik detay ortaya çıktı. Birçok kişi bu detayı bilmiyor. Öte yandan KYK yurt başvuruları için bugün son gün. 2022-2023 eğitim öğretim yılı için KYK yurt başvuruları elektronik ortamda e-Devlet üzerinden alınacak. İşte son dakika haberinin detayları...
28.08.2022 Gündem
Aday şifresi alma! ÖSYM aday şifresi nedir, aday şifresi nasıl alınır? (ÖSYM aday şifremi unuttum)
Aday şifresi alma! ÖSYM aday şifresi nedir, aday şifresi nasıl alınır? (ÖSYM aday şifremi unuttum) Aday şifremi unuttum, nasıl alınır? soruları YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla yükselişe geçti. Aday şifresi alma sürecini bilmeyenler arama motorlarına yöneldi. Öğrenci Seçme ve Yerleşme Merkezi tarafından uygulanan sınavlara katılım sağlayan adayların ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr ve https://sonuc.osym.gov.tr adreslerine erişim sağlamak için ÖSYM şifresine sahip olmaları gerekiyor. Peki, ÖSYM aday şifresi nedir, aday şifresi nasıl alınır? İşte Aday şifresi alma sürecine yönelik merak edilenler…
15.08.2022 Eğitim
Yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
Yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? KYK yurt başvuruları için yapılan aramalar YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından arttı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi Yurtlar Kurumu işbirliğinde Yükseköğretimde eğitim gören öğrencileri desteklemek için verilen yurt ve burslar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
15.08.2022 Eğitim
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek e-Devlet'te yeni bir dönem başlıyor. Milyonlarca kişiye güzel haber! Vatandaş artık e-Devlet kapısı üzerinden en ucuzunu seçebilecek. Operatörlerin tarife ve kampanya teklifleri e-Devlet'te görülebilecek. Böylece vatandaşın fiyat ve hizmet kıyaslaması yaparak kafa karışıklığını gidermesi, piyasada da fiyat regülasyonu sağlanması bekleniyor.
28.04.2022 Gündem
KPSS şartsız kamuda istihdam fırsatı! Tarih verildi, başvurular e-Devlet'ten...
KPSS şartsız kamuda istihdam fırsatı! Tarih verildi, başvurular e-Devlet'ten... Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. KPSS şartı olmadan 1.121 kişinin ataması yapılacak. Başvurular 27 Nisan tarihine kadar e-Devlet kapısı üzerinden yapılabilecek. Bakanlık tarafından detaylar açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bakım ve korumasında yetişen 1.121 genç, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolara atanacak
13.04.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu 21 Mart’ta sona eriyor! İşte Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuru şartları ve İŞKUR başvuru yapma ekranı!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu 21 Mart’ta sona eriyor! İşte Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuru şartları ve İŞKUR başvuru yapma ekranı! Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 10 bin personel alacak! Başvurular 21 Mart’ta sona eriyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları 15 Mart’ta başlamıştı. Adaylar, başvurularını 21 Mart’a kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı İŞKUR e-Devlet giriş ekranı!
20.03.2022 Personel Alımı
Paralar geri verilecek! Son tarih 31 Mart, çalışanların yapması zorunlu...
Paralar geri verilecek! Son tarih 31 Mart, çalışanların yapması zorunlu... Çalışan yüz binlerce kişi için geçerli. Paralar geri ödenecek! 31 Mart tarihinde sona eriyor. Yapılması gereken işlemin detayları madde madde açıklandı. Çalışanların yapmaları zorunlu tutuluyor. Yıllık gelir vergisi beyannamesi ile ilgili açıklama geldi. İnternetten, elden ya da posta yoluyla beyanname verilebiliyor. İnternetten işlem yapmak isteyenler ise Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sayfası üzerinden işlem gerçekleştirebiliyor. Girilecek belgeler, hesaplama, nasıl para iadesi alınabileceği detaylarıyla tek tek açıklandı. Çalışanlar adımları tamamlamasının ardından vergi ödeyecek, vergi iadesi alacak da olsa 132 lira damga vergisini de ödemek durumunda. 31 Mart’a kadar yapılması gerekiyor. İşte tüm detaylar...
16.03.2022 Çalışan Hakları
e-Devlet'te flaş yenilik! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor, artık...
e-Devlet'te flaş yenilik! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor, artık... e-Devlet hizmetlerine bir yenisi eklendi. Araç sahipleri için önemli bir kolaylık sağlanacak. 3 Ocak itibarı ile başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından duyuruldu. Maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanaklarına artık e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek.
5.01.2022 Gündem
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden...
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden... KPSS'den 70 puan alanlar için atama imkanı doğdu. Başvurular bugünden itibaren başlıyor. e-Devlet üzerinden başvurular alınıyor. KPSS için sınır puan olarak kabul edilen 70 puan alanların başvuruları değerlendirilecek. Bakanlık detayları paylaştı. Başvuru süreci 30 Aralık tarihine kadar devam edecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışmak isteyenler sözlü sınava tabi tutulacak. İşte KPSS şartı ile yapılacak atamanın detayları...
18.11.2022 Personel Alımı
e-Devlet'ten hemen başvuru imkanı! SGK'dan aylık bağlanıyor, emeklilik ile ilgili flaş detay
e-Devlet'ten hemen başvuru imkanı! SGK'dan aylık bağlanıyor, emeklilik ile ilgili flaş detay SGK'ya e-Devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından aylık bağlanıyor. Emekli olmak isteyen ve gerekli şartları taşıyanlar bu imkandan yararlanabiliyor. Gurbetçi vatandaşlar primlerini ödemek koşuluyla Türkiye'den de emekli aylığı alabiliyor. Gurbetçilerin bu haktan yararlanabilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu'nun internet sitesine e-Devlet şifresiyle başvuru yapması gerekiyor.
1.12.2021 Emekli
e-Devlet'ten hemen başvurun, tamamen ücretsiz, 81 ilde geçerli...
e-Devlet'ten hemen başvurun, tamamen ücretsiz, 81 ilde geçerli... e-Devlet üzerinden başvuru yapmak mümkün. 81 ilde yaşayan tüm vatandaşlar için geçerli. Herhangi bir ücret ödemesi söz konusu değil. Çok sayıda kişi yararlanıyor. Bakanlık duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak sunulan Aile Danışmanlığı Hizmeti alan aileler, bu hizmetin evliliklerinin sağlıklı yürütülmesinde önemli katkısı olduğunu söyledi.
2.11.2021 Gündem
KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK kredi ve burs başvuru tarihleri belli oldu mu?
KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK kredi ve burs başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK burs başvuru tarihleri binlerce üniversite öğrencisi tarafından merak ediliyor. KYK başvuruları e- Devlet üzerinden gerçekleştirecek. Lisans ve önlisans öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtları Kurumu tarafından açıklanacak tarihlere odaklandı. Geçtiğimiz yıl KYK başvuruları Ekim ayında başlamıştı. KYK burs başvurusu için ise gözler Kasım ayına çevrildi. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman? 2021 2022 KYK kredi ve burs başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte KYK başvuru süreci ile ilgili tüm ayrıntılar...
30.10.2021 Eğitim
e-Devlet neden açılmıyor? e-Devlet'e neden girilmiyor?
e-Devlet neden açılmıyor? e-Devlet'e neden girilmiyor? Tüm resmi işlemlerin yapıldığı ve yoğun olarak ziyaret edilen e-Devlet uygulamasında giriş sorunu yaşanıyor. Vatandaşların yoğun talebi nedeniyle zaman zaman uygulamada aksaklıkların yaşandığı e-Devlet'e öğle saatlerinden itibaren giriş yapılamıyor. Peki, e-Devlet neden açılmıyor? e-Devlet'e neden girilmiyor? İşte e-Devlet giriş sorunu ile ilgili detaylar...
27.10.2021 Gündem
KYK burs ve kredi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? YURTKUR burs başvuruları…
KYK burs ve kredi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? YURTKUR burs başvuruları… KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak? Kredi Yurtlar Kurumu tarafından verilecek burs başvuru tarihleri üniversiteliler tarafından merakla sorgulanıyor. Burs başvuruları her yıl Ekim ayında e-Devlet sistemiyle alınıyor, başvuruların değerlendirilmesinin ardından öğrenciler geri ödemeli olan öğrenim kredisi veya geri ödemesiz burs alıyor. Peki, KYK burs ve kredi başvuruları başladı mı? YURTKUR burs başvuruları…
26.10.2021 Eğitim
GSB burs başvurusu ne zaman 2021, KYK burs başvurusu başladı mı? Gözler 2021- 2022 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri için GSB’ye çevrildi!
GSB burs başvurusu ne zaman 2021, KYK burs başvurusu başladı mı? Gözler 2021- 2022 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri için GSB’ye çevrildi! Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuru için gözler GSB’ye çevrildi. YKS ek tercih sonuçlarının açıklanmasıyla öğrenciler KYK burs başvuruları hakkında yaptıkları araştırmalar arttı. 2020 yılında 28 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında alınan KYK burs başvurusu, ekim sonu geldikçe daha çok sorgulanmaya başlandı. Peki KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri açıklandı mı? GSB burs başvurusu hakkında son durum…
25.10.2021 Eğitim
2021 burs başvuruları ne zaman başlayacak, KYK burs başvuru tarihi açıklandı mı? KYK burs başvurusu…
2021 burs başvuruları ne zaman başlayacak, KYK burs başvuru tarihi açıklandı mı? KYK burs başvurusu… KYK burs başvurusu ne zaman, burs başvuruları başladı mı? Ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilan edilecek olan KYK burs ve kredi başvuru tarihlerini merak içinde bekliyor. Geri ödemeli olan kredi imkanı ile karşılıksız olarak verilen burs imkanından yararlanmak isteyenler öğrenciler arama motorlarına yönelerek KYK burs başvuru tarihi ne zaman sorularına yanıt aranıyor. İşte detaylar…
23.10.2021 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK burs başvuru tarihleri belli oldu mu?
KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK burs başvuru tarihleri belli oldu mu? Ekim ayının sonuna yaklaşırken KYK burs ve kredi başvurusu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kredi Yurtlar Kurumu yurt başvurularının ardından kredi ve burs için de öğrencilerin gözü Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Lisans ve önlisans öğrencileri KYK başvuru işlemlerini e-Devlet üzerinden tamamlayacak. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman? 2021- 2022 KYK burs başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak? KYK bursu ne zaman başlıyor? İşte KYK bursu ile ilgili tüm detaylar...
21.10.2021 Eğitim
Yurt başvuruları ne zaman 2021? KYK yurt başvurusu e devletten nasıl yapılır, KYK yurt ücretleri ne kadar?
Yurt başvuruları ne zaman 2021? KYK yurt başvurusu e devletten nasıl yapılır, KYK yurt ücretleri ne kadar? KYK yurt başvuruları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. YKS sonuçlarının ilan edilmesi sonrası birinci sınıf öğrencileri ile üniversiteye devam eden ara sınıf öğrencilerinin yurt başvuruları ÖSYM’den gelecek haber bekleniyor. Peki, Yurt başvurular ne zaman 2021? KYK yurt başvurusu e devletten nasıl yapılır, KYK yurt ücretleri ne kadar?
31.08.2021 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvuru tarihi belli oldu mu?
KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK yurt başvuru tarihi belli oldu mu? Eylül ayına kısa bir süre kala KYK yurt başvuru tarihleri merak ediliyor. Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından kayıtlar da başlayacak. KYK yurt başvuruları da üniversite kayıtları ile eş zamanlı yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Peki, 2021 KYK yurt başvurusu ne zaman başlıyor? 2021 KYK yurt başvuru tarihi belli oldu mu? İşte 2021 KYK yurt başvuru tarihleri...
24.08.2021 Eğitim
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3...
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3... Milyonlarca kişi bekliyordu ve başladı. e-Devlet'ten başvuru yapılıyor ve hesaplara 5000 ve 3000 lira yatırılacak. Esnafa hibe desteği başvuruları başladı. Kahve kıraathane pastane, internet kafeler, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pandemiden olumsuz etkilenen esnafa karşılıksız hibe verileceğini belirtmişti. 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular başladı. İşte başvurudan faydalanacak esnafların listesi...
25.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

E-Devlet Giriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-devlet giriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.