E-Devlet Başvuru

E-Devlet Başvuru

Son dakika E-devlet başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan E-devlet başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını E-devlet başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Devlet Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-devlet başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.051 e-devlet başvuru haberi bulunmuştur. Tüm e-devlet başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek?
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek, eğitim materyali yardımı teslim edilebilir ne anlama geliyor? Sorusunun yanıtı için aramalar arttı. Eğitim Materyali Yardımı, muhtaç ailelerin çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla devlet tarafından sağlanan bir yardımdır. Okul kıyafeti, kırtasiye malzemeleri gibi temel eğitim ihtiyaçları bu yardımı kapsıyor. Birçok kişi Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan eğitim materyali yardımının teslim edilebileceğini belirten yazının, 'teslim edildi' şekline dönmesinin ardından e devlette teslim edilebilir ne demek, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı! Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, e devlet başvuru ekranı açıldı mı, 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, neden henüz yatmadı?
Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı! Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, e devlet başvuru ekranı açıldı mı, 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, neden henüz yatmadı? Kurban bayramı hazırlıkları devam ederken gözler seçim vaatlerinden biri olan öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı için gelecek habere çevrildi. Yükseköğretim, ortaöğretim ve ilköğretim öğrencileri arama motorlarına yönelerek “Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verilecek mi, öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, bayram ikramiyesi e devlet başvuru ekranı açıldı mı?” sorularına yanıt arıyor. İşte Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi hakkında merak edilenler…
8.06.2023 Ekonomi
E devlet EYT başvuru hata veriyor! E devlet çöktü mü, e devlet EYT başvuru neden yapılamıyor? EYT başvurusu yapamıyorum!
E devlet EYT başvuru hata veriyor! E devlet çöktü mü, e devlet EYT başvuru neden yapılamıyor? EYT başvurusu yapamıyorum! EYT’lilerin merakla beklediği düzenleme Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Düzenleme meclisten geçtikten sonra 3 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlandı. EYT başvuruları da böylece başlamış oldu. Emekli olan EYT’liler başvuru için e devlet ekranına yöneldi. Başvuru yapmak isteyenler EYT başvuru e devlet hata veriyor uyarısıyla karşılaştı. Peki, E devlet çöktü mü, EYT e devlet kilitlendi mi? E devlet EYT başvuru yapamıyorum, neden başvuru yapılamıyor?
4.04.2023 Gündem
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı…
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı… “Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED); temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere, çocukların aile ortamından ayrılmadan sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlaması amacıyla yapılan nakdi ve psiko-sosyal destektir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Türk ailelerine sağladığı bu destek, 2016 yılı Haziran ayından itibaren Mülteciler Derneği aracılığıyla geçici ya da uluslararası koruma altındaki bireylere de sunulmaya başlandı. Peki, maddi destek yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar?
17.03.2023 Ekonomi
e devlet emeklilik başvurusu nasıl yapılır, kaç günde sonuçlanır? e devlet EYT başvuru ve EYT emeklilik sorgulama ekranı! EYT emeklilik başvurusu ne zaman yapılmalı, başvuru formu gerekli mi?
e devlet emeklilik başvurusu nasıl yapılır, kaç günde sonuçlanır? e devlet EYT başvuru ve EYT emeklilik sorgulama ekranı! EYT emeklilik başvurusu ne zaman yapılmalı, başvuru formu gerekli mi? Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girince, başvuru süreci de başlamış oldu. Emekli olmak isteyenler e-devlet üzerinden ya da sosyal güvenlik merkezlerine başvuru yapabilecek. Sigorta başlangıcı 8 Eylül 1999 ve öncesi olanlar, EYT düzenlemesi ile emeklilik hakkı kazanabilecek. Vatandaşlar emekli aylıklarını biran önce almak için EYT düzenlemesinin yürürlüğe girmesi bekleniyordu. SGK ve e-Devlet üzerinde EYT emeklilik başvurusunda bulunabilecek. Şartları taşıyanlar süre sınırı olmaksızın, SGK ve e-Devlet'ten başvuru yapabilecek. Peki, EYT başvurusu nasıl yapılır, EYT başvuru şartları neler? İşte EYT e Devlet başvuru ekranı ve başvuru süreci detayları...
3.03.2023 Emekli
EYT 5000-5975 gün mü, şartları ne? (EYT Kadın, erkek prim tablosu) e-devlet EYT başvuru ekranı
EYT 5000-5975 gün mü, şartları ne? (EYT Kadın, erkek prim tablosu) e-devlet EYT başvuru ekranı EYT emeklilik şartları netleşti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasa teklifi Meclis'e gitti. 4 maddelik yasa teklifine göre EYT primi işe girişe göre 5000-5975 gün arası olacak. Askerlik borçlanması yaparak işe girişi geri çekenler de kapsam dahilinde olacak. Kadroya alınan işçiye zorunlu emeklilik şartı kalkıyor. SGK tarafından EYT kademeli emekli tablosuyla birlikte kadın ve erkeklerde sigortalılık süresi ve prim gün sayısı da koloayca sorgulanıyor. Peki EYT 5000 gün mü, EYT emeklilik şartları ne? EYT hesaplama tablosuna göre kadınlarda prim gün sayısı kaç? İşte e-devlet EYT başvuru ekranı
28.02.2023 Emekli
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı!
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı! 30 milyonu aşkın kredi kartı kullanıcısını ilgilendiriyor. Yılın son 3 aylık döneminde bankalar kredi kartı aidatlarını müşterilerin hesaplarına yansıtmaya başladı. Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili online platformlar ve sosyal medyada şikayetler artarken müşteriler de bankaların bu tutarları iade etmediğini sıklıkla dile getiriyor. Kredi kartı aidatını alma konusunda bankalardan olumsuz cevap alanlar da kart iadesini almanın yollarını araştırmaya başladı. Peki, Banka tarafından kesilen kredi kartı aidatı iade edilmezse ne yapmalı? Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? Kredi kartı aidatlarını geri almanın yolları…
30.11.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında stajyer kontrolör kadrosunda personel istihdam edilecek. Başvurular 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı stajyer kontrolör alımı başvuru şartları ne? İşte e-Devlet başvuru ekranı!
30.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! 426 personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Tapu ve Kadastro’nun taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 sözleşmeli büro personeli ve 425 sözleşmeli tekniker istihdam edilecek. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı şartları ve E-Devlet başvuru ekranı!
14.11.2022 Personel Alımı
E-devlet KYK burs başvurusu ne zaman? 2022-2023 KYK burs başvuru tarihleri belli mi, burs başvuruları nasıl yapılır?
E-devlet KYK burs başvurusu ne zaman? 2022-2023 KYK burs başvuru tarihleri belli mi, burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvurusu geçen yıl kasım ayında yapılınca, kasım ayına girişle birlikte KYK burs başvuruları için yapılan aramalar da arttı. Peki, KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman yapılacak? Gözler e-Devlet başvuru ekranına çevrildi.
10.11.2022 Eğitim
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme!
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme! TOKİ Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 28 Ekim’e kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası başvuru şartları, tarihleri gibi detaylar sorgulanırken ödeme planı ve başvuru ücreti yatırmaya yönelik ayrıntılar da araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut başvuruları e-Devlet üzerinde yapılıyor. TC kimlik numaralarının son rakamına göre alınacak olan başvurular için tarihler belli olurken, TOKİ ödeme planı detayları da netleşti. Peki, Halk Bankası, Ziraat TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ 500 TL nereye yatacak? İşte TOKİ başvuru ücreti yatırma ve TOKİ 500 TL ödeme detayları…
21.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları!
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları! TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası netleşti. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabilecekler. 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecektir. Bu kampanyamıza İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecek. Taksit ödemeleri sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? TOKİ sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
14.09.2022 Ekonomi
KPSS şartsız kamuda istihdam fırsatı! Tarih verildi, başvurular e-Devlet'ten...
KPSS şartsız kamuda istihdam fırsatı! Tarih verildi, başvurular e-Devlet'ten... Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. KPSS şartı olmadan 1.121 kişinin ataması yapılacak. Başvurular 27 Nisan tarihine kadar e-Devlet kapısı üzerinden yapılabilecek. Bakanlık tarafından detaylar açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bakım ve korumasında yetişen 1.121 genç, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolara atanacak
13.04.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 2022 personel alımı başvuruları bugün başladı! Adalet Bakanlığı 6 bin 459 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ve kılavuzu!
Adalet Bakanlığı 2022 personel alımı başvuruları bugün başladı! Adalet Bakanlığı 6 bin 459 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ve kılavuzu! Adliye Bakanlığı tarafından adliyelere 6 bin 459 personel alımı yapılacak. 3.618 sözleşmeli zabıt kâtibi 830 sözleşmeli mübaşir, 984 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, 33 sözleşmeli teknisyen 12 sözleşmeli işaret dili tercümanı, 83 sözleşmeli şoför, 29 sözleşmeli aşçı ve 870 sözleşmeli hizmetli olmak üzere toplam 6.459 personel Adalet Bakanlığı bünyesine katılacak. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 şartları nelerdir? İşte adalet bakanlığı personel alımı 2022 başvuru formu, başvuru kılavuzu, il dağılımı detayları…
1.03.2022 Personel Alımı
Doğalgaz desteği başvuru e devlet ekranı! e-devletten doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz desteği ne kadar, başvuru şartları nelerdir?
Doğalgaz desteği başvuru e devlet ekranı! e-devletten doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz desteği ne kadar, başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası duyurduğu doğalgaz desteği ile ilgili detaylar netleşti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık doğalgaz desteğine yönelik yaptığı açıklamada merak edilen birçok noktayı aydınlattı. Peki, doğalgaz desteği kimlere verilecek, nasıl alınır? Doğalgaz desteği başvurusu başladı mı, nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte doğalgaz desteği başvuru detayları…
22.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira...
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Doğal gaz desteğiyle ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca vatandaş 2022 doğalgaz yardımı desteği başvurularını merak ediyor. Doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Bakan Yanık, "Şubat`ın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve Mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız” dedi. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi? İşte son dakika haberinin detayları...
6.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Doğal gazda, şubat ayında mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı, elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 14 zam yapıldı. Öte yandan Doğal gaz desteği başvuru ekranı sürekli ziyaret ediliyor. Vatandaşlar doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde 2022 doğalgaz yardımı desteği başvuruları var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından dile getirdiği doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi?
2.02.2022 Ekonomi
Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? e-devlet başvuru ekranı açıldı mı, doğalgaz desteği nasıl alınır, şartları nelerdir?
Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? e-devlet başvuru ekranı açıldı mı, doğalgaz desteği nasıl alınır, şartları nelerdir? Doğalgaz desteği başvuru ekranı sürekli ziyaret ediliyor. Vatandaşlar doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde 2022 doğalgaz yardımı desteği başvuruları var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından dile getirdiği doğalgaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Peki, doğalgaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi?
2.02.2022 Ekonomi
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden...
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden... KPSS'den 70 puan alanlar için atama imkanı doğdu. Başvurular bugünden itibaren başlıyor. e-Devlet üzerinden başvurular alınıyor. KPSS için sınır puan olarak kabul edilen 70 puan alanların başvuruları değerlendirilecek. Bakanlık detayları paylaştı. Başvuru süreci 30 Aralık tarihine kadar devam edecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışmak isteyenler sözlü sınava tabi tutulacak. İşte KPSS şartı ile yapılacak atamanın detayları...
18.11.2022 Personel Alımı
e-Devlet'ten hemen başvurun! Bugün başladı, kamuda istihdam imkanı
e-Devlet'ten hemen başvurun! Bugün başladı, kamuda istihdam imkanı Kamu personeli olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuluyor. KPSS şartı olmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak mümkün. Başvuru süreci bugünden itibaren başlıyor. e-Devlet kapısı üzerinden iş başvurusu yapılabiliyor. KPSS sınavına girmeyenlerin de başvuruları değerlendiriliyor. KPSS'siz atama imkanından yararlanmak için bazı şartları taşıyor olmak gerekiyor. Detaylar bakanlık tarafından açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devlet korumasında yetişen 985 gencin kamuda istihdam edileceğini duyurdu.
13.12.2021 Personel Alımı
SGK'dan flaş karar! Tarih resmen değişti, 1 ay daha uzatıldı
SGK'dan flaş karar! Tarih resmen değişti, 1 ay daha uzatıldı SGK'dan flaş karar. Resmen değişti, 1 ay daha uzatıldı. SGK e-Tebligat başvuru sistemi geçtiğimiz günlerde e-Devlet üzerinden hizmete açılmıştı. Konuyla ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu yeni bir açıklama yaparak 31 Aralık'ta sona erecek elektronik tebligat (e-tebligat) başvuru süresinin 31 Ocak 2022'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
11.12.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

E-Devlet Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-devlet başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.