Devrim Yakut

Devrim Yakut

Son dakika Devrim Yakut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devrim Yakut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devrim Yakut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devrim Yakut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devrim yakut gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 devrim yakut haberi bulunmuştur. Tüm devrim yakut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.
21.10.2023 Televizyon
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir?
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturduğu Kirli Sepeti dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları merak edilemeye başlandı. Peki, Peki, Kirli Sepeti dizisi ne zaman aşlayacak, Kirli Sepeti dizi konusu ne, oyuncuları kim?
31.08.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu?
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu? Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 8 Haziran Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 81. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız ekibi Atina’da
Camdaki Kız ekibi Atina’da “Camdaki Kız” dizisinin ekibi çekimler biter bitmez Atina’ya gitti. Ekip, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
26.05.2023 Magazin
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler!
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler! Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Usta oyuncu Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan, rolü gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Dizinin oyuncuları, Devrim Yakut'a sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla veda etti.
5.05.2023 Magazin
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?
5.05.2023 Magazin
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız  73. bölümde neler oldu?
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız,yeni bölümüyle soluksuz izlendi. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 73. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Türkan, Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler yaşandı?
Türkan, Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler yaşandı? Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 71. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 71. bölümde neler oldu?
24.03.2023 Magazin
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.
30.12.2022 Magazin
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
16.12.2022 Magazin
Nalan evden kaçtı! Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu?
Nalan evden kaçtı! Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 17 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Heyecanın hiç düşmediği bölümde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu?
18.11.2022 Magazin
Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok!
Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok! Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 3 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 55. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu?
4.11.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri yakalandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri yakalandı! Camdaki Kız, 20 Ekim'de yeni bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Nefes kesen 53. bölümde yaşananlar seyircinin ağzını açık bıraktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan diziye Cana'nın bebeği aldırmadığını öğrenen Feride'nin hamleleri ve Nalan'ın Hayri ile arabada muhabbet ederken Sedat'a yakalanması damga vurdu. Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, dün akşam Camdaki Kız'da neler oldu?
21.10.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
Devrim Yakut: Minnacık şey beni hastanelik etti
Devrim Yakut: Minnacık şey beni hastanelik etti Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran Devrim Yakut meslektaşı Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk oldu. Eşi Alper Kut ile kısa süre sonra aynı hastalığa yakalanan usta oyuncu, yaşadıkları zorlu süreç hakkında konuştu.
22.09.2022 Magazin
Camdaki Kız yine Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek
Camdaki Kız yine Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek Kanal D'nin, izleyiciyi perşembe akşamları ekran başına kilitleyen, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Camdaki Kız, bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. İşte detaylar...
22.09.2022 Magazin
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri…
Baba Parası oyuncuları kimler, Baba Parası konusu nedir? Baba Parası filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile isimleri… Baba Parası filmi ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 2020 yılı yapımı filmin yönetmen koltuğunda Selçuk Baydemir otururken, filmin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir gibi isimler yer alıyor. Peki, Baba Parası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
28.07.2022 Televizyon
'Camdaki Kız' dizisinin 'Gülcihan'ı Devrim Yakut ölümden dönmüş!
'Camdaki Kız' dizisinin 'Gülcihan'ı Devrim Yakut ölümden dönmüş! İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinde; Rafet Koroğlu'nun eşi 'Gülcihan' karakterine hayat veren oyuncu Devrim Yakut’un ölümden döndüğü ortaya çıktı.
6.05.2022 Magazin
'Camdaki Kız'ın 'Gülcihan'ı Devrim Yakut meğer ölümden dönmüş!
'Camdaki Kız'ın 'Gülcihan'ı Devrim Yakut meğer ölümden dönmüş! 'Camdaki Kız' dizisinde 'Gülcihan' karakterine hayat veren Devrim Yakut'tan çok üzücü bir haber geldi. Bir süredir dizide görünmeyen usta oyuncu, meğer ölümden dönmüş!
2.05.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan Camdaki Kız paylaşımı!
Enis Arıkan'dan Camdaki Kız paylaşımı! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da rol alan Enis Arıkan, dizideki rol arkadaşlarıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına "Bizimki büyük bir aşk hikayesi" notunu düştü.
23.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı!
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı! Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Devrim Yakut başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özel hayatıyla da merak edilen başarılı oyuncunun eşi de çok ünlü bir oyuncu. Yakut'un eşi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alper Kut.
28.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Devrim Yakut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devrim yakut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.