Gazete Vatan Logo
Magazin Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu?

Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız,yeni bölümüyle soluksuz izlendi. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 73. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız  73. bölümde neler oldu?

Hayri boşanmak için Türkan'ı zorluyor. Selen ikiz bebeklere hamile.

NALAN'IN DÜNYASI BAŞINA YIKILIYOR

İçindeki sesi dinleyip Hayri'nin evine giden Nalan, tam geri dönecekti ki çocuk sesi duydu. Pencereden gizlice bakan Nalan, kebapçıda gördüğü kadın ve çocukları görünce nutku tutuldu. Kapıyı çalan Nalan, Hayri'nin arkasında eşini ve çocuklarını görünce yaşadığı yalan aşkı anladı.

Arabasına atlayıp giden Nalan'ın peşinden koşan Hayri, ne söylese de Nalan'ı durduramadı.

Nalan'ın ardından giden Muzo, Hayri ile göz göze geldi. Yolda Nalan'ı yakalayan Muzo, Nalan'ın arabasına binip sakin bir yere geçti. Nalan ve Muzo kısa da olsa dertleştiler. Kendini iyi hissetmeyen Nalan eve gitmek istedi.

HAYRİ İÇİNİ ARKADAŞINA DÖKTÜ

Nalan'a kendini açıklayamayan Hayri, arkadaşıyla parkta oturup dertleşti. Çocukluğundan bugüne yaşadığı zorlukları ve sevgisizliği anlatan Hayri, Nalan ile yaşadığı aşkın önemini anlattı.

SEDAT KUŞ GİBİ OLDU

Koroğlu ailesi sahur yaparken Sedat'ın evde olmaması bir yandan paniğe neden oldu. Sahur esnasında gelen Sedat, Rafet'ten tepki gördü. Rafet, Sedat'ı alkollü sandı ve koklamak istedi. Sedat ise psikoloğa gittiğini söyleyip yeni hayat düzeninden bahsetti.

Haberin Devamı

HAYRİ, NALAN'A SON KEZ VEDA ETMEK İSTİYOR

Ertesi sabah Nalan'a mesaj atan Hayri, son kez vedalaşmak istedi. Sahilde buluşan Nalan ve Hayri, konuşmaya başladı. Öfkesini Hayri'nin yüzüne kusan Nalan, Sedat'tan daha kötü birisi olduğunu söyledi.

Hayri ise hem suçlu hem güçlü davranarak yaşadıklarının gerçek olduğunu anlayamadığını söyledi ve evli olduğunu söylememesinin nedeni olarak gösterdi.

SELEN VE LEVENT'TEN MÜJDE

Birkaç gündür midesi bulanan Selen, iyice halsiz düştü. Levent ise Selen'in zorla doktora götürdü. Doktor ise yaptığı muayenede Selen'in ikiz bebeklere hamile olduğunu söyledi.

Heyecandan yerinde duramayan Selen ve Levent, Gülcihan'a müjdeli haberi verdi. Gülcihan ise akşama kalabalık bir sofra organize etti. Nalan'ın da bulunduğu sofrada Rafet müjdeli haberi aldı.

HAFİZE, NALAN'I BABASIYLA BULUŞTURDU

Metin'in ölüm döşeğinde olduğunu öğrenen Hafize, hastane ziyarete gitti. Nalan'a yazdığı mektupları kendisine vermesini isteyen Metin, kısa süreli ömründe kızıyla baba-kız olmak istedi.

Haberin Devamı

Hafize ise Selen'in yemek kutlamasından döndüklerinde Nalan'a babasının yazdığı mektupları verdi. Nalan ise eve girerken Hayri'yi gördüğü için aklı dağıldı ve üzerine bir de mektupları okuyacak güç bulamadı.

HAYRİ BOŞANMAK İSTİYOR

Akşam süslenip püslenen Türkan, Hayri'nin gelmesini bekledi. Eve gelen Hayri, uyuyan çocuklarını öptükten sonra Türkan ile konuşmak istedi. Boşanacağını söyleyen Hayri, sabah dilekçe vermeye gideceklerini söyledi. Türkan gözyaşları içinde Nalan'ı ailesinden daha mı çok sevdiğini sordu.

HAYRİ'NİN YAPTIKLARI BİTMİYOR

Sabah uyandığında tam babasının mektuplarını okumaya başlayan Nalan, kapının çalmasıyla ayağa kalktı. Kapıyı açtığında Hayri ve ailesini karşısında gören Nalan ne diyeceğini bilemedi. İçeri girmek isteyen Hayri'yi geri çeviremeyen Nalan, Hayri'nin kızının en sevdiğin çikolatan getirdim demesiyle daha da şaşırdı.

Haberin Devamı

Hayri, Nalan'a Türkan'ın sana söyleyeceği bir şey var deyince Nalan oldukça meraklandı.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ