Nalan

Nalan

Son dakika nalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 677 nalan haberi bulunmuştur. Tüm nalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cerrahi şansı olmayan hastalara dikkat! Yaşam beklentisini yükseltiyor
Cerrahi şansı olmayan hastalara dikkat! Yaşam beklentisini yükseltiyor Karaciğer tümörlerinin tedavisinde cerrahi tedavi çok önemli bir yer tutmakla birlikte hastaların yüzde 20 gibi küçük bir bölümü cerrahi şansına ulaşabildiğini vurgulayan Nükleer Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nalan Alan Selçuk ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Doç. Dr. Melih Topcuoğlu, karaciğer tümörlerinde radyoembolizasyon yönteminin kullanılmasının önemini anlattı.
22.04.2024 Gündem
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 78 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Rafet Yurdadoğ, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
31.01.2024 Adana
Cildinizi sonbahara 10 adımda hazırlayın! Uzman isim tek tek açıkladı
Cildinizi sonbahara 10 adımda hazırlayın! Uzman isim tek tek açıkladı Cilt sağlığında nelere dikkat edilmesi gerektiğini Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt tek tek açıkladı. Dr. Nalan Kükürt, sıcak suyla yapılan duşun cildi kuruttuğunu belirterek, “Duşta çok fazla kalmayın ve ılık suyu tercih edin” dedi.
21.09.2023 Yaşam
Nalan filmi konusu nedir? Nalan filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?
Nalan filmi konusu nedir? Nalan filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Nalan filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Televizyon ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak Nalan filminin başrollerinde Açelya Topaloğlu, Sergen Deveci ve Berna Koraltürk yer alıyor. 2022 yılında vizyona girdiğinde dikkat çeken Nalan filmi oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Nalan filmi nerede çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...
13.08.2023 Televizyon
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
16.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede!
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede! Camdaki Kız final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi Dün akşam yayınlanan 82’nci ve final bölümü yine perşembe akşamına damgasını vurdu.
16.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı?
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinin final bölümü bu akşam ekrana geliyor. Dizide Nalan'ı Laz Kızı ile aldatan Hayri, sonunda Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Ancak dizinin izleyenlerinin kafası karışık. Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor!
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor! Camdaki Kız final bölümü fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan ve Sedat tekrar evleniyor. Camdaki Kız kitabında olmayan bu mutlu sonlu finalde ikilinin bir de bebekleri oluyor.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu?
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu? Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 8 Haziran Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 81. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı? Camdaki Kız Hayri öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Laz Kızı Hayri'yi kalbinden bıçaklıyor. Nalan'ı aldatan Hayri'nin sonu geldi. Peki Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
8.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi!
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi! Gülseren Budayıcıoğlu, aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikâyesinin anlatıldığı “Camdaki Kız” dizisinin 2 bölüm sonra final yapacağını duyurdu ve açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 80’inci bölümüyle Total kategoride 6,41 reyting, 17,17 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,31 reyting ve 19 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,22 reyting ve 18,61 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
2.06.2023 Televizyon
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yine seyirciyi ekrana kilitledi. Hayri'nin Laz Kızı için Nalan'ı bırakmak istemesi bölüme damga vurdu. Peki, Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
2.06.2023 Magazin
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne", 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nin Ana Yarışma'sında yarışan film bugün festival kapsamında izleyicilerle buluştu. Gösterime Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile filmin oyuncuları Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam, Nalan Kuruçim katıldı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kuru Otlar Üstüne nerede çekildi?
28.05.2023 Kültür Sanat
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 79’uncu bölümüyle Total kategoride 5,86 reyting, 14,47 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,91 reyting ve 18,66 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,39 reyting ve 17,40 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
19.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.