Kanal D

Kanal D

Son dakika kanal d haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanal d ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanal d haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal D

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal d gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.855 kanal d haberi bulunmuştur. Tüm kanal d haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktıKanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.
24.07.2024Magazin
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecek
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecekKanal D’nin yeni yarışma programı Password, bu cuma ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu Enis Arıkan’ın ise daimi yarışmacı olduğu programın bu haftaki ünlü konuğu sevilen oyuncu Şükrü Özyıldız olacak. Enis Arıkan ile Şükrü Özyıldız’ın “Kim daha yakışıklı?” çekişmesi seyircileri gülmekten kırıp geçirecek.
24.07.2024Magazin
İnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Oyuncu’ya konuk oldu
İnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Oyuncu’ya konuk olduİnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Kanal D’nin Youtube içeriği Oyuncu’nun bu haftaki konuğu oldu. İnci Taneleri’nin başarısında senaryosunun büyük bir etken olduğunu kaydeden Duyal, “Uzun zamandır böyle adım adım, cümle cümle okuduğum bir senaryo yoktu.” dedi.
21.07.2024Magazin
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandı
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandıKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password', ilk kez seyirciyle buluştu. Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun konuk olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı ilk bölüm, hem eğlendirdi hem de kazandırdı.
20.07.2024Magazin
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyor
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyorYayınladığı tanıtım filmleri ile ekranlara farklı bir soluk getiren Kanal D, yeni sezon öncesi merak uyandırmaya devam ediyor. 7’nci sezona hazırlanan Gelinim Mutfakta’nın ilk tanıtım filmi de şimdiden ilgi odağı oldu. O tanıtım filminden sonra herkes, kırmızı halıda, kırmızı topuklu ayakkabıları ve kırmızı tuvaleti ile yürüyerek Kanal D binasına giriş yapan kadını konuşuyor.
19.07.2024Magazin
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor Yaz sezonuna damga vuran Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisinde geri sayım başladı. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun başrollerini paylaştığı günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş”, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
18.07.2024Magazin
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu nedir? Kanal D'nin günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş yakında başlıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak dizi izleyenlerin merak konusu oldu. Peki Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Günlük dizi Ayazın Sonu Güneş hikayesi nedir, uyarlama mı?
18.07.2024Gündem
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'de
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'deKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password' başlıyor. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumuyla ekrana gelen, Enis Arıkan’ın daimî yarışmacı olduğu programın ilk bölüm yarışmacı konuğu Yasemin Sakallıoğlu olacak. Kelimelerin savaşacağı Password, bu cuma saat 20:00’de Kanal D’de.
17.07.2024Magazin
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"Kanal D’nin sevilen dizileri arasına giren 'Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklif etmişti. Düğün hazırlıkları devam ederken romantik paylaşım geldi.
16.07.2024Gündem
23 yıllık dostlar ‘Password’de buluştu! Hem güldürecek hem kazandıracak
23 yıllık dostlar ‘Password’de buluştu! Hem güldürecek hem kazandıracakEkrana gelen tanıtım filmleriyle çok konuşulan yeni yarışma “Password” seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Başarılı oyunculuklarının yanı sıra, dijital platformlarda paylaştıkları videolar ile de her daim gündem olmayı başaran Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu, ilk kez bir yarışma programıyla yani Password ile izleyici karşısına çıkacak.
15.07.2024Magazin
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 6. bölümüyle ekranlara geldi. Yine heyecanı yüksek dizinin bu bölümünde; Melike, Berrin'den hapse girdiğinde tüm yaşananları öğrendi. Kadir zor zamanında Melike'ye destek oldu. Zehra, Hazal ile Kerim'i evlendirmeye karar verdi. Duru, Tunç'tan ayrıldı. Melike, Duru'ya her şeyi söylemek için yanına geldiğinde Berrin'le tartıştı. Yaşanan arbede sonrası makas Berrin'in karnına geldi. Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı.
9.07.2024Magazin
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyor
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyorBüyük bir yalanın alt üst ettiği hayatları sürükleyici bir senaryo ile anlatan dizi Yalan, 6’ncı bölümüyle bu akşam Kanal D’de olacak. Heyecan dolu dizinin yayınlanan son fragmanına, Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu.
8.07.2024Magazin
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’da
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’daD-Smart GO’da nostalji rüzgarı esecek. Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran dizileri, D-Smart GO’da “Yaz Aşkı” kategorisinde izleyicilerle buluşacak.
7.07.2024Gündem
Oyuncu'nun bu haftaki konuğu Atakan Hoşgören oldu
Oyuncu'nun bu haftaki konuğu Atakan Hoşgören olduKanal D’nin özel bir formata sahip olan Youtube içeriği Oyuncu’nun ikinci bölümü yayınlandı. Sunuculuğunu Beste Sırapınar’ın yaptığı programa bu hafta, Yalan dizisinde Kerim karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören konuk oldu. Hoşgören hakkında bilinmeyenleri ilk kez Oyuncu’da açıkladı. Dövüş sporlarıyla özellikle de boks ile uğraşan oyuncunun, dünya ağır siklet boks şampiyonlarından Mike Tyson’a hayran olduğu ortaya çıktı.
6.07.2024Magazin
‘Yalan’ günün en çok izlenen dizisi oldu! Melike gerçeği öğrendi
‘Yalan’ günün en çok izlenen dizisi oldu! Melike gerçeği öğrendiKanal D’nin, yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden dizisi Yalan, yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Dizinin son bölümü, reytinglerde zirveye çıkarken total grupta birinciliği kaptırmadı. Yalan, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
2.07.2024Magazin
Yalan'da sır ortaya çıktı! Duru Bebek kim?
Yalan'da sır ortaya çıktı! Duru Bebek kim?Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği ve kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Zeynep Eronat, Ozan Yiğit'in yer aldığı yeni dizisi 'Yalan' beşinci bölümü ile ekranlardaydı...
2.07.2024Magazin
Kanal D'den dijitale özel yeni format
Kanal D'den dijitale özel yeni formatDizilerden tanıdığınız oyuncuları daha yakından tanımak ister misiniz? Oyunculuk hayalleri neler? İdol olarak gördüğü sanatçılar kimler? En sevdiği yemek hangisi? Tüm bu soruların cevabı artık Kanal D’nin Youtube kanalında. Özel bir formata sahip olan Youtube içeriği Oyuncu’nun ilk bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar’ın Emre Komiseri Oğuz Peçe, Oyuncu’da Sunucu Beste Sırapınar’ın terleten sorularına samimi cevaplar verdi.
29.06.2024Magazin
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi oldu
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi olduYıllara meydan okuyan polisiye dizisi Arka Sokaklar, sezon finaliyle zirvede yer aldı. Total grupta birinci olan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
29.06.2024Magazin
Arka Sokaklar’da Orhan Oğuz’a veda! ‘Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim’
Arka Sokaklar’da Orhan Oğuz’a veda! ‘Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim’Kanal D'de 18 sezondur izleyicisiyle buluşan, 'Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi' unvanına sahip 'Arka Sokaklar', sürpriz bir ayrılık haberiyle gündeme geldi.
28.06.2024Magazin
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladı
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladıMehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı efsane yarışma Turnike, yeni bölümde birbirinden eğlenceli sahneleriyle ekranlara geldi. Turnike’nin 4’üncü bölümünde büyük ödül ilk kez sahibini buldu. Ankara Mamak’tan telefonla Turnike’ye katılan Filiz ve Mustafa Yurt, arabanın sahibi oldu.
27.06.2024Magazin
Dile kolay: 19 sezon! Arka Sokaklar tatile çıkıyor
Dile kolay: 19 sezon! Arka Sokaklar tatile çıkıyorTürk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar, 19’uncu sezonuyla Kanal D’de olacak. 18 yıldır ekranda olan polisiye dizi, 28 Haziran’da yayınlanacak 680’inci bölümünün ardından tatile çıkacak.
27.06.2024Magazin
Aşk-ı Memnu bugün var mı? Aşkı Memnu tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler?
Aşk-ı Memnu bugün var mı? Aşkı Memnu tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler?Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı dizinin yayın günleri izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Peki Aşk-ı Memnu bugün var mı? Aşkı Memnu tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler?
26.06.2024Magazin
Yalan'da büyük oyun deşifre oluyor: Duru senin kızın değil
Yalan'da büyük oyun deşifre oluyor: Duru senin kızın değilKanal D’nin, yaz boyunca yeni bölümleri ile ekrana gelecek dizisi Yalan’da sırlar ortaya çıkmaya başladı. Kızı ile ilgili şüpheleri git gide artan Melike, Duru’nun kalbinden operasyon geçirdiğini öğrenince gerçeklere bir adım daha yaklaştı. Final sahnesinde Melike’nin, Berrin’in karşısına çıkıp “Duru senin kızın değil!” demesi bölüme damga vuran sahne oldu.
25.06.2024Magazin
Seren Serengil evinin kapılarını ilk kez açtı! Beş katlı villa ve çift katlı köpek evi dikkat çekti
Seren Serengil evinin kapılarını ilk kez açtı! Beş katlı villa ve çift katlı köpek evi dikkat çektiKanal D'nin, sunuculuğunu Evrim Akın'ın yaptığı ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor. Evrim Akın bu hafta, açıklamalarıyla sık sık gündem olan Seren Serengil'in beş katlı villasına gitti.
23.06.2024Magazin
Bugün TV'de ne var? 23 Haziran TV yayın akışları: Show TV, Star, NOW TV, ATV, TRT 1 hangi dizi, filmler var?
Bugün TV'de ne var? 23 Haziran TV yayın akışları: Show TV, Star, NOW TV, ATV, TRT 1 hangi dizi, filmler var?Bugün TV'de ne var? Televizyonda yayınlanacak içerikler kanalların yayın akışlarında yer alıyor. 23 Haziran 2024 Pazar akşamı Show TV'de Neşeli Günler, ATV'de Kim Milyoner Olmak İster, Kanal D'de Turnike, Now TV'de Ne Olcak Halim ekrana gelecek. İşte Star TV, Kanal D, ATV, Show TV tv yayın akışı 23 Haziran 2024
23.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanal D ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal d haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.