Dizi

Dizi

Son dakika dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.178 dizi haberi bulunmuştur. Tüm dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı Adana'da 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Şener Kökkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2024Adana
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap verecekler
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap vereceklerDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimleri sonuçsuz kalacaktır" açıklamasını yaptı.
21.07.2024Gündem
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybetti
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybettiAdana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçısı Şener Kökkaya , 82 yaşında hayatını kaybetti. Kökkaya Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba gibi birçok filmde yer almıştı.
21.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
Yalan dizisinin Hazal’ı Serra Pirinç: Aşk kötü bir duygu
Yalan dizisinin Hazal’ı Serra Pirinç: Aşk kötü bir duyguKanal D ekranının sevilen dizileri arasına girmeyi başaran 'Yalan' dizisinde 'Hazal' karakterine hayat veren Serra Pirinç, önceki gün bir AVM’de objektiflere yansıdı. 27 yaşındaki oyuncu dizi ve aşk hayatına dair açıklamalarda bulundu.
20.07.2024Magazin
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyorYaz sezonuna damga vuran Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisinde geri sayım başladı. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun başrollerini paylaştığı günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş”, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
18.07.2024Magazin
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu nedir? Kanal D'nin günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş yakında başlıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak dizi izleyenlerin merak konusu oldu. Peki Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Günlük dizi Ayazın Sonu Güneş hikayesi nedir, uyarlama mı?
18.07.2024Gündem
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW18 Temmuz tarihli TV yayın akışı açıklandı. Bugün televizyonlarda hangi programlar var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW ve diğer kanalların yayın akışları
18.07.2024Magazin
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 'Doğurganlık oranlarının yükselmesi için özel çalışmalar yürütüyoruz'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 'Doğurganlık oranlarının yükselmesi için özel çalışmalar yürütüyoruz'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz mayıs ayında TÜBİTAK ile yaptığımız çalışma ile Türkiye’nin yaşlı nüfusunun son beş yılda yüzde 21,4 oranında arttığı ortaya çıkmıştı. Ancak Konya doğurganlık oranı ile Türkiye ortalamasının üzerinde olan illerimizden birisi. Ülkemizde genç nüfusun artması, doğurganlık oranlarının yükselmesi için özel çalışmalar yürütüyoruz” dedi.
17.07.2024Gündem
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!16 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...
16.07.2024Magazin
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anma
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anmaFETÖ’nün hain darbe girişiminin 8. yılında Türkiye’nin yanı sıra Londra, New York gibi dünyanın birçok köşesinde de etkinlikler düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hem Ankara hem de İstanbul’da anma programlarına katılacak.
15.07.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi’ni ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi’ni ziyaretİstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.
14.07.2024Gündem
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...Başarılı müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan ünlü isim, setten çekilen ilk görüntüleri yayınladı.
14.07.2024Magazin
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyor
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyorÇevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam etmektedir. Bugüne kadar 76 bin konutun teslimi gerçekleşmiş ve inşallah bundan sonraki süreçte her ay 25-30 bin konutun teslimini planlıyoruz” dedi.
13.07.2024Ekonomi
Adana sinema ve dizi sektörüne dev bir adım atmaya hazırlanıyor: Plato Adana için çalışmalar başladı
Adana sinema ve dizi sektörüne dev bir adım atmaya hazırlanıyor: Plato Adana için çalışmalar başladıAdana’da sinema sektörüne katkı sağlayacak ‘Plato Adana’nın kurulması için çalışmalar başladı.
13.07.2024Adana
Reyting rekorları kıran film ve dizilerin yolu Gaziantep'ten geçiyor: Tarihi dokusu doğal plato oldu!
Reyting rekorları kıran film ve dizilerin yolu Gaziantep'ten geçiyor: Tarihi dokusu doğal plato oldu!Sanayisi, yemekleri ve tatlıları ile nam salan, dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Gaziantep, son yıllarda ev sahipliği yaptığı dizi ve filmler için adeta doğal plato görevi görüyor. Doğal yapısı ve restore edilen eski konaklarıyla ekranları süsleyen Gaziantep’te çekilen dizi ve filmler reyting rekorları kırarken, kentin tanıtımına da katkı sağlıyor.
11.07.2024Gaziantep
30 yılda 27 milyar dolar yatırım sonrası yeni hedef: Türkiye’yi küresel veri üssü yapmak
30 yılda 27 milyar dolar yatırım sonrası yeni hedef: Türkiye’yi küresel veri üssü yapmakNew York Borsası (NYSE) piyasa kapanışı, Turkcell'in 30'uncu yılını kutladığı gong töreniyle dün gerçekleşti. İstanbul ve New York borsalarına aynı anda kote olan ilk şirket Turkcell'in 30'uncu yılı vesilesiyle düzenlenen törende konuşan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Turkcell hisseleri yaklaşık çeyrek asırdır New York Borsası'nda işlem görüyor. Telekomünikasyon operatörü olarak çıktığımız yolda, bugün ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı' kimliğimizle sektörümüzün lider şirketiyiz” dedi.
9.07.2024Ekonomi
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyor
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyorBüyük bir yalanın alt üst ettiği hayatları sürükleyici bir senaryo ile anlatan dizi Yalan, 6’ncı bölümüyle bu akşam Kanal D’de olacak. Heyecan dolu dizinin yayınlanan son fragmanına, Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu.
8.07.2024Magazin
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’da
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’daD-Smart GO’da nostalji rüzgarı esecek. Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran dizileri, D-Smart GO’da “Yaz Aşkı” kategorisinde izleyicilerle buluşacak.
7.07.2024Gündem
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruz
Murat Kurum: 2025 sonunda deprem bölgelerinde evine girmeyen vatandaşımız kalmasın istiyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen yıl meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından 11 kentte 276 bin konut ve iş yerinde inşa çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Şu ana kadar 76 bin yuvamızı, vatandaşlara teslim ettik. Amacımız, yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslimini sağlamak olacak. 2025 yılı sonuna geldiğimizde deprem bölgelerinde evine girmeyen hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz” dedi.
7.07.2024Gündem
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi setinde kaza geçirdi! Dilin Döğer o anlarını anlattı
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi setinde kaza geçirdi! Dilin Döğer o anlarını anlattı'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde 'Süreyya Hatun' karakterine hayat veren Dilin Döğer, "Herkesin sette kendi atı var" dedi. Rolü sayesinde at binmeyi öğrendiğini söyleyen ünlü oyuncu, uzun süre bacağında iz kalmasına neden olan set kazası hakkında konuştu.
4.07.2024Magazin
La Pasion Turca ne demek? La Pasion Turca kelimesinin Türkçe anlamı nedir?
La Pasion Turca ne demek? La Pasion Turca kelimesinin Türkçe anlamı nedir?Online dizi ve film platformu Netflix'in yeni dizisi La Pasion Turca en çok izlenenler listesine girdi. Türk-İspanyol yapımı olan dizinin adının ne demek olduğu araştırılmaya başlandı. Peki La Pasion Turca ne demek? La Pasion Turca Türkçe anlamı nedir?
2.07.2024Magazin
‘Yalan’ günün en çok izlenen dizisi oldu! Melike gerçeği öğrendi
‘Yalan’ günün en çok izlenen dizisi oldu! Melike gerçeği öğrendiKanal D’nin, yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden dizisi Yalan, yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Dizinin son bölümü, reytinglerde zirveye çıkarken total grupta birinciliği kaptırmadı. Yalan, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
2.07.2024Magazin
Martin Mull hayatını kaybetti!
Martin Mull hayatını kaybetti!ABD'li ünlü oyuncu Martin Mull, gelen son dakika haberlerine göre, uzun süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek 80 yaşında hayatını kaybetti.
30.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.