Teknik Direktör

Teknik Direktör

Son dakika Teknik Direktör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teknik Direktör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teknik Direktör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknik Direktör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknik direktör gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.583 teknik direktör haberi bulunmuştur. Tüm teknik direktör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de En-Nesyri sahneye çıktı
Fenerbahçe'de En-Nesyri sahneye çıktıSarı-lacivertli takım 30 Temmuz Salı günü oynayacağı Lugano maçının hazırlıklarına başladı. Sevilla'dan renklere bağlanan Faslı golcü ilk kez takımla çalıştı.
26.07.2024Fenerbahçe
Elias Jelert geldi sana gerek yok! Okan Buruk 4 yıldızı birden takımdan gönderiyor
Elias Jelert geldi sana gerek yok! Okan Buruk 4 yıldızı birden takımdan gönderiyorGALATASARAY HABERLERİ... Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren ve son olarak Kopenhag forması giyen Elias Jelert'i renklerine bağlayan Galatasaray'da gözler takımdan ayrılacak futbolculara çevrildi. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği 4 futbolcuyla vedalaşmaya hazırlanıyor. İşte o isimler ve detaylar...
26.07.2024Galatasaray
Fenerbahçe'yi karıştıracak haber! Ali Koç 1 ay önce transfer etti, Mourinho oynatmadan takımdan gönderiyor
Fenerbahçe'yi karıştıracak haber! Ali Koç 1 ay önce transfer etti, Mourinho oynatmadan takımdan gönderiyorFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Youssef En-Nesyri transferi sonrası harekete geçildi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Ali Koç'un 1 ay önce transfer ettiği yıldız isim takımdan gönderiliyor. Yeni transferin maça hiç çıkmadan gönderilecek olması tepkilere yol açabilir. İşte detaylar...
26.07.2024Fenerbahçe
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
26.07.2024İddaa
Zaha, Tete, Ziyech derken Okan Buruk yıldız ismin üstünü çizdi: Takımdan ayrılacak
Zaha, Tete, Ziyech derken Okan Buruk yıldız ismin üstünü çizdi: Takımdan ayrılacakGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte yeni transferler beklenirken bir yandan da ayrılacak isimler merak ediliyor. Galatasaray'ın teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, dikkat çeken bir itirafta bulunurken, "Yollarımız ayrılacak" ifadesini kullandı. İşte detaylar...
26.07.2024Galatasaray
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip etti
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evinde San Marino ekibi La Fiorita ile oynadığı müsabakayı stadyumdan takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müsabakanın ardından soyuna odasına giderek, alınan sonuçtan dolayı Teknik Direktör Çağdaş Atan ve futbolcuları tebrik etti.
25.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ediyor
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ediyorBeşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah salonda ve sahada yaptığı antrenmanla devam etti.
25.07.2024Beşiktaş
Mourinho'nun tepesi attı! Lugano maçı sonrası bomba karar, Ali Koç'tan tek bir isteği var
Mourinho'nun tepesi attı! Lugano maçı sonrası bomba karar, Ali Koç'tan tek bir isteği varFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk sınavında Lugano'yu deplasmanda 4-3 yendi. Kritik maç sonrası teknik direktör Mourinho yeni bir karar aldı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri sonrası Mourinho Ali Koç'tan bir istekte daha bulundu. İşte detaylar...
25.07.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadı
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadıYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişme yaşandı. Beklentilerin altında kalan yıldız isim A takım idmanlarına dahil edilmedi.
24.07.2024Beşiktaş
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’daYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
Mourinho'dan galibiyet sonrası tepki: Bu zeminde oynamak kabul edilemez!
Mourinho'dan galibiyet sonrası tepki: Bu zeminde oynamak kabul edilemez!Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano'yu 4-3 yendikleri maçın ardından D-Smart'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray'da milli oyuncular takımdan ayrı çalıştı
Galatasaray'da milli oyuncular takımdan ayrı çalıştıAvusturya'da yeni sezona hazırlanan sarı-kırmızılılarda EURO 2024'te mücadele eden Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi.
23.07.2024Galatasaray
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Fenerbahçe'nin en pahalısı çantasını topladı gidiyor, Ali Koç'tan 30 milyon euroluk bir transfer daha
Fenerbahçe'nin en pahalısı çantasını topladı gidiyor, Ali Koç'tan 30 milyon euroluk bir transfer dahaFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho Ali Koç yönetiminin en pahalı transferini takımda istemiyor. Lugano maçı öncesi UEFA listesine yazılmayan yıldız isim çantasını topladı, gidiyor. Öte yandan Ali Koç, Mourinho'nun çok istediği dünya yıldızını rekor bedelle sarı lacivertli renklere katacak. İşte transfer haberinin detayları...
23.07.2024Fenerbahçe
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!Bu sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni bugün başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler ilk maçını deplasmanda oynayacak. Bugün saat 21.30’da başlayacak ve Thun kentindeki Stockhorn Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.
23.07.2024Şampiy10
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'ta
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe’de gözler Lugano maçına çevrildi. Sarı-Lacivertliler, iki kez Devler Ligi şampiyonluğunu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki ilk maçı, İsviçre temsilcisi FC Lugano ile olacak. Bu akşam 21.30’da oynanacak deplasmandaki maç, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki stoperi Samet Akaydin'ın Bundesliga'dan talibi var...
22.07.2024Şampiy10
Beşiktaş'ta Anderson Talisca belirsizliği! Luis Castro'dan sürpriz
Beşiktaş'ta Anderson Talisca belirsizliği! Luis Castro'dan sürprizBeşiktaş'ın gündeminde bulunduğu iddia edilen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca kafaları karıştırdı.
22.07.2024Şampiy10
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!Trabzonspor, forvet için Paul Onuachu’nun adını ilk sırada tutarken, gerek kulübünün fazla para istemesi gerekse oyuncuyla anlaşamaması can sıktı. Üstelik Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Onuachu’nun yerine Beşiktaş’ın eski futbolcusu Wout Weghorst’u istediği ortaya çıktı.
22.07.2024Şampiy10
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklar
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklarTFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta transfere geç kalmakla eleştirilen Karşıyaka, yeni hafta imzaları üst üste attırmaya hazırlanıyor.
21.07.2024Şampiy10
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ada çıkarması!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ada çıkarması!Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, hem Onuachu hem de Okay Yokuşlu’nun transferi için İngiltere’ye gitti. Bordo-mavili kulübün başkanı, ayrıca Milan’dan Origi’yi de transfer etmek istiyor.
21.07.2024Şampiy10
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdi
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdiGalatasaray'da sağ bek transferi için çalışmalar sürerken bir kritik karar daha geldi. Avusturya kampında tüm oyuncuları raporlayan teknik direktör Okan Buruk, hazırlık maçlarında şans verdiği iki oyuncunun ismini unutmaya hazır. Ancak beklenmeyen bir performans da Cimbom'un sol kanatında yaşandı. Avusturya'da kararını veren Buruk, bir kanadı daha koparmaya hazırlanıyor. Transfer içinse acil toplantı yapıldı.
20.07.2024Galatasaray
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
Suudi Arabistan'a gidecekti, Mourinho'yu seçti! Fenerbahçe'nin yeni forveti belli oldu
Suudi Arabistan'a gidecekti, Mourinho'yu seçti! Fenerbahçe'nin yeni forveti belli olduFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği golcü yıldızla anlaşma sağlandı. İşte sözleşmenin detayları...
20.07.2024Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
19.07.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Teknik Direktör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknik direktör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.