Spor

Spor

Son dakika Spor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor gelişmeleri de dahil olmak üzere 65.479 spor haberi bulunmuştur. Tüm spor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'“Tefecilikle” suçladığı Mojtaba Haghani hakkında şikayetçi olan Seçil Erzan soruşturma sonrasında sanık oldu. Erzan hakkında, “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Haghani ifadesinde çarpıcı bir iddiada bulundu.
26.07.2024Gündem
Karaciğer Yağlanması Nasıl Geçer? Karaciğer Yağlanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karaciğer Yağlanması Nasıl Geçer? Karaciğer Yağlanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Tıp literatüründeki anlamı ile hepatosteatoz olarak bilinen karaciğer yağlanması insanın hayat kalitesini önemli ölçüde düşüren önemli sağlık sorunları içinde yer alır. Karaciğer hücrelerinde yağ birikmesi nedeni ile meydana gelen karaciğer yağlanmasına ise, metabolik sendrom ya da aşırı alkol tüketimi yol açabilir.
26.07.2024Sağlık
Adana Büyükşehir Belediyesi, 12 branşta 18 bin 870 çocuğa ücretsiz eğitim veriyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, 12 branşta 18 bin 870 çocuğa ücretsiz eğitim veriyorAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 12 ilçede ve 12 branşta 18 bin 870 çocuğun Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda eğitim aldığını açıkladı.
26.07.2024Adana
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmı
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmıFransa’nın başkenti Paris tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenine saatler kala son hazırlıkları yaparken hızlı tren hatlarına yapılan saldırıyla sarsıldı. Üç ayrı hat kundaklanıp ve yangınlar çıkarılırken, bu sabah itibarıyla aksayan seferler nedeniyle birçok istasyonda kuyruklar oluştu. Fransa Ulaştırma ve Spor Bakanlıkları hızlı tren hatlarına sabotaj yapıldığını duyurdu. Öte yandan Paris 2024'ün açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı. Havaalanı polis ekiplerince boşaltıldı.
26.07.2024Dünya
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
Rekabet Kurulu, bazı devralma işlemlerine onay verdi.
Rekabet Kurulu, bazı devralma işlemlerine onay verdi.Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, halihazırda Hempel Fonden tarafından tek kontrol edilen Hempel A/S'nin ortak kontrolünün SeaCoat Investments S.a.r.l. aracılığıyla CVC Capital Partners plc ve iştiraklerinin bazıları tarafından devralınması işlemine izin verdi.
25.07.2024Ekonomi
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’daYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
Adana Demirspor ve Adanaspor yönetiminde görev yapan Ahmet Işık hayatını kaybetti.
Adana Demirspor ve Adanaspor yönetiminde görev yapan Ahmet Işık hayatını kaybetti.Adana'da İş, siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı Ahmet Işık hayatını kaybetti. Önceki gün hayata gözlerini yuman Ahmet Işık, gözyaşları arasında Buruk mezarlığında toprağa verildi.
24.07.2024Adana
Eşkişehir'de vatandaşlar eski otogardaki iş makinelerini ilgiyle seyrediyor
Eşkişehir'de vatandaşlar eski otogardaki iş makinelerini ilgiyle seyrediyorEskişehir'de eski otogar olarak bilinen alanda çalışmaları devam eden iş makinelerini ilgiyle seyreden vatandaşlar görenleri gülümsetti.
23.07.2024Gündem
Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalı var? 2024 Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu yer alacak?
Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalı var? 2024 Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu yer alacak?2024 Paris Olimpiyatlarında kaç spor dalı var sorusunun yanıtı merak ediliyor. 204 ülkeden 10 500 sporcunun yarışacağı Paris Olimpiyatları 26 Temmuz 2024'te başlayacak. Türkiye, 2024 Paris Olimpiyat oyunlarında 18 spor dalında 54 kadın, 48 erkek olmak üzere, toplam 102 sporcu ile yer alacak. Peki Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalında mücadele olacak?
23.07.2024Şampiy10
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir, MKM yeni başkanı kaç yaşında, nereli?
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyor
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyorŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan “Köy Turnuvaları” büyük heyecana sahne oluyor. Köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmenin amaçlandığı turnuvada, 3. hafta heyecanı yaşanacak.
26.07.2024Gaziantep
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'ta
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'ta
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe’de gözler Lugano maçına çevrildi. Sarı-Lacivertliler, iki kez Devler Ligi şampiyonluğunu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki ilk maçı, İsviçre temsilcisi FC Lugano ile olacak. Bu akşam 21.30’da oynanacak deplasmandaki maç, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Galatasaray'dan Wendel ve Doue açıklaması! Oyuncudan vazgeçildi
Galatasaray'dan Wendel ve Doue açıklaması! Oyuncudan vazgeçildiGalatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, yıldız futbolcunun ek talepleri nedeniyle transfer listesinden çıkarıldığını açıkladı.
21.07.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştıMeclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, X hesabından bir fotoğraf yayınladı. “Maç sonrası özçekim” mesajlı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte basketbol maçı sonrasında çekilmiş bir fotoğraf yer alıyor.
21.07.2024Gündem
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdi
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdiŞampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, UEFA'ya kadrosunu bildirdi.
20.07.2024Fenerbahçe
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik Kenti
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik KentiMilliyet Arkeoloji dergisi, 21 Temmuz Pazar günü yayımlanacak 39. sayısında Teos Antik Kenti’ni mercek altına alıyor. Dergide ayrıca 13 yıl süren restorasyonun ardından bir müzeyle birlikte ziyarete açılan Çinili Hamam, Antik Dönem olimpiyatları ve stadyumların evrimi de inceleniyor.
20.07.2024Yaşam
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı, heyecan yükselmeye başladı! 30 milyon TL’ye varan ikramiye…
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı, heyecan yükselmeye başladı! 30 milyon TL’ye varan ikramiye…EURO 2024 ve Copa America’nın sona ermesiyle liglere dönüş yaptığımız haftada futbolseverleri Spor Toto heyecanı sarmış durumda. 50. hafta programında 15 bilen çıkmayınca 6 milyon 939 bin 190 TL bu haftaya devretti. Geçtiğimiz hafta 14 bilen 6 kişi, tam 660 bin 875 TL’lik ikramiyenin sahibi olmuştu. Spor Toto’nun devretmesiyle bu hafta eğer ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin çok daha büyük meblağlar kazanması bekleniyor. İddaa’da olduğu gibi Spor Toto’da da doğru adres yine Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli olacak!
20.07.2024İddaa
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!Adana Çukurova Belediyesi tarafından sanatla iç içe olmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz yaz kursları düzenleniyor. 'Ses var, nefes var' 'teması ile yola çıkılan etkinliklere 7'den 70'e herkes katılabiliyor.
20.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Spor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.