Spor Haberleri

Spor Haberleri

Son dakika spor haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spor haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spor haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 762 spor haberleri haberi bulunmuştur. Tüm spor haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023? Türkiye kupası kura çekimine kaç takım katılacak?
Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023? Türkiye kupası kura çekimine kaç takım katılacak? Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kura çekimi 8 Aralık'ta yapılacak. Kura çekimi, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda olacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023?
5.12.2023 Şampiy10
Yıldız Yakar hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar hamile mi, kaç yaşında, eşi kim?
Yıldız Yakar hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar hamile mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Yakar hamile mi? Yıldız Yakar hakkındaki araştırmalar arttı. TV360 ekranlarında Gezmek Olsun isimli programı hazırlayıp sunan Yıldız Yakar hamile olup olmadığı merak konusu oldu.
21.10.2023 Televizyon
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig’in 7. Haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılar liderlik peşinde. Namağlup Konyaspor ise puan peşinde olacak. Gözler zorlu mücadeleye çevrilirken her iki takımın taraftarı da maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler…
16.09.2022 Futbol
Günün en çok oynanan maçları
Günün en çok oynanan maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
26.11.2019 Futbol
Temmuz ayında en çok Fenerbahçe konuşuldu
Temmuz ayında en çok Fenerbahçe konuşuldu Yapılan araştırmaya göre Temmuz ayında spor gündemine oturan takım Fenerbahçe olurken Napoli’ye transfer olan Eljif Elmas ise en çok konuşulan futbolcu seçildi. Medyadaki yerini korumayı başaran Fatih Terim, yine en çok konuşulan teknik direktör olarak öne çıkarken en çok konuşulan kulüp yöneticisi ise Ahmet Ağaoğlu oldu.
7.08.2019 Futbol
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu 17. Türkiye Spor Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması
Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüpte ekonomik sıkıntıların olduğunu ve sabırlı çalışarak bunları gidermek istediklerini söyledi.
26.04.2018 Trabzonspor
Hidayet Türkoğlu'dan çarpıcı açıklamalar!
Hidayet Türkoğlu'dan çarpıcı açıklamalar! Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım'ın her geçen gün performansını yükselttiğini söyledi.
17.08.2017 TBL
İnternet devi Yahoo'nun satışı tamamladı! Adı değişiyor…
İnternet devi Yahoo'nun satışı tamamladı! Adı değişiyor… ABD'li internet hizmetleri şirketi Yahoo'nun, iletişim devi Verizon'a satışının tamamlandığı duyuruldu. Cuma gününden itibaren Yahoo'nun yeni isminin "Altaba Inc." olacağı bilgisi verildi.
13.06.2017 Ekonomi
Fenerbahçe'den flaş teknik direktör açıklaması
Fenerbahçe'den flaş teknik direktör açıklaması Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan son dakika açıklamasında "Şu anda 2 yerli teknik direktörle görüşüyoruz" denildi.
3.05.2017 Fenerbahçe
900 bin Euro'ya sol bek: Sobol!
900 bin Euro'ya sol bek: Sobol! Fenerbahçe, Ospina’nın ardından bir transferde daha mutlu sona çok yakın. Sarı-Lacivertliler’in, Beşiktaş’ın alamadığı Ukraynalı sol bek Sobol için Shakhtar ile 900 bin Euro’ya el sıkıştığı öğrenildi.
4.04.2017 Fenerbahçe
Final biletleri satışa çıktı!
Final biletleri satışa çıktı! Bu yıl 22 Nisan’da gerçekleşecek 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali (KMF) için bilet satışları başladı.
10.11.2021 Espor
Ünlü spiker Caner Karaer trafik kazası geçirdi
Ünlü spiker Caner Karaer trafik kazası geçirdi Haber spikeri Caner Karaer, Sarıyer’de geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü. İETT’ye ait bir otobüsün çarptığı Karaer, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatın ardından tedavi altına alındı
29.09.2021 Gündem
Hidayet Türkoğlu: Duvarları yıkacağız
Hidayet Türkoğlu: Duvarları yıkacağız Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) yeni başkanı Hidayet Türkoğlu, federasyonda bugüne kadar yapılan başarılı çalışmaları, tecrübelerini de yansıtarak sürdürmek ve yeni projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.
3.11.2016 Basketbol
Telefon bağımlılığının 20 dakikalık öyküsü
Telefon bağımlılığının 20 dakikalık öyküsü Washington Post gazetesi, telefon, bilgisayar bağımlılığının çocuklarda ‘ekran nesli’ yarattığına dikkati çekerek, 13 yaşında bir kızın okuldan eve gelene kadar telefonda neler yaptığını araştırdı.
30.05.2016 Yaşam
CNN Türk spikerinin dayanamadığı görüntüler
CNN Türk spikerinin dayanamadığı görüntüler Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde otoyola giren ata minibüs çarptı...
29.09.2021 Gündem
Ronaldo için soyundu
Ronaldo için soyundu Spor haberlerini sunan Yuvi Pallares, Ronaldo hakkında bir haberi sunarken soyundu..
30.04.2015 Futbol
Demba Ba ve Sow'u geride bıraktı
Demba Ba ve Sow'u geride bıraktı Nijeryalı futbolcu, sporun gündemine damga vurdu.
1.04.2015 Fenerbahçe
En çok Fenerbahçe konuşuldu
En çok Fenerbahçe konuşuldu Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok Fenerbahçe'nin adı geçti.
1.12.2014 Fenerbahçe
O dizi de yayından kalkıyor
O dizi de yayından kalkıyor Sezonun iddialı yapımlarından Paramparça'nın ekranlara 'merhaba' demesiyle birlikte 'Sil Baştan' dizisinin yayından kaldırılacağı iddia edildi
30.10.2014 Magazin
'Taraftarlardan ricam var...'
'Taraftarlardan ricam var...' G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, maçın ardından açıklamalar yaptı.
17.09.2014 Galatasaray
Muslera çılgına döndü
Muslera çılgına döndü Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı taraftarlara tepki gösterdi.
16.09.2014 Galatasaray
Dortmund, Arsenal'i rahat geçti
Dortmund, Arsenal'i rahat geçti UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Borussia Dortmund ile Arsenal karşılaştı.
16.09.2014 Futbol
Taraftardan Selçuk İnan'a tepki!
Taraftardan Selçuk İnan'a tepki! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynadığı maçta Selçuk İnan protesto edildi.
16.09.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Spor Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.