Futbol

Futbol

Son dakika Futbol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Futbol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Futbol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbol gelişmeleri de dahil olmak üzere 62.164 futbol haberi bulunmuştur. Tüm futbol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacak
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacakFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, rekor bonservis bedeli karşılığında Sevilla'nın Faslı forvetine 5 yıllık imza attırdı. En-Nesyri transferi Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu. Bu transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı.
26.07.2024Fenerbahçe
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktıTrendyol Süper Lig'de uzun yıllardır yardımcı hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı. İki tecrübeli hakem, geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) açıkladığı '2024-2025 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak hakemler' listesinde yer almalarına rağmen seminere çağrılmamışlardı.
26.07.2024Süper Lig
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!Real Madrid forması giyen Arda Güler, cumartesi günü Madrid'e gidecek ve takımla sezon öncesi çalışmalara başlayacak.
26.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gitti
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gittiFenerbahçe Kulübü, 19 yaşındaki futbolcu Yiğit Efe Demir'in Fatih Karagümrük'e kiralandığını duyurdu.
26.07.2024Fenerbahçe
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyeler
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyelerTahkim Kurulu'nda Ali Günay, Profesyonel Disiplin Kurulu'nda Celal Demirtürk ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Yiğit Örnek, başkanlık görevlerine getirildi.
26.07.2024Süper Lig
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip etti
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evinde San Marino ekibi La Fiorita ile oynadığı müsabakayı stadyumdan takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müsabakanın ardından soyuna odasına giderek, alınan sonuçtan dolayı Teknik Direktör Çağdaş Atan ve futbolcuları tebrik etti.
25.07.2024Gündem
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli oldu
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli olduFenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Youssef En-Nesyri, kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunurken forma numarası da belli oldu.
25.07.2024Fenerbahçe
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli olduSüper Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Geçen sezon Süper Lig'de yer alan Abdulkadir Bitigen ile ilgili gelişme yaşandı.
25.07.2024Süper Lig
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli olduBarcelona'da futbol kariyerini sürdüren İlkay Gündoğan'ın yeni takımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. La Liga devinden ayrılması beklenen Alman oyuncuya, 3 yıllık kontrat önerildiği belirtildi.
25.07.2024Galatasaray
Dzeko hat-trick yaptı ama yedek kalacak! 20 milyonluk forvet Türk futbol tarihine geçecek
Dzeko hat-trick yaptı ama yedek kalacak! 20 milyonluk forvet Türk futbol tarihine geçecekFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, yılın golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın’ın ardından bir yıldız daha sarı lacivertli formayı giyecek. Dünyaca ünlü yıldız golcü rekor maaşıyla Türk futbol tarihine geçecek. Öte yandan yıldız forvetin gelmesiyle Dzeko yedek kalacak. İşte detaylar...
25.07.2024Fenerbahçe
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçları
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçlarıTrendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Sezon, 9 Ağustos'ta başlayıp 10 Mayıs 2025'te sona erecek.
24.07.2024TFF 1.Lig
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralı
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralıTürkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yerli-yabancı kuralı, Galatasaray’ı ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılılar Kerem Demirbay için harekete geçti.
24.07.2024Galatasaray
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyor
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri sonrası orta saha bombasını da patlattı. Mourinho'nun ısrarla istediği orta saha yıldızını Ali Koç getiriyor.
24.07.2024Fenerbahçe
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.07.2024İddaa
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.07.2024İddaa
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saatiSevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli, kulüp yeni oyuncusunun uçağa binerken fotoğrafını da paylaştı.
24.07.2024Fenerbahçe
Real Madrid'de deprem! İspanyollar resmen açıkladı, Arda Güler ayrılıyor
Real Madrid'de deprem! İspanyollar resmen açıkladı, Arda Güler ayrılıyor Türkiye A Millî Futbol Takımı ile EURO 2024'te iyi bir performans sergileyen ve transfer pazarındaki piyasa değerini yükselten süper solak, ününe ün kattı. Barcelona'yı reddederek Los Blancos'a imza atan Arda Güler ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İspanyol basını, 19 yaşındaki futbolcunun şaşırtıcı hamlesini duyurdu. İşte Real Madrid'de son dakika Arda Güler haberi...
23.07.2024Fenerbahçe
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir, MKM yeni başkanı kaç yaşında, nereli?
23.07.2024Gündem
Galatasaray'da milli oyuncular takımdan ayrı çalıştı
Galatasaray'da milli oyuncular takımdan ayrı çalıştıAvusturya'da yeni sezona hazırlanan sarı-kırmızılılarda EURO 2024'te mücadele eden Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi.
23.07.2024Galatasaray
Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu!
Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu!Türkiye Futbol Federasyonu, MHK'nin yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı.
23.07.2024Süper Lig
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptı
"5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası" başladı: Açılış vuruşunu milli futbolcu Hasan Şaş yaptıAdana'nın Pozantı ilçesinde geleneksel hale getirilen 5 Ağustos Pozantı Kongresi Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu ise milli futbolcu Hasan Şaş yaptı.
23.07.2024Adana
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!TFF Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Saral görevinden istifa ettiğini açıkladı.
23.07.2024Süper Lig
TFF yabancı sınırı kuralında değişiklik yaptı
TFF yabancı sınırı kuralında değişiklik yaptıTFF, Süper Lig'in yeni sezonunda yabancısı oyuncu sayısı kuralında değişikliğe gitti. 12 olan yabancı futbolcu sayısı 14'e yükselecek.
22.07.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Futbol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.