Göztepe

Göztepe

Son dakika Göztepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Göztepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Göztepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göztepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göztepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.081 göztepe haberi bulunmuştur. Tüm göztepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!
Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı!Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda 1'inci ve 2'nci haftanın programı açıklandı. Açılış maçı 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Galatasaray ile Hatayspor arasında.
24.07.2024Süper Lig
Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına korner direğiyle vurmuştu! Taraftar hakkında flaş karar
Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına korner direğiyle vurmuştu! Taraftar hakkında flaş kararİzmir'de Göztepe ile Altay arasında oynanan derbi karşılaşmasında çıkan olaylarda Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in (31) başına korner bayrağı direğiyle vuran Mehmet Nihat A.’nın yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, sanık için kasten yaralama suçundan 3 yıla kadar hapis istedi.
18.07.2024Futbol
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!Beşiktaş'a geldiği günden bu yana beklentileri karşılamakta zorlanan ve geleceği merak edilen Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu.
15.07.2024Beşiktaş
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçları
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçlarıTrendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'da bulunan merkezinde yapıldı.
11.07.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'tan transferde Onuachu sürprizi! Dev bonservis belli oldu
Beşiktaş'tan transferde Onuachu sürprizi! Dev bonservis belli olduGeçtiğimiz sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Paul Onuachu için Beşiktaş devreye girdi. Siyah-beyazlı ekip Nijeryalı golcü için kesenin ağzını açtı.
22.06.2024Beşiktaş
Süper Lig'in yeni ekibi Nazım Sangare'yi kadrosuna kattı
Süper Lig'in yeni ekibi Nazım Sangare'yi kadrosuna kattıSüper Lig'de 2 yıllık aradan sonra mücadele edeceği yeni sezon öncesi dış transferde Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol'dan Brezilyalı sol bek Djalma Silva ile sözleşme imzalayıp, Orta Afrikalı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Solet'le anlaşan Göztepe, eski milli sağ bek Nazım Sangare'yle de el sıkıştı.
21.06.2024Süper Lig
Paul Onuachu kararını verdi! Galatasaray, Fenerbahçe derken imzayı atıyor
Paul Onuachu kararını verdi! Galatasaray, Fenerbahçe derken imzayı atıyorKısa süre önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ilgilendiği Paul Onuachu’nun, menajeriyle yaptığı görüşmede “Türkiye’de sadece Trabzonspor’da oynarım” dediği öğrenildi. Southampton’dan kolaylık isteyen 2.01’lik dev forvet, Trabzon’daki evini de boşaltmış değil. Onuachu, Bordo Mavili formayı giymek için her şeyi yapıyor, yönetim de bu transferde imkanları zorluyor.
21.06.2024Süper Lig
Onuachu'nun yerine gelecek bomba yıldız golcü ortaya çıktı
Onuachu'nun yerine gelecek bomba yıldız golcü ortaya çıktıBordo-mavili kulüp, Ukrayna Milli Takımı'nın golcüsü Roman Yaremchuk için yeniden temasları hızlandırdı. Club Brugge ile anlaşan bordo-mavililer, EURO 2024’te bulunan 28 yaşındaki yıldızı ikna etmeye çalışıyor.
18.06.2024Süper Lig
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildi
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildiTürkiye Futbol Federasyonu; Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na ilişkin tescil kararını resmen açıkladı.
4.06.2024Süper Lig
Mehmet Kasapoğlu: Formula’ya ev sahipliği yapacağız
Mehmet Kasapoğlu: Formula’ya ev sahipliği yapacağızÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, üniversiteli gençlerle İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde “Gençlik, Siyaset ve Gelecek” konulu söyleşi gerçekleştirdi.
31.05.2024Şampiy10
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre menPFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024Süper Lig
TFF 1. Lig'de Play-Off eşleşmeleri, finalist ve küme düşen son takım belli oldu!
TFF 1. Lig'de Play-Off eşleşmeleri, finalist ve küme düşen son takım belli oldu!TFF 1. Lig'in son haftasında 7 maç aynı anda oynandı. Sonuçların ardından Eyüpspor ligi şampiyon tamamlarken, 3. sırayı alarak play-off'ta finalist olmaya hak kazandı. Ayrıca Play-off eşleşmeleri ve küme düşen son takım da belli oldu.
11.05.2024TFF 1.Lig
TFF'nin yeni kararı işleri değiştirdi, Göztepe Süper Lig vizesi aldı
TFF'nin yeni kararı işleri değiştirdi, Göztepe Süper Lig vizesi aldıTFF'nin 1’inci Lig’de yabancı teknik adamların görev yapması konusunda kararı, sarı-kırmızılı takımın Süper Lig'e çıkmasına vesile oldu.
9.05.2024Süper Lig
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyorTrabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024Süper Lig
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyızÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024Gündem
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu
Süper Lig'in yeni takımı belli olduTrendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.
28.04.2024Futbol
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptıKadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024Gündem
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadırAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri dolduCumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecekCumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024Gündem
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybettiBeşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024Futbol
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı1’inci Lig’de son olarak evinde Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalarak en yakın rakibi Sakaryaspor’un 9 puan önünde Süper Lig yarışında çok büyük avantajla milli araya giren Göztepe’nin taraftarı yine fark yarattı.
19.03.2024TFF 1.Lig
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattıKadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024Gündem
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli olduİzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göztepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göztepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.