Camdaki Kız

Camdaki Kız

Son dakika camdaki kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan camdaki kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını camdaki kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 393 camdaki kız haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Burcu Biricik hamile mi? Burcu Biricik ne zaman evlendi, eşi kim? Bebeğin cinsiyeti ne?
Burcu Biricik hamile mi? Burcu Biricik ne zaman evlendi, eşi kim? Bebeğin cinsiyeti ne? Camdaki Kız dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Burcu Biricik hamile mi? Verdiği bir röportajda hamile olduğunu açıklayan Biricik, bebeğin 3,5 aylık olduğunu açıkladı. Peki Burcu Biricik ne zaman evlendi? Burcu Biricik'in bebeğinin cinsiyeti ne?
18.01.2024 Televizyon
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
Tamer Levent'in büyük pişmanlığı! ‘Bana çok koydu’
Tamer Levent'in büyük pişmanlığı! ‘Bana çok koydu’ Final yapan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Rafet Koroğlu' karakterini canlandıran Tamer Levent, hayatının büyük bir kısmını tiyatroya ayırdığı için ailesine istediği kadar zaman ayıramadığını itiraf etti. Usta oyuncu fikir verdiği oğlunun verdiği yanıtla yaşadığı üzüntüyü de anlattı.
11.10.2023 Magazin
Camdaki Kız ekibi bir araya geldi! Enis Arıkan’dan oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara çarpıcı sözler
Camdaki Kız ekibi bir araya geldi! Enis Arıkan’dan oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara çarpıcı sözler Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Camdaki Kız'ın oyuncuları, önceki gece Kadıköy'de bir mekanda rol arkadaşları Tuğrul Tülek'in doğum günü için bir araya geldi. Enis Arıkan “birbirimizi çok seviyoruz" diyerek oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara dair de açıklamalarda bulundu.
30.09.2023 Magazin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin Geçtiğimiz haziran ayında final yapan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Selen Koroğlu' karakterini canlandıran Selma Ergeç, önceki gün annesi Elizabet Hanım ile Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
21.09.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
Camdaki Kız'ın Sedat'ı sevgilisiyle el ele!
Camdaki Kız'ın Sedat'ı sevgilisiyle el ele! Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Camdaki Kız'da Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu önceki akşam sevgilisi Merve Dinçkol ile Arnavutkö'yde görüntülendi.
11.08.2023 Magazin
Enis Arıkan'ı isyan ettiren olay!  'Donlayım, çıplağım gelmeyin artık'
Enis Arıkan'ı isyan ettiren olay! 'Donlayım, çıplağım gelmeyin artık' Camdaki Kız'da Muzo karakterine hayat veren oyuncu Enis Arıkan dizisinin final yapmasının ardından Alaçatı'da tatile çıktı. Ünlü oyuncu, kendisiyle fotoğraf çektirmek için evine gelen hayranlarına “Donlayım, çıplağım gelmeyin artık'' diyerek tepki gösterdi.
18.07.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı!
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı! Son olarak 'Camdaki Kız'da 'Cana' karakterine hayat veren oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla tatil sezonunu açtı. Önceki gün Türkbükü’ndeki bir beach’de görüntülenen çifte, arkadaşları eşlik etti.
10.07.2023 Magazin
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
16.06.2023 Televizyon
'Dönence' ve 'Ya Çok Seversen'in yayın tarihleri belli oldu!
'Dönence' ve 'Ya Çok Seversen'in yayın tarihleri belli oldu! Birbirinden kaliteli dizileri, eğlence, magazin ve haber programlarıyla her daim izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, bu yaz da yine izleyicinin gözdesi olmaya devam edecek.
16.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede!
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede! Camdaki Kız final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi Dün akşam yayınlanan 82’nci ve final bölümü yine perşembe akşamına damgasını vurdu.
16.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı?
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinin final bölümü bu akşam ekrana geliyor. Dizide Nalan'ı Laz Kızı ile aldatan Hayri, sonunda Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Ancak dizinin izleyenlerinin kafası karışık. Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor!
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor! Camdaki Kız final bölümü fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan ve Sedat tekrar evleniyor. Camdaki Kız kitabında olmayan bu mutlu sonlu finalde ikilinin bir de bebekleri oluyor.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı!
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı! Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya aynı zamanda şarkı söylüyor. Sahne performansı da oyunculuğu kadar beğeni toplayan ünlü isim dün akşam Ömer dizisinin sezon finali yemeğinde sahne aldı. Sosyal medya hesabından yemeğe dair paylaşım yapan Alya’nın dekolteli pozları nefes kesti.
12.06.2023 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu?
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu? Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 8 Haziran Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 81. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı? Camdaki Kız Hayri öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Laz Kızı Hayri'yi kalbinden bıçaklıyor. Nalan'ı aldatan Hayri'nin sonu geldi. Peki Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
8.06.2023 Televizyon
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması Enis Arıkan, önceki gün City’s Nişantaşı’nda yeğenine mezuniyet alışverişi yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, rol aldığı Kanal D dizisi ‘Camdaki Kız’ın finaliyle ilgili konuştu.
8.06.2023 Magazin
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi!
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi! Gülseren Budayıcıoğlu, aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikâyesinin anlatıldığı “Camdaki Kız” dizisinin 2 bölüm sonra final yapacağını duyurdu ve açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.