Gazete Vatan Logo
Magazin 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!

'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.

'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Bihter’in Beren Saat ve Kıvan Tatlıtuğ’un rol aldığı uyarlama büyük beğeni toplamıştı. Tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık sebebiyle büyük bir felakete sürüklenen eşsiz bir hikayeyi anlatan Bihter’in şimdi de filmi yapılıyor.

1975 yılında TRT'de yayınlanan Aşk-ı Memnu'da 'Bihter' karakterini Müjde Ar canlandırmıştı. Kanal D'nin Ay Yapım imzalı fenoem dizisinde ise Beren Saat, Bihter'e hayat vermişti. Bihter'i canlandıracak son isim Farah Zeynep Abdullah olacak.


Yıllar önce final yapmasına karşın tekrar bölümleriyle büyük reyting başarısı elde ede Kanal D dizisinde Nebahat Çehre'nin oyandığı Bihter'in annesi 'Firdevs Yöreoğlu' karakterini, Bihter filmi uyarlamasında 'Camdaki Kız' dizisiyle adından söz ettiren Hande Ataizi canlandıracak.

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi’nin yanı sıra Bihter'in oyuncu kadrosunda; Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, 2023 sonunda dijital platformda yayınlanacak olan Bihter filminin senaryosunu Merve Göntem kaleme aldı.