Gazete Vatan Logo

Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!

Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.

Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!

Konser gelirinin tamamının deprem bölgesine bağışlanacağı Şarkılar Bizi Söyler'in bu anlamda gecesinde sevenleriyle buluşacak olan Sibel Can, duygularını paylaştı.

"YILLAR SONRA DA İZLENEBİLİR BİR MÜZİK PROGRAMI YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

Bu cumartesi 80’inci bölüm ile Şarkılar Bizi Söyler programımızın sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da yapıyoruz. Pandemide herkesin evlere kapandığı bir dönemde, biraz olsun gönüllere su serpmek ve şarkılarla moral bulmak için başladığımız programımız, daha ilk bölümden itibaren tüm izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Yıllar sonra da izlenebilir bir müzik programı yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevgili Hakan ve Hüsnü, yapımcımız Polat Yağcı ve ben, müziğin yanı sıra her zaman toplum duyarlılığımızı devam ettirmeye hassasiyet gösterdik. Ülkece yaşadığımız deprem felaketinden sonra insanlarımızın acılarını unutturmayı ve onlara ‘Her zaman yanınızdayız’ mesajı vermeye özen gösterdik. Programımızın son bölümü olan bu konserin tüm gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Ne mutlu ki bu katkıyı hem maddi hem de manevi olarak müzikle yapabilme imkânımız var. Müziğin her türlü iyileştirici, birleştirici ve geliştirici gücü sayesinde daha nice programlarda, konserlerde buluşmaya devam edeceğiz.

Şarkılar Bizi Söyler programı, sezon finali ile bölümü 17 Haziran Cumartesi akşamı canlı yayınla Kanal D’de.