Gazete Vatan Logo
Magazin Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!

Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?

Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!

Hayri'nin ailesine sahip çıkan Nalan, Sedat ile mutlu bir hayata yelken açtı.

LAZ KIZI TUTUKLANIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Hayri'yi öldürdükten sonra karakola gidip teslim olan Laz Kızı, işlemler yapıldıktan kısa süre sonra tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Zor gününde yine en yakın arkadaşı Sude, Laz Kızı'nın yanında durup destek oldu.

Annesinin mezarını boş bırakmamasını isteyen Laz Kızı, sık sık ziyaretine gelmesini istedi.

NALAN YİNE ŞOKA GİRDİ

Türkan, Nalan'a telefonda Hayri'nin öldürüldüğünü söyleyemeyince yaralandı olarak haber verdi ve Nalan'ın gelmesini istedi.

 

Türkan'ın evine gelen Nalan, Hayri'nin öldüğünü duyunca yine şoka girdi. Annesinin ölümündeki gibi sürekli iş yapmaya başlayan Nalan, Hayri'nin ölümünde de aynı tepkiyi verdi.

TÜRKAN'DAN GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Nalan'ın tansiyonu düşünce Hafize, Nalan'ı yatırdı. O sırada eve gelen Murat, Türkan ile olup biteni konuşurken Nalan gerçekleri duydu. Hayri ölmeden önce Laz Kızı'nın abileri yüzünden görüşemedikleri yalanını söylediğinde Nalan inanmıştı. Durumun gerçekte öyle olmadığını öğrenen Nalan'ın üzüntüsüne üzüntü eklendi.

Haberin Devamı

KOROĞLU AİLESİ, HAYRİ'NİN ÖLDÜĞÜNÜ HABERLERDEN ÖĞRENİYOR

Sabah kahvaltısında haberlere bakan Levent, "AŞIĞINI EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ" başlıklı haberi gönce şok oldu. Ailesiyle durumu paylaşan Levent, duruma inanmakta zorluk çekti. Sedat ise Hayri'nin cenazesi ile ilgili yapılması gereken her şeyi Koroğlu Holding olarak yapmalarını emretti.

 

PAMUK KALPLİ SEDAT

Hayri'nin ailesinin durumu sık sık Tako'ya soran Sedat, küçük kızının şoka girdiğini öğrenince daha fazla dayanamadı ve eve gitti. Ufak bir hediye alan Sedat, Hayri'nin ufak kızıyla öyle bir konuşma yaptı ki bütün derdi ve tasasını silip attı.

ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR

Hayri'nin ölümünün üzerinden belirli bir süre geçtikten sonra Nalan'ın, Türkan ve çocuklarının hayatı oldukça değişti. Sergi açan Nalan, Türkan ve kızlarını da eve alıp hep birlikte yaşamaya başladı.

Bu sırada Sedat ve Nalan geçmişi unutup çok yakın iki arkadaş oldu. Nalan'ı unutamayan Sedat, Nalan'ın güvenini kazanınca tekrar Nalan'a evlenme teklifi etmek için cesaretini topladı.

Haberin Devamı

TARİH TEKERRÜR EDİYOR

Tekrar yuva kuran Nalan ve Sedat, yuvalarını bebekle taçlandırıp mutlu bir hayat sürmeye başladı.

CAMDAKİ KIZ 82. BÖLÜM FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.