Sedat

Sedat

Son dakika sedat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sedat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sedat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedat gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.712 sedat haberi bulunmuştur. Tüm sedat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Adana'da "Rottweiler" dehşeti!  2 kişi gözaltına alındı
Adana'da "Rottweiler" dehşeti! 2 kişi gözaltına alındı Adana'da annesiyle bayram gezmesinden dönerken 4 yaşındaki kız çocuğu Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Seyhan polisleri köpeğin sahibi ve köpeği gezdiren kişiyi gözaltına aldı.
14.04.2024 Adana
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğine Sedat Önal atandı. Birleşmiş Milletler Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız atandı.
5.04.2024 Gündem
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Kayseri ilçe seçim sonuçları 2024: Melikgazi seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Melikgazi Belediyesi hangi partide?
Kayseri ilçe seçim sonuçları 2024: Melikgazi seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Melikgazi Belediyesi hangi partide? Kayseri ilçe seçim sonuçlarını da gazetevatan'da takip edebilirsiniz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde il il, ilçe ilçe seçim sonuçları canlı olarak takip edilebilecek. Kayseri Melikgazi ilçe seçim sonuçları da anlık olarak gazetevatan seçim sayfasında olacak. Peki Kayseri Melikgazi belediye başkanı kim oldu? Melikgazi belediyesi hangi partiden?
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi Düzce yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Düzce iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Düzce Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Düzce aday listesi
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. 2019 yerel seçim sonuçlarına AK Parti’de CHP’ye geçen Artvin’de 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Artvin belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Artvin seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Depremde 89 kişiye mezar olan binanın müteahhitleri için son karar verildi
Depremde 89 kişiye mezar olan binanın müteahhitleri için son karar verildi Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da 89 kişinin hayatını kaybettiği Galerias Sitesi'nin ilişkin görülen davada yargılananlar içi son karar verildi. Davalı müteahhitlerden Sedat Eser, Mehmet Şirin Yiğit, Şeyhmus Yiğit ve inşaat mühendisi fenni mesul Tevfik Demir’e 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi.
22.03.2024 Gündem
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
17.03.2024 Adana
TMMOB'dan atık belgeseli: “Plastik atık ticareti kirliliğin sömürgeci biçimi”
TMMOB'dan atık belgeseli: “Plastik atık ticareti kirliliğin sömürgeci biçimi” TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nce “Plastik Atık Ticareti: Kirliliğin Sömürgeci Biçimi” belgesel gösterimi düzenlendi.
12.03.2024 Adana
1 yaşındaki bebeğin boğazına kurabiye takıldı annesi şoka girdi! Heimlich manevrası hayata döndürdü
1 yaşındaki bebeğin boğazına kurabiye takıldı annesi şoka girdi! Heimlich manevrası hayata döndürdü Bursa'da bir kafede boğazına kurabiye takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibi Sedat Kapan’ın uyguladığı Heimlich manevrasıyla boğulmaktan kurtuldu. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Kapan, "Özellikle bizler gibi gıda sektöründe iş yapan yöneticiler ve çalışanların kesinlikle bu eğitimi alması lazım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a tebliğ edildi. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi…
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim
5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim İzmir'de, 'yüksek kar' vaadiyle, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanan 28 kişiden Ocakcı Holding sahibi Sedat Ocakcı'nın (34) hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin imza ve tasarruf yetkisi bulunmadığını, evde sıkılmaması için şirkette yer verdiğini söyleyen, FETÖ üyeliğinden ihraç asker Ocakcı, FETÖ'cülerin hedefi olmuş olabileceğini söyledi. Kaçarken yakalanan Ocakcı, Kıbrıs'a da eşini ve kayınvalidesini bırakıp geri dönmek için gitmek istediğini ifade etti.
16.02.2024 Gündem
Milyarlarca liralık vurgun! Sedat Ocakçı'nın ikna yöntemi ortaya çıktı! Paralar nerede? sorusunu yanıtladı
Milyarlarca liralık vurgun! Sedat Ocakçı'nın ikna yöntemi ortaya çıktı! Paralar nerede? sorusunu yanıtladı İzmir'de 'yüksek kar' vaadiyle, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve nitelikli dolandırıcılık' suçlarından adliyeye sevk edilen holding sahibi Sedat Ocakcı (34), eşi Seçilay Ocakcı (30) ile holding bünyesindeki bir şirketin genel müdür yardımcısı emekli Tuğgeneral Mehmet Rıfat Alkan'ın da aralarında bulunduğu 27 şüpheli tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
10.02.2024 Gündem
İzmir’de 5.1 milyarlık vurgunda yeni detaylar! 'Paralar nerede?' sorusunu yanıtladı
İzmir’de 5.1 milyarlık vurgunda yeni detaylar! 'Paralar nerede?' sorusunu yanıtladı İzmir’de, yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 5 milyar 123 milyon TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi Sedat Ocakçı ile eşi Seçilay Ocakçı’nın da aralarında olduğu 32 şüpheli adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında gazetecilerin "paralar nerede?" sorusuna Sedat Ocakçı, "Herkes parasını alacak, paralar faaliyette" dedi. Ocakçı’nın aylık yüzde 17’lik faiz verileceği vaadiyle paralar toplandığı öğrenilmişti.
9.02.2024 Ekonomi
Sedat Ocakçı kimdir, nereli, eşi kim? Ocakçı Holding ne iş yapıyor, şirketleri neler? İşte Sedat Ocakçı dolandırıcılığı
Sedat Ocakçı kimdir, nereli, eşi kim? Ocakçı Holding ne iş yapıyor, şirketleri neler? İşte Sedat Ocakçı dolandırıcılığı İzmir’de, yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 2,5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’nın da aralarında olduğu 30 kişiyi hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir polisi, Ocakçı’ya ait 3 ayrı iş yerinde aramalar yaparken, şuana kadar 20 kişinin yakalandığı belirtildi. Öte yandan, sırra kadem basan Sedat Ocakçı’nın 2019 yılında TSK’dan ihraç edilen üsteğmen olduğu ortaya çıktı. Haberlerin ardından Sedat Ocakçı dolandırıcılığı ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Sedat Ocakçı kimdir, nereli, eşi kim? Ocakçı Holding ne iş yapıyor, şirketleri neler?
8.02.2024 Gündem
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır?
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır? Dünyanın ilk şehir tokeni olan İzmir Token'i halka arz eden Barış Turgut'la yaptığı protokol sonucu 15 milyonluk yatırım yaparak gündeme gelen Ocakçı Holding'de iddiaya göre; holdingin sahibi Sedat Ocakçı'nın yeğeni siber güvenlik uzmanı Salih Han, kuruma ait 2,5 milyar liralık soğuk cüzdanla Dubai'ye kaçtı. Söz konusu haberlerin ardından soğuk cüzdan ile ilgili aramalar arttı.
7.02.2024 Ekonomi
Büyük vurgun! Video ile mağdurlara seslendiler
Büyük vurgun! Video ile mağdurlara seslendiler İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.
7.02.2024 Vatan TV
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.
7.02.2024 Gündem
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti.
18.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sedat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.