Samsun

Samsun

Son dakika samsun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samsun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samsun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samsun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samsun gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.313 samsun haberi bulunmuştur. Tüm samsun haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardı
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardıGök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve İskenderun Körfezi, İç Anadolu'nun batı ve güneyi, (Samsun hariç) Batı ve Orta Karadeniz kıyı illeri ve Bolu ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya'nın kuzeyi, İç Ege'nin doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet viral oldu!
Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet viral oldu!Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet, paylaşıldığı sosyal medyada gündem oldu.
23.07.2024Gündem
Samsun'da baraj manzaralı tuvalet!
Samsun'da baraj manzaralı tuvalet!Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet, paylaşıldığı sosyal medyada gündem oldu.
23.07.2024Vatan TV
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlar
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlarRekor sıcaklıklar yurdun büyük bir kısmında hayatı olumsuz etkilerken Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Van, Artvin ve Ordu ile bu akşam saatlerinde Samsun'un doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Giresun'un doğu, Trabzon'un batı kesimleri ile Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
20.07.2024Gündem
Bakanlıktan mobbing açıklaması: İnceleme başlatıldı
Bakanlıktan mobbing açıklaması: İnceleme başlatıldıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iki işçinin iş yerinde "baskı ve mobbing"e uğraması nedeniyle intihar ettiği iddiaları üzerine, gerekli incelemelerin yapılması için müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.
20.07.2024Gündem
Giresun'da sel ve heyelan: 1 ev yıkıldı 4 ev tedbir amaçlı boşaltıldı
Giresun'da sel ve heyelan: 1 ev yıkıldı 4 ev tedbir amaçlı boşaltıldıGiresun'da akşam saatlerinde başlayan ve gece şiddetini arttıran şiddetli yağışlar il merkezi başta olmak üzere Tirebolu, Espiye ve Doğankent ilçelerinde maddi hasara yol açtı. Yaşanan sel ve heyelanlar sonrasında Tirebolu ilçesi Köseler köyünde bir ev yıkılırken, 4 ev de tedbir amaçlı boşaltıldı
20.07.2024Gündem
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandı
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen Kuyu-9 Operasyonları'nda elebaşılığını Abdullah Çapkan ve Ramazan Taş’ın yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Gündem
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklaması
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklamasıBordo-mavili kulübün Başkanı, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarına sert yanıt verdi.
18.07.2024Trabzonspor
Fındık rekoltesinde artış! Ordu ilk sırada
Fındık rekoltesinde artış! Ordu ilk sırada2023'te 650 bin ton olan tahmini fındık rekoltesinin 2024'te yüzde 14 artışla 738 bin 931 tonu bulması bekleniyor.
18.07.2024Ekonomi
Samsun'da Adliyede ortalık karıştı  duruşma öncesi otoparka götürülüp dayak yedi!
Samsun'da Adliyede ortalık karıştı duruşma öncesi otoparka götürülüp dayak yedi!Samsun'da yakınının duruşması için adliyeye gelen K.D., husumetlisi ve yanındaki kişi tarafından binadan çıkarıldı. Otoparka götürülen K.D. burada darbedildi.
17.07.2024Gündem
Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkanı kaç yaşında, nereli?
Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkanı kaç yaşında, nereli?Ertuğrul Doğan hakkındaki aramalar arttı. Ertuğrul Doğan kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte biyografisi…
16.07.2024Şampiy10
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yok
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yokİş dünyasının önde gelen temsilcileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıldönümünde daha güçlü bir Türkiye için milli irade, birlik, beraberlik ve istikrar mesajları verdi.
15.07.2024Ekonomi
FETÖ darbe girişiminin 8. yılı: Şehit Halil Kantarcı'nın babası: 1 tane Halil kaybettim, 100 bin tane Halil’im oldu
FETÖ darbe girişiminin 8. yılı: Şehit Halil Kantarcı'nın babası: 1 tane Halil kaybettim, 100 bin tane Halil’im oldu15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında evden çıkıp Çengelköy Polis Merkezi’ne gitmeye çalıştığı sırada vurularak şehit edilen Halil Kantarcı'nın (36) babası Ali Kantarcı (75), "İnanın Halil şehit olduktan sonra hiçbir zaman telefonlarım susmadı. Samsun’dan, Tokat’tan, İzmir’den, Çanakkale’den yurt dışından dahi arayanlar oldu. Medine’ye gittim orada dahi beni tanıdılar. ‘Bizi Halil olarak kabul et, biz de bir Halil’iz’ dediler. Dursun olan ismini bana Halil olarak tanıtanlar var. 1 tane Halil kaybettim ama 100 bin tane Halil’im oldu" dedi.
13.07.2024Gündem
Küpler içinde altın bulundu iddiası sosyal medyada olay oldu! Gerçek çok farklı çıktı
Küpler içinde altın bulundu iddiası sosyal medyada olay oldu! Gerçek çok farklı çıktıSamsun'da belediye tarafından yapılan yol genişlemesi çalışması sırasında 'küpler içinde altın bulundu' iddiası sosyal medyada yayıldı. Küp bulunduğu sanılan çukur ise 'tuvalet çukuru' çıktı.
11.07.2024Gündem
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı. Peki, Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
11.07.2024Gündem
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltında
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen 'Define-1 Operasyonları'nda ülkemize ait tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?BinBin, halka arz başvurusunda bulundu. Şirket, başvuruda bulunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu. Peki, Binbin ne zaman halka arz olacak, Binbin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
10.07.2024Ekonomi
Meteoroloji 12 şehri uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak
Meteoroloji 12 şehri uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacakSon dakika uyarısı Meteoroloji tarafından geldi. Sıcaklıklar bunaltırken bir yandan da sağanak yağışlar yurdu serinletiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye çevreleri, İstanbul'un kuzey kıyıları, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Van ve Hakkari’nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı bekleniyor.
6.07.2024Gündem
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Alperen Berber'den Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya!
Alperen Berber'den Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya!Milli güreşçi Alperen Berber, Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu.
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için TÜBİTAK'ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile ortak protokol yaparak hayata geçirdiği 'TÜBİTAK Fen Lisesi' 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
2.07.2024Ekonomi
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardıSon dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Samsun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samsun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.