Sezon Finali

Sezon Finali

Son dakika sezon finali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezon finali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezon finali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezon Finali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezon finali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.684 sezon finali haberi bulunmuştur. Tüm sezon finali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı?
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? ayında sezon finali yapmıştı. 23 Haziran'da son bölümü yayınlanan reailty show programının yeni sezonu olacak mı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Ünlü sunucu Müge Anlı son bölümde yaptığı açıklamayla kafaları karıştırmıştı. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 22 Eylül 2023 tarihinde sezon finaline girecek. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nü yeni sezonda Öykü Serter sunmayacak. 2. Sayfa'nın haberine göre Öykü Serter'in yerine gelecek isim belli oldu. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim oldu?
22.08.2023 Televizyon
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı
Demet Özdemir'in 15 saniyelik reklamdan kazandığı ücret dudak uçuklattı Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 24 saatlik bir story için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
7.08.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sürpriz bir şekilde evlenmişti! Ünlü çift bebek mi bekliyor?
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sürpriz bir şekilde evlenmişti! Ünlü çift bebek mi bekliyor? 7 Mayıs'ta sezon finali yapan, Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu (42), sevgilisi Burcu Denizer ile haziran ayında dünyaevine girmişti. Son olarak Denizer'in yaptığı bir paylaşım, 'ünlü çift bebek mi bekliyor?' sorusunu akıllara getirdi.
6.08.2023 Magazin
Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı!
Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı! Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandıran ve sık sık gündeme gelen Buçe Buse Kahraman dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Bikinili pozlarıyla gündemden düşmeyen Buçe Buse Kahraman son paylaşımıyla olay oldu. Gizemli sevgilisi ile pozunu paylaşan güzel oyuncunun gönderisi çok konuşuldu.
3.08.2023 Magazin
1 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu 2023! Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, hangi gelin aldı?
1 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu 2023! Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, hangi gelin aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu, kimin 1. olduğunu merak edenler tarafından sorgulanıyor. Kanal D'nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta, sezon finali sonrası ekranlara geldi. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? İşte, 1 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta günün birincisi...
1.08.2023 Televizyon
Gökçe Bahadır ve eşi köylülerin gözdesi olmuştu! "Bazen evi bulamıyoruz"
Gökçe Bahadır ve eşi köylülerin gözdesi olmuştu! "Bazen evi bulamıyoruz" Ömer dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Gökçe Bahadır birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya tekne tatili yerine Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülenmişti. Gözlerden uzak tatil yapan ünlü çift, tadilatı süren Bodrum’daki evlerinden 5-6 kilometre uzaklıktaki kulübedeki tatilleri için bakın ne dedi.
30.07.2023 Magazin
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular Ömer dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Gökçe Bahadır birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya tekne tatili yerine Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülendi. Eşi Emir Ersoy ile kaldıkları bölgede en son ev olduğu görülen çiftin durumdan memnuniyeti objektiflere böyle yansıdı.
20.07.2023 Magazin
Pınar Deniz'den yeni tatil kareleri: Bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz
Pınar Deniz'den yeni tatil kareleri: Bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz Bir süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ve Yargı dizisinin sezon finali yapmasıyla yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, Amalfi'de tekne gezisi sırasında verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Tatile doyamayan oyuncu, "Tatilim bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Magazin
Sezon finali denildi, final haberi geldi! Dizinin oyuncuları şok oldu!
Sezon finali denildi, final haberi geldi! Dizinin oyuncuları şok oldu! TRT 1 dizisi hakkında beklenmeyen karar geldi. Sezon finali yapan ve oyuncularının tatile çıktığı Al Sancak dizisi için final haberi geldi. İlk etapta sezon finali denilen dizinin final haberini oyuncular da daha sonradan aldı.
17.07.2023 Televizyon
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'a poz verdi! 'Yolculuk' notuyla paylaştı
Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'a poz verdi! 'Yolculuk' notuyla paylaştı 'Yargı' dizisinin sezon finali yapmasının ardından Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile sezonu Bodrum'da açmıştı. Oyuncu çift Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz, rotalarını Yunanistan'a çevirdi. Sevgilisinin objektifine poz veren güzel oyuncu, binlerce beğeni ve yorum alan yeni karelerini "Yolculuk" notuyla paylaştı.
26.06.2023 Magazin
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi Teşkilat dizisi sezon finali yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu'nun oynadığı dizinin gelecek yıl oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Zehra karakterini oynayan Deniz Baysal, Teşkilat'ın yeni sezon kadrosunda yer alıp almayacağı belli oldu.
25.06.2023 Televizyon
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı!
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı! 'Üç Kız Kardeş'te 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, dizinin sezon arası vermesinin ardından tatile çıktı. Amsterdam ve Brüksel'e giden güzel oyuncu, tatil karelerini takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Kaya'nın paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.
25.06.2023 Magazin
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor?
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan dizi zaman içinde Ateş Kuşları'na dönüşmelerini konu alıyor. Etkileyici hikayesiyle uzun süredir ilgi odağı olan Ateş Kuşları sezon finali yapıyor. Peki Ateş Kuşları sezon finalinde neler olacak? İşte yeni sezon tarihine dair bilgiler...
23.06.2023 Televizyon
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak!
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak! Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Kurban Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak. Seyirciler Kurban Bayramı’nda müzik, eğlence ve sinema keyfini Kanal D’de yaşayacak.
23.06.2023 Televizyon
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı!
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı! Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran oyuncu Pınar Deniz, sezon finali sonrası sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıktı. Deniz, şarkıcı Aybüke Albere'nin konserinde sahneye çıkarak şarkı söylerken, Yıldırım da sevgilisini hayranlıkla seyretti. İkilinin romantik anları sosyal medyada paylaşılırken, yorum yağdı.
21.06.2023 Magazin
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sezon finali sonrası sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıktı. Deniz, şarkıcı Aybüke Albere'nin konserinde sahneye çıkarak şarkı söylerken, Yıldırım da sevgilisini hayranlıkla izledi. İkilinin romantik anları sosyal medyada paylaşılırken, güzel yorumlar da yapıldı.
20.06.2023 Haber
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu sezonu açtı!
Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu sezonu açtı! 'Yalı Çapkını'nda 'İfakat' karakteriyle adından söz ettiren Gülçin Santırcıoğlu, rol aldığı yapımın sezon finali yapmasının ardından soluğu Akdeniz’de aldı.
19.06.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
17.06.2023 Magazin
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
16.06.2023 Televizyon
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” sezon finali yapıyor. Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelecek olan sezon finalinin tüm geliri depremzedelere bağışlanacak.
14.06.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor?
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş 2 sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerind Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Ayçin İnci'nin yer aldığı dizi bu akşam sezon finali yapıyor. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sezon Finali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezon finali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.