Hayri

Hayri

Son dakika hayri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.973 hayri haberi bulunmuştur. Tüm hayri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'nın sabahı kış, öğleni yaz oldu, tatilciler neye uğradığını şaşırdı! 30 dereceye yükseldi
Antalya'nın sabahı kış, öğleni yaz oldu, tatilciler neye uğradığını şaşırdı! 30 dereceye yükseldiAntalya'da sabah saatlerinde bir anda düşen hava sıcaklığı kent sakinleri ve yerleşik yabancılara kışı yaşatırken, öğle saatlerinde ise hava sıcaklığı 30 dereceye kadar çıktı. Kısa sürede iki mevsimi aynı anda yaşayan gurbetçi bir vatandaş, "Almanya'da iki ay önce kaloriferleri yakmaya başladık. Allah bütün güzellikleri bu ülkeye vermiş" dedi. Sahile gelip sosyal medyadan canlı yayınla akrabalarıyla görüşen bir vatandaş da, denize girdiğini söylemesine rağmen akrabalarının inanmadığını söyledi.
17.10.2024Gündem
Samsun'da aşırı yağış tarım arazilerine zarar verdi
Samsun'da aşırı yağış tarım arazilerine zarar verdiSamsun'un Bafra ilçesinde şiddetli yağışlar sonrası bazı tarım alanları zarar gördü. Bafra Ovası'nda aşırı yağışlardan sonra tarlalara su taşıyan kanalların tıkanması nedeniyle 7 mahallede tarım arazilerini su bastı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı 45 dakika boyunca aralıksız yağmur yağdığını belirtti.
26.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağızCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Erdoğan, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadeleriin kullandı.
9.09.2024Gündem
Cuma hutbesi PDF metni ve konusu | Diyanet ile 6 Eylül Cuma Hutbesi TAM METNİ
Cuma hutbesi PDF metni ve konusu | Diyanet ile 6 Eylül Cuma Hutbesi TAM METNİCuma hutbesi 6 Eylül 2024 tarihi ile sorgulanmaya başladı. Her hafta sonu gelmeden camilerinin yolunu tutan İslam alemi, bu özel günü ibadetle dolu geçiriyorlar. Cuma hutbesi 6 Eylül PDF metninin tamamı Diyanet'in din hizmetleri internet adresinden indirilebilecek. İşte, bu haftaki cuma hutbesi konusu
6.09.2024Gündem
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyor
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyorŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan “Köy Turnuvaları” büyük heyecana sahne oluyor. Köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmenin amaçlandığı turnuvada, 3. hafta heyecanı yaşanacak.
26.07.2024Gaziantep
Aşure günü bu duayı okuyan o sene ölmez! Aşure günü ölmemek için okunan dua hangisi? Aşure günü duası
Aşure günü bu duayı okuyan o sene ölmez! Aşure günü ölmemek için okunan dua hangisi? Aşure günü duasıDiyanet takvimine göre Muharrem ayı 7 Temmuz 2024 tarihinde başladı. Bu yıl Aşure günü 16 Temmuz Salı günü başlıyor ve 5 Ağustos 2024 tarihine kadar devam etmektedir. Günün anlamına istinaden aşure günü duaları sorgulanmaya başlandı. İşte Aşure günü bu duayı okuyan o sene ölmez ile ilgili merak edilenler…
15.07.2024Gündem
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan: 15 Temmuz 2016’daki darbe bir konsorsiyumdur
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan: 15 Temmuz 2016’daki darbe bir konsorsiyumdurEmniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, “15 Temmuz’da Türk milleti ve Cumhurbaşkanımızın duruşu dünyadaki darbelerin kaderini değiştirdi” dedi.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Milletin cebinden özel uçakla Roma turu yaptırılamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Milletin cebinden özel uçakla Roma turu yaptırılamazCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay’ın 162. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerle birlikte düzenlediği Roma turuna tepki gösteren Erdoğan, "Milletin cebinden basın mensuplarına Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bu konuda atanmış veya seçilmiş fark etmeksizin tüm makam sahipleri daha hassas davranmalı kamu malına özen göstermelidir." dedi.
28.05.2024Gündem
Gaziantep Büyükşehir atma projesi ile ilkokul öğrencilerini bilinçlendiriyor! "Yere çöp atma"
Gaziantep Büyükşehir atma projesi ile ilkokul öğrencilerini bilinçlendiriyor! "Yere çöp atma"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni haftanın ilk ders günü Hayri Küpeli İlkokulu’nu ziyaret ederek çocuklarla bir kez daha “Yerlere çöp atma” dedi.
27.05.2024Gaziantep
Cihangir Ceyhan: Adana Altın Koza'da ödül almak daha kıymetli
Cihangir Ceyhan: Adana Altın Koza'da ödül almak daha kıymetliCamdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Hayri' rolüyle şöhreti yakalayan Cihangir Ceyhan, YouTube'da 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' programına katıldı. Ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
19.05.2024Adana
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024Gündem
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladıBurdur’un Bucak ilçesinde eşi öldükten sonra tek başına yaşayan Fatma Arıcan'a Antalya kara yolu üzerinde bulunan yaklaşık 3 dönümlük arazisine milyonlarca lira teklif yapılmasına rağmen red etti. Arıcan, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.
13.03.2024Gündem
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duasıAllah Resulü (sav)’in büyük zaferinden biri olan Hudeybiye anlaşmasının müjdelendiği bu ilk ayet nedeni ile sure bu ismi alır. Fetih suresi 29 ayetten oluşmuştur. Kuran-ı Kerim’de yer alma sırasına göre 48, nüzul olma sırasına göre ise 109. Sırada yer almaktadır. Peki, Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak ile ramazan hilali duası
9.03.2024Gündem
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür?
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür?11 ayın sultan Ramazan ayıyla Ramazan hilali gündem oldu. 11 Mart’ta ramazan ayına başlayacağız. Müslümanlar arama motorlarına yönelerek Diyanet açıklamasına çevirdi. Peki, Ramazan hilali nedir? Ramazan hilali ne zaman görünür?
9.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024Gündem
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar.
4.02.2024Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'deCumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024Gündem
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023Gündem
“Akıllı Yaşam İstasyonu” projesi ile deprem bölgesine destek
“Akıllı Yaşam İstasyonu” projesi ile deprem bölgesine destekDeprem bölgesinde Uluslararası Kalkınma ve Çevre Derneği IDEA Universal ile Sensodyne iş birliğinde gerçekleştirilen temiz su ve elektrik ihtiyacına yönelik “Akıllı Yaşam İstasyonu" projesinde Hatay ve Kahramanmaraş’ta konumlandırılan akıllı yaşam istasyonları ile bölgeye arıtma sistemine dayalı temiz içme suyu ve elektrik sağlanması planlanıyor.
15.12.2023Vitrin
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...Acımak, Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınmış bir eserler. 1928 tarihinde yayınlanmış olan eserde çocukluk döneminde gördüğü işkenceler sonucu acıma duygusunu kaybetmiş bir öğretmenin hikayesi anlatılır.
15.12.2023Eğitim
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildiMarmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023Gündem
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Dargeçit ilçesi Alayurt kırsalında gerçekleştirilen Kahramanlar-32 Operasyonu'nda 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.12.2023Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Terörist Mutlu Kacar etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Terörist Mutlu Kacar etkisiz hale getirildiMİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde silah sorumlularından olan “Hayri Serhat” kod adlı Fahrettin Tolun’u, Suriye’nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.11.2023Gündem
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın almaBorsa İstanbul'da işlem gören CVK Maden'in bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik, Beşiktaş'ın Kuruçeşme semtinde caddeye paralel, denize nazır iki taşınmazı satın almaya karar verdi.
23.11.2023Ekonomi
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.