Hayri

Hayri

Son dakika hayri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.975 hayri haberi bulunmuştur. Tüm hayri haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı Burdur’un Bucak ilçesinde eşi öldükten sonra tek başına yaşayan Fatma Arıcan'a Antalya kara yolu üzerinde bulunan yaklaşık 3 dönümlük arazisine milyonlarca lira teklif yapılmasına rağmen red etti. Arıcan, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.
13.03.2024 Gündem
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası Allah Resulü (sav)’in büyük zaferinden biri olan Hudeybiye anlaşmasının müjdelendiği bu ilk ayet nedeni ile sure bu ismi alır. Fetih suresi 29 ayetten oluşmuştur. Kuran-ı Kerim’de yer alma sırasına göre 48, nüzul olma sırasına göre ise 109. Sırada yer almaktadır. Peki, Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak ile ramazan hilali duası
9.03.2024 Gündem
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür?
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür? 11 ayın sultan Ramazan ayıyla Ramazan hilali gündem oldu. 11 Mart’ta ramazan ayına başlayacağız. Müslümanlar arama motorlarına yönelerek Diyanet açıklamasına çevirdi. Peki, Ramazan hilali nedir? Ramazan hilali ne zaman görünür?
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024 Gündem
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024 Gündem
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023 Gündem
“Akıllı Yaşam İstasyonu” projesi ile deprem bölgesine destek
“Akıllı Yaşam İstasyonu” projesi ile deprem bölgesine destek Deprem bölgesinde Uluslararası Kalkınma ve Çevre Derneği IDEA Universal ile Sensodyne iş birliğinde gerçekleştirilen temiz su ve elektrik ihtiyacına yönelik “Akıllı Yaşam İstasyonu" projesinde Hatay ve Kahramanmaraş’ta konumlandırılan akıllı yaşam istasyonları ile bölgeye arıtma sistemine dayalı temiz içme suyu ve elektrik sağlanması planlanıyor.
15.12.2023 Vitrin
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Acımak, Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınmış bir eserler. 1928 tarihinde yayınlanmış olan eserde çocukluk döneminde gördüğü işkenceler sonucu acıma duygusunu kaybetmiş bir öğretmenin hikayesi anlatılır.
15.12.2023 Eğitim
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Dargeçit ilçesi Alayurt kırsalında gerçekleştirilen Kahramanlar-32 Operasyonu'nda 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.12.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Terörist Mutlu Kacar etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Terörist Mutlu Kacar etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde silah sorumlularından olan “Hayri Serhat” kod adlı Fahrettin Tolun’u, Suriye’nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.11.2023 Gündem
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma
Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon liralık satın alma Borsa İstanbul'da işlem gören CVK Maden'in bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik, Beşiktaş'ın Kuruçeşme semtinde caddeye paralel, denize nazır iki taşınmazı satın almaya karar verdi.
23.11.2023 Ekonomi
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı Uluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023 Gündem
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı Asırlık Cumhuriyet çınarı, bir fidan olarak Anadolu toprağına dikilmeden önce, en az 17 yıl boyunca genç devrimci Mustafa Kemal’in düşüncelerinde şekillendi.
28.10.2023 Gündem
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Antalya’da feci kaza: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı
Antalya’da feci kaza: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı Antalya’da otomobilin takla atması sonucu yaklaşık 30 metreden aşağı yuvarlanan otomobildeki karı koca yaşamını yitirdi, aynı aileden 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
28.06.2023 Gündem
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı?
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinin final bölümü bu akşam ekrana geliyor. Dizide Nalan'ı Laz Kızı ile aldatan Hayri, sonunda Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Ancak dizinin izleyenlerinin kafası karışık. Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hayri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.