Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Türkan tacize uğruyor!

Üç Kız Kardeş'te Türkan tacize uğruyor!

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Türkan ve Somer arasında yaşananlar ve Türkan'ın tacize uğraması son bölüme damga vurdu.

Üç Kız Kardeş'te Türkan tacize uğruyor!

Rüçhan, Sevilay'ın kendi tahtına oturduğunu görünce hayatının şokunu yaşadı. Türkan ise kendisine sarkıntılık yapan adam tarafından zor anlar yaşıyor.

TÜRKAN BOŞANMAYA GİTMİYOR

Sabah boşanma davasına götürmek için Türkan'ı almaya gelen Somer, geldiğini haber verdikten sonra kapıda bekledi. Hazırlanan Türkan tam çıkacakken Rüçhan'ın boşanmalarını istememesiyle mahkemeye gitmedi. Ne olduğunu sormak için eve gelen Somer'e karnı ağrıdığını söyledi.

SEVİLAY'IN GELİŞ NEDENİ BELLİ OLDU

Rüçhan'ın evi terk etmesinden sonra Özer'in evine gelen Sevilay, Mustafa'nın odasında kaldı. Sabah gözünü açtığında Özer'i karşısında gören Sevilay ne diyeceğini bilemedi. Özer kendi evinde Sevilay'ın ne işi olduğunu sorunca, Sevilay patoloji sonuçlarını gösterip kısa bir ömrü kaldığını ve bu süreyi Mustafa'yla geçirmek istediğini söyledi.

RÜÇHAN GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Yaşadıklarını gururuna yediremeyen Rüçhan evde günden güne üzüntüyle yıpranırken, Nesrin ziyarete geldi. Nesrin, Rüçhan'a kayıtları kendisinin değil Özer'in verdiğini söyledi. Nesrin evden gidince Rüçhan sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

TÜRKAN VE SOMER ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKÜYOR

Somer boşanmaya gelmeyen Türkan'ın karın ağrısının bahane olduğunu ve asıl amacını sordu. Konuşmaktan kaçan Türkan, Somer'den dürüst olmadığını duyunca sinirlendi. Gereksiz gurur yaptığını söyleyen Somer'i susturmak için Türkan dudaklarına yapıştı.

TÜRKAN'DAN SEVİLAY'A AHLAK DERSİ

Ayla'dan Sevilay'ın eve geldiğini öğrenen Türkan, vakit kaybetmeden eve gitti. Sevilay ile bahçede görüşen Türkan, Sevilay'ın yüzüne ne kadar gurursuz ve onursuz biri olduğunu söyledi. Sevilay ile görüştüğü sırada Özer'in geldiğini gören Türkan, ne kadar yanlış yaptığını söyledi. Özer ise Türkan'dan bu olayı kimseye söylememesini rica etti.

TÜRKAN KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİYOR

Somer, Türkan'ı sevgisi konusunda dürüst olmayınca Türkan'ı sinir etme kararı aldı. Yakında bekar bir erkek olacağını söyleyen Somer, akşam çapkınlık turuna çıkacağını, çıkmadan da satın aldığı restoranın yeni işletmecisi Şule'nin geleceğini söyledi. Türkan'ın evine gelen Şule'yi gören Türkan, kıskançlığından çatladı.

Haberin Devamı

Şule ve Somer'in işi bitince Somer, Şule'yi eve bırakacağını söyledi. Kıskançlıktan gözü dönen Türkan karnına ağrı girdiğini söyleyerek Şule'nin gitmesini ve Somer'in kalmasını istedi. Şule gidince ağrısı geçen Türkan, niyetini belli etti.

Akşam içi içine sığmayan Türkan, hazırlanıp Somer'in kaldığı otele gitti. Otel odasında biri var mı yok mu diye kontrol eden Türkan, Somer'in akşam dışarı çıkacağını duyunca daha da kıskanmaya başladı.

SOMER BABASINI BOĞUYOR

Sabah Türkan ile birlikte Rüçhan'ın yanına geçen Somer, Rüçhan'ı da alıp eve geçecekti. Türkan gitmeden bilmesi gerektiğini düşünerek Somer'i kenara çekip Sevilay'ın eve yerleştiğini söyledi.

Evden şiddetli bir şekilde çıkan Somer, arkasından da Rüçhan ve Selçuk gitti. Evden içeri girer girmez babasının yakasına yapışıp annesinin haklarını imzalatmaya çalışan Somer'i Rüçhan ve Selçuk ayırmaya çalışıyordu. O sırada Rüçhan'ın odasına yerleşen Sevilay, Rüçhan'ın geceliğiyle aşağıda inip Özer için polis çağırmaya çalıştı.

Haberin Devamı

TÜRKAN TACİZ EDİLİYOR

Mahallede Türkan'a sarkıntılık eden adam, gece Türkan'ı Somer'in yanına giderken görünce ahlaksız teklifte bulundu ve yarın geleceğini söyledi. Somer ve Rüçhan eve gittiği sırada Türkan'ın evine zorla giren adam, Türkan'a zor anlat yaşattı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 44. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.