Gazete Vatan Logo
Magazin Ziya ve Alanur'un veda mektupları!

Ziya ve Alanur'un veda mektupları!

Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 6. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 6. bölümünde yaşananlar...

Ziya ve Alanur'un veda mektupları!

Aslı'nın Seher'e açtığı meydan okumayı Aslı kazandı. Hatice ise Aslı ile konuşmasını hedef gösterip intihar etti.

ASLI, ZİYA'YA MEKTUBU ANLATTI

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Alanur ve Ziya arasındaki savaştan yorulan Aslı, Ziya'nın karşısına çıkıp mektubu bildiğini anlattı. Ziya ise kendi yazmadığı mektup yüzünden Alanur'un kendine olan tavrının sebebini anladı.

MEHMET, MİNA'YA HESAP SORUYOR

Mina'nın karıştığı olayı öğrenen Mehmet, ilk olarak gidip Mina'dan hesap sordu. Bu yaptığının ne kötü olduğundan bahseden Mehmet, Mina'nın Aslı'yı kötülemesiyle daha da sinirlendi.

Odaya gelen Mehmet, Aslı'nın böyle bir şeyi nasıl saklayabildiğini sordu. Aslı ise olayı saklamadığını zamanı geldiğinde anlatacağını söyledi.

BESTE ŞİDDET GÖRÜYOR

Alanur, Beste ve Hakan akşam bir kafede kahve içmek için oturdular. Beste'ye bakan bir müşteri Hakan'ın dikkatini çekti. Beste tatlı siparişi vermek için kalktığında müşterinin de yanına gidip muhabbet etmesi, Beste'nin eşini oldukça rahatsız etti. Kafeden kalkınca yolda o adamın kim olduğunu sorgulayan Hakan, Beste'den tanımıyorum cevabı alınca öfkesini kontrol edemedi ve Beste'yi boğmaya çalıştı.

Haberin Devamı

ASLI, MEHMET VE HATİCE'Yİ BASIYOR

Şarj aletini bilerek mutfakta unutan Hatice, gece Mehmet ile denk geldi. Hatice'ye yaşattıkları için özür dileyen Mehmet, Aslı ile olan mutluluğundan bahsetti. O sırada mutfağa gelen Aslı, durumu anlamadan öfkesiyle tepki gösterdi.

Mehmet açıklama yapmaya çalışsa da Aslı'nın tepkisi net oldu ve gece odaya almadı. Sabah telefonunu bulamayan Aslı, yatakta telefonunu ararken Hatice'nin yerleştirdiği muskayı buldu. Öfkeyle aşağıya inen Aslı, Hatice'ye öfke püskürürken Seher geldi. Aslı'ya kızan Seher, Hatice'nin yaptığı büyüyü Aslı eline tutuşturunca ne söyleyeceğini bilemedi.

Geçmişte de Ziya'yı elde etmek için aynı büyüden yaptıran Seher, Hatice'nin yanına gidip onu çok iyi anladığını söyledi.

MEHMET, ALANUR'UN KARŞISINDA

Alanur'un Seher'e attığı mesajdan rahatsız olan Mehmet, Hakan'ın tüm engellerine rağmen Alanur'un karşısına çıktı. Alanur ise tam o sırada Aslı'nın evlendiği için okuldan kovulduğunu öğrendi. Seher'e attığı mesajın hiç hoş olmadığını söyleyen Mehmet, Alanur'dan okul meselesini öğrenince yine suçlu duruma düştü.

Haberin Devamı

ASLI, BESTE'NİN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ

Beste'yi ziyarete giden Aslı, ablasıyla sohbet ederken Beste'nin boynundaki fuları düzeltmek istedi. Boynunun altındaki morlukları gören Aslı, Hakan'dan bunun hesabını soracağını söyledi.

ZİYA, NEVZAT KÖŞEYE SIKIŞTIRIYOR

Alanur'un Ziya'ya, Ziya'nın da Alanur'a yazdığı mektupların aslında Seher'in elinden çıktığını anlayan Ziya, Nevzat alıp vedanın yaşandığı yere götürdü.

Olanları Seher'e anlatan Nevzat, Ziya'ya doğruları söylemediğini, Ziya'nın rahmetli annesine suçu attığını söyledi.

MEHMET BOŞANMAK İSTEDİ

Aslı'yla dışarıda buluşan Mehmet, tartışmalarına kaldığı yerden devam ederken, Aslı'ya konuşmaları gereken daha önemli bir konuları olduğunu söyledi. Evlendikleri için yasalar gereği okuldan kovulduğunu söyleyen Mehmet, Aslı'nın çok üzüldüğünü görünce çözüm düşünmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Okula devam etmesi için boşanma teklifinde bulunan Mehmet, Aslı'yı bir hayli sinirlendirdi. Aslı ise amacı buysa istediği gibi boşana bileceğini söyledi. Mehmet, Aslı'ya sarılarak ne kadar çok sevdiğinin altını çizdi.

 ASLI, MİNA'YI SAVUNUYOR

İftar sofrasına oturan Karlı ailesi, yemek yerken Aslı'nın okuldan atılmasıyla gündemleri değişti. Okulun ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Aslı, Mina'nın okuldan alınmaması gerektiğini de söyledi. Seher, Aslı'nın fikirleri önemsemezken duruma el koyan Ziya, Aslı'nın haklı olduğunu ve Mina'yı okula yollayacaklarını söyledi. Seher ise Aslı'nın zaferini kabul edemeyip sofrayı terk etti.

HATİCE, ASLI'YI ZEHİRLİYOR

Mehmet ile Aslı, tatlı hazırlamak için mutfağa girdi. O sırada mutfağa giren Hatice, Mehmet ile Aslı'nın mutluluklarını sindiremedi. Gündüz Aslı'ya olan hırsından bütün ilaçları toz haline getirip peçeteye koyan Hatice, Aslı'nın su istemesiyle suyuna kattı. Son anda vicdanı el vermeyen Hatice, suyu kendi içip daha sonrada kusmaya gitti.

Haberin Devamı

ALANUR YİNE ZİYA'NIN EVİNİ BASIYOR

Aslı'nın okuldan atılmasını sindiremeyen Alanur, Ziya'nın evini basıp Seher'e hakaret etti. Aslı'ya da kızan Alanur, kızından özür dileyerek evden çıktı.

ZİYA VE ALANUR'UN VEDA MEKTUPLARI

Ziya, Nevzat'tan mektupların hikayesini öğrenince Alanur'un yanına gitti. Gerçekleri anlatan Ziya, Alanur ile birlikte bu büyük aşkın yükü altında ezildiler. İki tarafta gözyaşlarına hakim olamazken, Alanur bir anda kendini toparladı ve güçlü davranmaya çalıştı. Yaşamı boyunca güçlü olmak zorunda kalan Alanur, bir sevda uğruna düşmeyi kendine yakıştıramadı.

HATİCE İNTİHAR EDİYOR

Aslı ve Mehmet'in mutluluğuna daha fazla dayanamayan Hatice, sahurdan sonra intihar etti. Annesinin Hatice'yi yatağında hareketsiz bulmasıyla bütün ev halkını ayağa kaldırdı. Mehmet, Hatice'yi arabaya bindirdiği gibi annesi ve babasıyla hastaneye götürdü.

Seher ise Hatice'nin intiharından Aslı'yı sorumlu tuttu.

VEDA MEKTUBU 6. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.