Ziya

Ziya

Son dakika ziya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziya gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.179 ziya haberi bulunmuştur. Tüm ziya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyeler
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyelerTahkim Kurulu'nda Ali Günay, Profesyonel Disiplin Kurulu'nda Celal Demirtürk ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Yiğit Örnek, başkanlık görevlerine getirildi.
26.07.2024Süper Lig
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir, MKM yeni başkanı kaç yaşında, nereli?
23.07.2024Gündem
Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu!
Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu!Türkiye Futbol Federasyonu, MHK'nin yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı.
23.07.2024Süper Lig
Adana'da Roma İmparatorluğu izleri: Taş Köprü
Adana'da Roma İmparatorluğu izleri: Taş KöprüAdana Taş Köprü Seyhan Nehri üzerindedir...
20.07.2024Adana
Büyük Saat Kulesi
Büyük Saat KulesiAdana Büyük Saat Kulesi Seyhan ilçesi Ali Münif Caddesi üzerinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendi
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendiHiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki kızını müridi Kadir İstekli’yle ‘evlendirmesi’ne yönelik dava yeniden görülmeye başlanmıştı. Mazeret sunup ilk duruşmaya gelmeyen avukatlar, karar çıkması beklenen 3’üncü duruşmaya yine mazeret sunup gelmeyince duruşma 23 Eylül’e ertelendi.
17.07.2024Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler'den Suriye'deki provokasyonlara yönelik açıklama
Milli Savunma Bakanı Güler'den Suriye'deki provokasyonlara yönelik açıklamaMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin katılımı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirdi.
2.07.2024Gündem
Türkiye'den teknoloji üssüne ziyaret! Komisyon Başkanı Varank: Çinli şirketler daha fazla ilgi gösterecek
Türkiye'den teknoloji üssüne ziyaret! Komisyon Başkanı Varank: Çinli şirketler daha fazla ilgi gösterecekTBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Çin’in daveti üzerine gerçekleştirdikleri ziyaretin son gününde dünyanın öne çıkan teknoloji şirketlerinden Huawei’nin Ar-Ge ve üretim tesislerinde incelemelerde bulundu ve şirketin üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi.
1.07.2024Ekonomi
TBMM Sanayi Komisyonu'ndan Çin'e yatırım ve işbirliği çıkarması!
TBMM Sanayi Komisyonu'ndan Çin'e yatırım ve işbirliği çıkarması!TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Varank, "İpek Yolu'nu tekrar canlandırmak, ticaret yollarını güvence altına almak istiyorsak mevcut alternatifleri Türkiye'siz gerçekleştirmek mümkün değil." dedi
28.06.2024Ekonomi
Çocuklarını 6 saat rehin aldı balkondan aşağı sarkıttı!
Çocuklarını 6 saat rehin aldı balkondan aşağı sarkıttı!İstanbul Başakşehir’de yabancı uyruklu şahıs, evdeki üç çocuğunu 6 saat rehin aldı. Çocuğunu camdan dışarı sarkıtan şüpheli, özel hareket ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
19.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı!Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari Çukurca’daki 2’nci Hudut Tugay Komutanlığında bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i telefonla arayarak, askerlerin bayramını kutladı. Erdoğan, konuşmasında "Ülkemizin dört bir yanında Mehmedimizin verdiği bu kahramanlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır" dedi.
16.06.2024Gündem
Bayramın ilk günü Rize'den acı haber: Anne ile 2 çocuğu öldü!
Bayramın ilk günü Rize'den acı haber: Anne ile 2 çocuğu öldü!Rize'nin İyidere ilçesinde bariyere çarpan otomobildeki Gülcan Bal (40) ile çocukları Burak (12) ve Mert (16) hayatını kaybetti, sürücü Ümit Bal (41) ile oğlu Mehmet Ziya (5) ağır yaralandı.
16.06.2024Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğiz
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğizMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler , ' terör örgütü tarafından bölgesel gerçekliklerle bağdaşmayan yapay terör devleti kurulmasının bir aşaması olarak görülen bu sözde seçim çalışmalarını kesinlikle reddediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri güney sınırlarının hemen ötesinde bölücü örgütün bir terör koridoru kurmasına asla müsaade etmeyecektir.' dedi.
10.06.2024Gündem
Zonguldak'ta göçükte ölen madenci son yolculuğuna uğurlandı
Zonguldak'ta göçükte ölen madenci son yolculuğuna uğurlandıZonguldak’ta dün maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden maden işçisi Tevfik Soy (33) memleketi Bartın’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Madencinin eşi Gülbahar Soy, evin önünde tabutun üzerine Türk bayrağı serdi. Tevfik Soy'un daha önce Bartın Belediyesi’nde elektrik teknikeri olarak çalıştığı, 2019 yılında kura ile Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na (TTK) girerek maden ocağında çalışmaya başladığı öğrenildi.
5.06.2024Gündem
ÇAYKUR'dan yaş çay alım fiyatı açıklaması!
ÇAYKUR'dan yaş çay alım fiyatı açıklaması!Yaş çay alımıyla ilgili Ziraat Botanik bahçesinde basın toplantısı düzenleyen ÇAY İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, toplantıda fabrikalarda yoğunluk yaşandığını söyledi. Alim, “Bu seneki fiyat artışımız dolar üzerinden bakıldığı zaman 59 sent, geçen sene 56 sent, daha önceki sene 43 sent, daha önceki sene 46 sentti. Yani bu sene önceki yıllara bakıldığı zaman fiyatlama konusunda üreticimizin daha da iyi bir fiyat aldığını gösterir" dedi.
23.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğizDeniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024Gündem
Şehidin hatıraları ile en zor Anneler Günü
Şehidin hatıraları ile en zor Anneler GünüFırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu’nun annesi Hatice Özkozanoğlu, oğlundan geriye kalan eşyalarla doldurduğu bir odada Anneler Günü’nde evlat hasretini gideriyor.
11.05.2024Adana
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024Gündem
Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi!
 Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi!Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) envanterine dahil edilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün okul kitaplarında ve sınıflarda yer alan portresi,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda sergilenmesi planlandığı açıklandı.
6.05.2024Gündem
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.
5.05.2024Galatasaray
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024Gündem
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldiMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024Gündem
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekir
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekirTürk Edebiyatının en önemli yazarlarından olan ve aynı zamanda yazdığı tiyatro oyunları ve şiirleriyle de hafızalara kazınan Aziz Nesin, geçmişten günümüze en iyi 10 Türk romanını katıldığı bir söyleşide açıklamıştı. İşte Aziz Nesin'in mutlaka kitaplığınızda olmasını istediği en iyi 10 Türk romanı...
3.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ziya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.