Sanat

Sanat

Son dakika sanat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sanat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sanat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanat gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.579 sanat haberi bulunmuştur. Tüm sanat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybetti
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybettiYazar ve şair Afşar Timuçin, 85 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.
26.07.2024Gündem
Üniversite tercihleri başladı: GASMEK YKS uzman öğretmenleri ile tüm öğrencilerin yanında
Üniversite tercihleri başladı: GASMEK YKS uzman öğretmenleri ile tüm öğrencilerin yanındaGaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) üniversite tercihleri için uzman öğretmenleriyle tüm öğrencilere yardımcı oluyor, yeni dönem için ise hazırlık yaz kurslarına başlıyor.
25.07.2024Gaziantep
Kırşehir'in son yorgancısı! 40 yıldır işinin başında. mesleği öğretecek çırak bulamıyor
Kırşehir'in son yorgancısı! 40 yıldır işinin başında. mesleği öğretecek çırak bulamıyorKırşehir'de 20 metrekare alanda 40 yıldır yorgan dikimi yapan zanaatkar, mesleğini öğretecek çırak bulamıyor.
24.07.2024Gündem
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlar
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlarDünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi, yılın ilk 7 ayında 242 bin ziyaretçi ağırladı.
24.07.2024Gaziantep
Adana'da şenlik yeniden başlıyor! Sıcak yaz akşamlarına serinleten mola...
Adana'da şenlik yeniden başlıyor! Sıcak yaz akşamlarına serinleten mola...Adana'da kavurucu sıcaklara yaz şenliği ile ara verilecek. Ceyhan'da düzenlenen etkinliklerde Adanalılar sanata doyacak.
24.07.2024Adana
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsiz
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsizOsmanlı Devleti'nin son dönemlerine tanıklık eden Yıldız Sarayı, ziyarete açılmasının ardından 2 gün 13 bine yakın kişiyi ağırladı.
22.07.2024Gündem
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı Adana'da 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Şener Kökkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2024Adana
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybetti
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybettiAdana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçısı Şener Kökkaya , 82 yaşında hayatını kaybetti. Kökkaya Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba gibi birçok filmde yer almıştı.
21.07.2024Adana
Türkiye'de sadece Gaziantep'te yapılıyor! Osmanlı saraylarının ihtişamını yansıtıyor
Türkiye'de sadece Gaziantep'te yapılıyor! Osmanlı saraylarının ihtişamını yansıtıyorGaziantep'in geleneksel kutnu kumaşı, yüzyıllardır süregelen bir ustalıkla, el tezgahlarında ipek ve pamuğun buluştuğu bir sanat eseri. Geleneksel atölyelerin loş ışığında, hünerli ellerin dokunuşuyla hayat bulan bu kumaş, Osmanlı saraylarının ihtişamını yansıtan özel bir miras.
21.07.2024Gaziantep
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti.
20.07.2024Magazin
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik Kenti
Milliyet Arkeoloji dergisinin son durağı Teos Antik KentiMilliyet Arkeoloji dergisi, 21 Temmuz Pazar günü yayımlanacak 39. sayısında Teos Antik Kenti’ni mercek altına alıyor. Dergide ayrıca 13 yıl süren restorasyonun ardından bir müzeyle birlikte ziyarete açılan Çinili Hamam, Antik Dönem olimpiyatları ve stadyumların evrimi de inceleniyor.
20.07.2024Yaşam
Adana'da serinleten yaz şenliği bugün başlıyor!
Adana'da serinleten yaz şenliği bugün başlıyor!Adana'da kavurucu sıcaklara yaz şenliği ile ara verilecek. Aladağ Millet Bahçesi ve Ceritler Meydanı Mahallesi Çarşı Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde Adanalılar sanata doyacak.
20.07.2024Adana
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!Adana Çukurova Belediyesi tarafından sanatla iç içe olmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz yaz kursları düzenleniyor. 'Ses var, nefes var' 'teması ile yola çıkılan etkinliklere 7'den 70'e herkes katılabiliyor.
20.07.2024Adana
Bilsem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, Bilsem mülakat bireysek değerlendirme sonuçları ayın kaçında belli olacak?
Bilsem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, Bilsem mülakat bireysek değerlendirme sonuçları ayın kaçında belli olacak?BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları için araştırmalar yoğunlaştı. 2024 Bilim Sanat Merkezleri (BİLSEM) sınavlarının sona ermesiyle gözler kayıt takvimine çevrildi. Sonuç ekranı açıldı. İşte meb.gov.tr BİLSEM sınav sonuçları 2024…
19.07.2024Gündem
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın Çalıştayı
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın ÇalıştayıSeyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik plan hazırlıkları kapsamında Seyhanlılar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Tekin bu defa Adana’daki Sivil Toplum temsilcisi kadınlar ile Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Yerel Eşitlik Eylem Planı “Çalıştayında bir araya geldi.
19.07.2024Adana
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbi
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbiAdana, zengin kültürel yaşamı ve sanatsal etkinlikleriyle dikkat çeker...
19.07.2024Adana
GASMEK’ten YKS’de büyük başarı! İlk binde 7 öğrenci var
GASMEK’ten YKS’de büyük başarı! İlk binde 7 öğrenci varGaziantep’te GASMEK’in YKS hazırlık kursları, 2024 yılında büyük başarı elde ederek birçok öğrenciyi Türkiye genelinde ilk sıralara yerleştirdi.
17.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te gençler ve çocuklar için harekete geçildi! Sergiden cep sinemasına birçok etkinlik bir arada
Gaziantep'te gençler ve çocuklar için harekete geçildi! Sergiden cep sinemasına birçok etkinlik bir aradaNizip ilçesinin kültür sanat ve eğitim alanında merkez konumu olacak tesis en kısa sürede vatandaşların hizmetine açılacak.
21.07.2024Gaziantep
Büyük bir destan yazıldı… Ünlüler 15 Temmuz’u unutmadı
Büyük bir destan yazıldı… Ünlüler 15 Temmuz’u unutmadı15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 8 yıl geçti. Sanat dünyasının ünlü isimleri, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyor.
15.07.2024Magazin
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar toplamda 76 bin yuvamızı kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
14.07.2024Adana
Şevval Sam fit kalma formülünü açıkladı: 25 senedir yemiyorum
Şevval Sam fit kalma formülünü açıkladı: 25 senedir yemiyorum30. sanat yılını Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği muhteşem bir konserle kutlayan Şevval Sam, bu çok özel gününde kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına şahane bir sürpriz yaptı. Ön yüzünde fotoğrafının bulunduğu “Birlikte Geçen 30 Yıl” notuyla imzaladığı mektup şeklindeki kartpostalı hayranlarına dağıttı.
14.07.2024Magazin
Gaziantep'te 'Haydi Sofraya', vatandaştan yoğun ilgi görüyor
Gaziantep'te 'Haydi Sofraya', vatandaştan yoğun ilgi görüyorGaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin uygun ve kaliteli yemek hizmeti sunduğu “Haydi Sofraya” hizmet noktaları, vatandaşlardan tam not alıyor.
12.07.2024Gaziantep
Cedi Osman ile Ebru Şahin, Çeşme'de aşka geldi!
Cedi Osman ile Ebru Şahin, Çeşme'de aşka geldi!Dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu eşi Ebru Şahin, Çeşme'ye tatile gitti. Arkadaşlarıyla vakit geçiren ikili, ardından baş başa denize girerek romantik anlar yaşadı.
8.07.2024Magazin
Bodrum Art Fair sanatseverleri bekliyor
Bodrum Art Fair sanatseverleri bekliyor3-7 Temmuz tarihleri arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde DEMOS Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bodrum Art Fair kapılarını sanatseverlere açtı.
6.07.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sanat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.