Antalya

Antalya

Son dakika antalya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antalya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antalya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.949 antalya haberi bulunmuştur. Tüm antalya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz TÜBİTAK’ın her yaştan gökyüzü meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinliği için başvurular başladı. Astronomi meraklıları 9-11 Ağustos’ta Bursa Uludağ’da gerçekleşecek etkinlikte bir araya gelecek. Başvurular 25 Temmuz 2024’e kadar devam edecek.
21.07.2024Gündem
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, pervaneye takılarak hayatını kaybetti.
20.07.2024Ekonomi
Antalya'da tekne kazası geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti
Antalya'da tekne kazası geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybettiAntalya'nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu ağır yaralanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, hastanede hayatını kaybetti.
19.07.2024Ekonomi
Adana'da Sevgilisiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan şüpheliden inanılmaz savunma
Adana'da Sevgilisiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan şüpheliden inanılmaz savunmaAdana'da sevgilisiyle yolculuk yaptığı aracın yedek lastiğinde 6 kilo 250 gram esrar ele geçirilen şüpheli, ”Parkta güneşlenirken ucuz diye toplu aldım” diyerek savunma yaptı. Şahıs tutuklanırken, sevgilisi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
18.07.2024Adana
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyor
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından, emeklilere özel tanınan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında yaz aylarında ücretsiz kalma uygulamasından faydalanan emekliler, Antalya'da tatile başladı. SGK İl Müdürü Ali Duru, emeklilerin dörtte birinin Antalya'da tatil yapmak istediğini kaydetti.
18.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Antalya'da 'bu kadar da olmaz' dedirten olay! 2 bardak nar suyu 1.200 TL
Antalya'da 'bu kadar da olmaz' dedirten olay! 2 bardak nar suyu 1.200 TLAntalya'da bir işletmeden aldığı 2 bardak nar suyu karşılığı bin 200 TL ödeyen turist, esnafı zabıtaya şikayet etti. Olay yerine gelen zabıta ekipleri, turistin parasını iade ettirip dondurma satışı yapılan standı bulunduğu yerden kaldırdı. İşveren de, nar suyunu veren personelinin iş yeriyle ilişiğini kestiğini açıkladı.
17.07.2024Vatan TV
2 bardak nar suyuna bin 200 TL ödedi! Şikayet etti, bin lirasını geri aldı
2 bardak nar suyuna bin 200 TL ödedi! Şikayet etti, bin lirasını geri aldıAntalya'da 'bu kadar da olmaz' dedirten olay! Bir işletmeden aldığı 2 bardak nar suyu karşılığı bin 200 TL ödeyen turist, esnafı zabıtaya şikayet etti. Olay yerine gelen zabıta ekipleri, turistin parasını iade ettirip dondurma satışı yapılan standı bulunduğu yerden kaldırdı. İşveren de, nar suyunu veren personelinin iş yeriyle ilişiğini kestiğini duyurdu.
17.07.2024Gündem
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktüler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktülerŞanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün işkence gördü. Sandalyeye bağlanarak kerpetenle dişleri sökülen gence hamamböceği yedirildi. Şahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki işkence fotoğraflarını alan genç, savcılığa şikayette bulundu. Şikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmedi
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmediAntalya'da cinsel ilişki karşılığında iş yerinin yıkım kararını kaldırmaya yönelik Suriye uyruklu Faten E. adlı kadınla pazarlık görüntüleri ortaya çıkan eski Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın savunması ortaya çıktı.
16.07.2024Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
16.07.2024Gündem
Antalya'da son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! 65 merkezde ekstrem seviyelere ulaştı
Antalya'da son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! 65 merkezde ekstrem seviyelere ulaştıHaziran ayı ortalama sıcaklık 3,6 derece artışla 25,4 derece gerçekleşen Türkiye'de, 53 yılın en sıcak haziran ayı yaşandı. 65 merkezde ekstrem maksimum sıcaklık yaşanıp, sıcaklık rekoru kırıldı.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anma
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anmaFETÖ’nün hain darbe girişiminin 8. yılında Türkiye’nin yanı sıra Londra, New York gibi dünyanın birçok köşesinde de etkinlikler düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hem Ankara hem de İstanbul’da anma programlarına katılacak.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacak
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacakKültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında 81 ilde demokrasi şehitleri için mevlit okutulacak.
14.07.2024Gündem
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatlarına hazırlanan sporculara destek ziyareti
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatlarına hazırlanan sporculara destek ziyaretiGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi atletizm, yüzme ve cimnastik branşlarında temsil edecek olan milli sporculara destek ziyaretinde bulundu. Bakan Bak’ın, milli yüzücü Kuzey Tunçelli ve milli atlet Yasmani Copello ile olan diyaloğu renkli anlara sahne oldu.
14.07.2024Şampiy10
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
Antalya'da iş kadınına hayatının şokunu yaşattılar! 8 milyon lirası buhar oldu
Antalya'da iş kadınına hayatının şokunu yaşattılar! 8 milyon lirası buhar olduAntalya'da organik gübre işiyle uğraşan iş insanı Özlem Kunukçu, Kocaeli'deki bir firmayla distribütörlük anlaşması yaparak, 5 araç dolusu sevkiyat yaptı. Aldığı teminat çeki karşılıksız çıkan ve nakit ödemeyi alamayan Kunukçu, hayatının şokunu yaşadı. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Kunukçu, “Ödemelerimi yapmakta zorlandım, ciddi anlamda mağdur oldum. Benim için çok üzücü bir ticaret oldu. Bizim yola çıkış amacımız, hem yurt dışı ihracatı hem de çok ciddi anlamda bir ürün sevkiyatıydı” dedi.
12.07.2024Ekonomi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Antalya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.