Ak Parti

Ak Parti

Son dakika AK PARTİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK PARTİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK PARTİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.071 ak parti haberi bulunmuştur. Tüm ak parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepkiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Washington'da ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına sert tepki gösterdi. Çelik, " İşte bu esasında Amerikan demokrasisi açısından bir kırılma noktasıdır." ifadelerini kullandı.
25.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler kanun teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
12.07.2024Gündem
Sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifinde sona gelindi
Sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifinde sona gelindiAK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM’de grubu bulunan partilerin grup başkanvekillerini ziyaret ederek, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifi hakkında bilgi verdi.
11.07.2024Gündem
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplandı! İşte masadaki konular
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplandı! İşte masadaki konularAK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
8.07.2024Gündem
AK Parti doğum oranlarının düşüşünü masaya yatıracak
AK Parti doğum oranlarının düşüşünü masaya yatıracakAK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı, doğum oranlarındaki düşüşü değerlendirmek ve buna karşı öneriler geliştirmek amacıyla 2 Temmuz'da çalıştay düzenleyecek.
27.06.2024Gündem
AK Parti'den asgari ücret açıklaması
AK Parti'den asgari ücret açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcıısı Hamza Dağ, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
25.06.2024Ekonomi
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu yoğun gündemle toplandı
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu yoğun gündemle toplandıAK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Başıboş sokak köpeklerine ilişkin düzenleme ve ekonomideki son durum gündemde olacak. AK Parti'nin 1-2 Temmuz'da belediye başkanlarıyla yapacağı kampın hazırlıkları da MYK'da ele alınacak.
24.06.2024Gündem
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Yeni yol haritası belirleniyor
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Yeni yol haritası belirleniyorAK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Başıboş sokak köpeklerine ilişkin düzenleme ve ekonomideki son durum gündemde olacak. AK Parti'nin 1-2 Temmuz'da belediye başkanlarıyla yapacağı kampın hazırlıkları da MYK'da ele alınacak.
24.06.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili yeni açıklama
AK Parti'den sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili yeni açıklamaSokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeye ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Yasada ötenazi olmak zorunda. Barınaklarda barınma imkanı olmayan, kuduz hastalığı taşıyan ve acılar içerisinde hayatını sürdürmeye çalışan hayvanlarımız var." dedi.
19.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kana susamış İsrail durdurulamıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kana susamış İsrail durdurulamıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Teşkilatları ile bayramlaştı. Erdoğan, "Tam 76 yıldır işgal, zulüm ve sistematik katliama maruz kalan Filistin halkı, bir bayramı daha yine buruk geçiriyor; barışa hasret bir şekilde geçiriyor" dedi.
17.06.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhur İttifakı yoluna devam etmektedir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhur İttifakı yoluna devam etmektedirAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.
12.06.2024Gündem
AK Parti'den ilk açıklama! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin detayları
AK Parti'den ilk açıklama! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin detaylarıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, beklenen iade-i ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Görüşmeye dair AK Parti'den ilk açıklama geldi.
11.06.2024Gündem
İYİ Partili 4 vekil AK Parti'ye geçiyor iddiası! Açıklamalar art arda geldi
İYİ Partili 4 vekil AK Parti'ye geçiyor iddiası! Açıklamalar art arda geldiİYİ Parti'de yaprak dökümü devam mı ediyor? '4 vekil AK Parti'ye geçecek' iddiası sonrası İYİ Parti ve AK Parti kanadından önemli açıklamalar geldi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Ankara kulislerindeki gelişmeleri aktardı.
10.06.2024Gündem
Ankara, Erdoğan-Özel görüşmesine kilitlendi! CHP'den forslu bayrak talebi
Ankara, Erdoğan-Özel görüşmesine kilitlendi! CHP'den forslu bayrak talebiMerakla beklenen ziyarete çok az kaldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yarın CHP Genel Merkezi'nde ağırlayacak. Peki görüşmeye az bir zaman kalmışken Ankara'da neler konuşuluyor? CHP'de nasıl bir hazırlık var?
10.06.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Gazze açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Gazze açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti kampının 1. gündeminin Gazze'deki katliam olduğunu söyledi.
1.06.2024Gündem
Emine Erdoğan: AK Parti 22 yıldır ilerlemenin öncüsü
Emine Erdoğan: AK Parti 22 yıldır ilerlemenin öncüsüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Milletin iradesini her şeyin üstünde tutan AK Parti, 22 yıldır hizmet üretmenin, kalkınmanın ve ilerlemenin öncülüğünü üstleniyor" dedi.
1.06.2024Gündem
‘Tarihin Akışında Meşhur Hattatlar’ sergisi Bursa’da ziyarete açıldı
‘Tarihin Akışında Meşhur Hattatlar’ sergisi Bursa’da ziyarete açıldıYıldız Holding İslam Eserleri Koleksiyonu’nda yer alan nadide hüsn-i hat eserlerinin bir araya getirildiği “Tarihin Akışında Meşhur Hattatlar” sergisi, 29 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında Bursa Birlik Vakfı Akif Emre Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.
29.05.2024Gündem
Kasapoğlu: 27 Mayıs darbesi, Türkiye'de bir kara delik
Kasapoğlu: 27 Mayıs darbesi, Türkiye'de bir kara delikÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu 27 Mayıs darbesi ile ilgili bir açıklama yaptı.
27.05.2024Gündem
İsrail Refah’ta çadır kampı hedef aldı
İsrail Refah’ta çadır kampı hedef aldıİsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampa düzenlediği hava saldırısında en az 20 kişi hayatını kaybetti.
26.05.2024Dünya
AK Parti İlçe binası saldırganına 9 yıl hapis istemi
AK Parti İlçe binası saldırganına 9 yıl hapis istemiAdana'da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’na girip gitar çantasında taşıdığı pompalı tüfekle ateş açan Erdem Kaya (25) hakkında 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
25.05.2024Adana
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sokak hayvanları düzenlemesi açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sokak hayvanları düzenlemesi açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Rize İl Başkanı'nın istifasıyla ilgili, "Teşkilat başkanlığımızın olağan gündemi var. Bu çerçevede çeşitli yerlerde pekiştirmeyle ilgili adım atılacak. Bazı yerlerde değiştirmeyle ilgili atılacak. Bazı yerlerde görev değişimi olacak. Bugün yarın da başka illerle ilgili bu şekilde tasarruf olacak. Dolayısıyla bu AK Parti Teşkilat Başkanlığımızın olağan gündemi çerçevesinde yürüyen işler" dedi.
22.05.2024Gündem
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandıAK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.
22.05.2024Gündem
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
19.05.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok gençÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş” konulu seminere katıldı.
17.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.