Yeni Parti

Yeni Parti

Son dakika yeni parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.398 yeni parti haberi bulunmuştur. Tüm yeni parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de Özgür Özel 8. Genel Başkan oldu
CHP'de Özgür Özel 8. Genel Başkan oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile bugün ve yarın Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Grup Başkanı Özgür Özel’in yarışına sahne olan kurultayda yarın yeni parti yönetimi belirlenecek. İlk sonuçlarda 1366 kayıtlı delegenin 682'si Özgür Özel'e, 664'ü Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verirken; sandıktan 18'i geçersiz, 2'si boş olmak 20 geçersiz oy çıkmıştı. Yapılan 2'nci tur seçim sonuçlarında Özgür Özel 812, Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. Açıklanan sonuçlar sonrası Özgür özel CHP Genel Başkanı oldu.
4.11.2023 Gündem
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum CHP Grup Başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Kongrelerden sonra parti aleyhine konuşanları partiden ayıracağım" sözlerine ilişkin, "Daha yapılmamış kurultaydan, kurultay sonrası kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum" dedi.
16.10.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni çıkış: Toplum lider değişimi istiyor
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni çıkış: Toplum lider değişimi istiyor Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken yeni açıklamalar geldi.
27.07.2023 Gündem
'Neden benimle evlenmedin, başkasıyla evlendin' dedi kurşun yağdırdı! Mahkemeden karar çıktı...
'Neden benimle evlenmedin, başkasıyla evlendin' dedi kurşun yağdırdı! Mahkemeden karar çıktı... Gaziosmnapaşa'da önünü kestiği eski muhasebecisi Tuğçe D.A'yı "Neden benimle evlenmedin, başkasıyla evlendin" dedikten sonra silahla kurşanlayarak ağır yaraladığı gerekçesiyle yargılanan Yücel Viran "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık hakkında "Ruhsatsız silah taşımak" suçundan da 19 bin 750 TL adli para cezası verildi.
12.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu 'CHP'den ayrılacak' iddiasına yanıt! Yeni parti mi kuracak?
Ekrem İmamoğlu 'CHP'den ayrılacak' iddiasına yanıt! Yeni parti mi kuracak? Ekrem İmamoğlu’nun “CHP’den ayrılacağı, parti kuracağı” ve “seçimde aday gösterilmeyeceği” yolundaki iddialara ilişkin yakın çevresinden yanıt geldi.
12.07.2023 Gündem
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve seçimler bittiği için ittifakın sona erdiğini açıkladı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ise "İttifak dediğiniz şey bir iş birliğidir. Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.
1.06.2023 Gündem
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir!
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir! Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler Altılı Masa’nın akıbetine çevrilirken, İYİ Parti’de “herkes kendi yoluna” görüşü hakim oldu. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında önceki gün yapılan Başkanlık Divanı’nda seçimin kaybedilmesinin nedenleri ele alındı.
1.06.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl? Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekleyeceğini açıklamış, ardında da CHP Erzincan milletvekilleri aday listesine 1. sıradan katılmıştı. Peki, Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
14.05.2023 Gündem
Biden F-16 satışı için onay istedi
Biden F-16 satışı için onay istedi ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye’ye F-16 satmak istediğini ABD kongresinin ilgili komitelerine bildirdi.
14.01.2023 Gündem
Aslı Baykal, CHP'den istifa etti
Aslı Baykal, CHP'den istifa etti CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu.
31.10.2022 Siyaset
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifasının ardından başlayan yeni Başbakan ve Muhafazakar Parti Lideri seçimi sürecinde eski Başbakan Boris Johnson başbakanlık ve parti liderliği yarışından çekildiğini açıkladı.
23.10.2022 Dünya
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
İngiltere’de Hint kökenli eski bakan, başbakan olma yolunda ilerliyor
İngiltere’de Hint kökenli eski bakan, başbakan olma yolunda ilerliyor İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın istifasının ardından Muhafazakar Parti’nin yeni liderini ve ülkenin yeni başbakanını belirlemek üzere yapılan oylamada aday sayısı 5’e düşerken, eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 101 oy olarak yine birinci oldu.
14.07.2022 Dünya
İngiltere'de başbakanlık yarışı! İşte ilk sıradaki aday
İngiltere'de başbakanlık yarışı! İşte ilk sıradaki aday İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın istifasının ardından Muhafazakar Parti lideri ve ülkenin yeni başbakanını belirlemek üzere bugün yapılan oylamada aday sayısı 8’den 6'ya düştü. Oylamada eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 88 oy ile birinci sırada yer aldı. İngiltere’de hükümet 18 Temmuz’da kendi içinde güven oylaması yapacak.
13.07.2022 Dünya
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı için bombalı eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.
6.05.2022 Gündem
Yeni parti kurmuştu! Parti lideri ABD vatandaşlığı almak isterken dolandırıldı
Yeni parti kurmuştu! Parti lideri ABD vatandaşlığı almak isterken dolandırıldı Türkiye Yaşam Partisi (TYP) Genel Başkanı Deniz Özçelik büyük bir dolandırıcılık tezgahının ortasına düştü. Kendisini 'Elujah Etham' adıyla Birleşmiş Milletler'de diplomat olarak tanıtan Ümit A.'nın 38 bin dolar karşılığında Amerikan vatandaşlığı aldırma vaadine kanan parti lideri, yaklaşık 8 bin 800 dolarından (130 bin lira) oldu. Özçelik, kalan 30 bin doları ABD İstanbul Başkonolosluğu'nda teslim edeceğini söyledi ancak Ümit A. gelmeyince soluğu emniyette aldı.
6.05.2022 Gündem
Boris Yeltsin'in Putin planı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Ona Manomakh tacını vermek istiyordum'
Boris Yeltsin'in Putin planı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Ona Manomakh tacını vermek istiyordum' Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Vladimir Putin’le ilgili farklı iddialar ortaya atılmaya başladı. Şu günlerde dünyanın en fazla konuştuğu isimlerden olan Putin hakkındaki gerçekler, Rusya eski Devler Başkanı Boris Yeltsin’in günlüklerinde ortaya çıktı. Yeltsin, ‘sert, soğuk ve savaşçı’ olarak nitelediği ve ‘siyasi varisim’ dediği Putin’in önce başbakan sonra da devlet başkanı olması için nasıl plan yaptığını detaylarıyla anlatmıştı.
20.03.2022 Dünya
AK Parti'li Çelik: 28 Şubat zihniyetinin uygulamaları ortadan kaldırılmıştır
AK Parti'li Çelik: 28 Şubat zihniyetinin uygulamaları ortadan kaldırılmıştır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanı'mızın başbakanlığı döneminden bugüne verdiğimiz mücadele, milli egemenlik ve demokrasi mücadelesidir. Cumhurbaşkanı'mızın dirayeti ile 28 Şubat zihniyetinin milli iradeye karşı olan tüm uygulamaları ortadan kaldırılmıştır" dedi.
28.02.2022 Siyaset
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Tansu Çiller'den yeni parti açıklaması!
Tansu Çiller'den yeni parti açıklaması! Tansu Çiller, kulisleri hareketlendiren parti kuracağı yönündeki iddialara cevap vererek, "Şu an öyle bir karar içerisinde değilim ama yaptığım bir tespit var. Toplum bölünmüş durumda. Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum. Bu, parti kuracağım anlamına gelmiyor ama bunu tespit etmem beni düşündürüyor. Bundan ibaret…" ifadelerini kullandı.
28.02.2022 Siyaset
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Tansu Çiller parti mi kuruyor! Açıklama geldi...
Tansu Çiller parti mi kuruyor! Açıklama geldi... İYİ Parti’li Koray Aydın, Sözcü gazetesinden Ruhat Mengi’ye yaptığı açıklamada, “Erdoğan, Çiller’e parti kurdurmaya çalışıyor” diye bir iddia ortaya attı. Tansu Çiller'den konuyla ilgili açıklama geldi.
7.02.2022 Siyaset
Osmanlı Ocakları’ndan yeni parti açıklaması
Osmanlı Ocakları’ndan yeni parti açıklaması Seçimlerde bir yeni siyasi parti de Osmanlı Ocakları’ndan. Kurulacak olan siyasi partinin ideolojisinin aynı olacağı ve Cumhur İttifakı içerisinde yer alacağı belirtildi.
22.01.2022 Haber
YSK seçime girecek partiler! Memleket Partisi, Türkiye Değişim Partisi seçime girecek partiler listesinde var mı?
YSK seçime girecek partiler! Memleket Partisi, Türkiye Değişim Partisi seçime girecek partiler listesinde var mı? Yüksek Seçim Kurulu, seçime girecek partilerin listesini paylaştı. Liste 24 partiye yer verildi. Emek Partisi, Millet Partisi, Türkiye İşçi Partisi ve Türkiye Komünist Hareketi seçime katılma hakkı kazanırken, Muharrem İnce'nin ve Mustafa Sarıgül'ün partileri seçime katılacak listesine giremedi. İşte YSK seçime girecek partiler…
13.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.