Veda Mektubu

Veda Mektubu

Son dakika veda mektubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veda mektubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veda mektubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veda Mektubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veda mektubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 veda mektubu haberi bulunmuştur. Tüm veda mektubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını güldüren yeni yaş paylaşımı
Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını güldüren yeni yaş paylaşımı Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
28.03.2024 Magazin
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü"
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü" Son olarak Veda Mektubu dizisinde rol alan güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün Tayland tatilinden paylaştığı pozları çok beğenildi. Oyuncu o anları "En güzel günümdü." diye paylaştı.
11.01.2024 Magazin
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Kültür Sanat
Rabia Soytürk mini şortuyla teknede şov yaptı!
Rabia Soytürk mini şortuyla teknede şov yaptı! Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu teknede mini şortuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
3.09.2023 Magazin
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor?
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor? Veda Mektubu neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Kıvılcım, Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi 24. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Uzun süredir final iddiaları vardı ancak yapımcıdan net bir açıklama gelmemişti. Senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Veda Mektub Şubat ayında yayın hayatına başlamıştı. Peki Veda Mektubu final bölümü bu akşamı? Veda Mektubu niye bitiyor? İşte bilgiler
21.08.2023 Televizyon
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası  sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş yapmak için mağazaları gezen Nurgül Yeşilçay ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet etti. 16 kilo verdiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay zayıflamak isteyen sevenlerine tüyo verdi.
15.08.2023 Magazin
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum'
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum' Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk Antalya'da yaşayan sevgilisi, YouTube fenomeni Fester Abdü’den bir ay önce ayrılmıştı. Ünlü oyuncu ayrılıkla ilgili konuştu.
13.08.2023 Magazin
Erkin Koray'dan veda mektubu: 'Hakkımda kitap yazarlarsa inanmayın'
Erkin Koray'dan veda mektubu: 'Hakkımda kitap yazarlarsa inanmayın' Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı anılırken eski Hürriyet yazarı ve müzik eleştirmeni Kanat Atkaya, Erkin Koray’ın kendisine 25 Haziran’da yazdığı mektubu paylaştı.
9.08.2023 Magazin
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor!
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor! Veda Mektubu dizisi için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi iki bölüm sonra final yapıyor. Ancak dizide yer alan iki isim final öncesi veda kararı aldı. Bunun kutlaması bile yapıldı. Ancak bu ayrılık sonrası bomba bir iddia ortaya atıldı. Yalı Çapkını ikinci sezonda Nükhet karakterini ünlü isim oynayacak.
4.08.2023 Televizyon
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu?
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı büyük beğeni toplayan 'Dönence' yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin beşinci bölümünde, zor günler geçiren Gece, sevgilisi Emir'i terk etti. Ayrılığı kabullenmeyen Emir, düşmanı olarak gördüğü Özgür'ü hedef aldı. Kardeşi için yasadışı yolla başvuran Özgür sahil güvenliğin baskınıyla büyük panik yaşadı.
2.08.2023 Magazin
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu?
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 21. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 21. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
1.08.2023 Künye
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
1.08.2023 Televizyon
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi!
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi! 'Veda Mektubu' dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay’la tatile çıktı. Önceki gün Bozburun’da teknelerinin üzerinde görüntülenen oyuncu aşka geldi. Oyuncu, esprileriyle sevgilisinin yanı sıra teknede hazır bulunan arkadaş grubuna da kahkahalar attırdı.
31.07.2023 Magazin
Veda Mektubu’na bir ödül daha….
Veda Mektubu’na bir ödül daha…. Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödüllendirildiği 3. Uluslararası Elmas Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.
28.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet vuruldu mu?
Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet vuruldu mu? Veda Mektubu 20. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!
23.07.2023 Televizyon
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu!
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
18.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aslı öldü mü?
Veda Mektubu 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aslı öldü mü? Veda Mektubun'da Barış, Aslı'yı kaçırdıktan sonra boğmaya çalışıyor. Mehmet, Aslı'yı kurtarabilecek mi? İşte yeni bölüm fragmanı...
16.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı kaçırılıyor!
Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı kaçırılıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Barış'ın Aslı'yı kaçırması bölüme damga vuracak.
12.07.2023 Televizyon
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Mehmet, Barış'ın nasıl bir psikopat olduğuna şahit oluyor!
Mehmet, Barış'ın nasıl bir psikopat olduğuna şahit oluyor! Veda Mektubu 18.bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
10.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Veda Mektubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veda mektubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.