Rabia Soytürk

Rabia Soytürk

Son dakika rabia soytürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rabia soytürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rabia soytürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rabia Soytürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rabia soytürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 rabia soytürk haberi bulunmuştur. Tüm rabia soytürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü"
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü" Son olarak Veda Mektubu dizisinde rol alan güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün Tayland tatilinden paylaştığı pozları çok beğenildi. Oyuncu o anları "En güzel günümdü." diye paylaştı.
11.01.2024 Magazin
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı 'Isabelle' şarkısıyla popülerliği arta rapçi Sefo ve oyuncu Rabia Soytürk aşk yaşıyor. Yakın dost sanılan çift ters köşe yaptı.
20.11.2023 Magazin
Rabia Soytürk mini şortuyla teknede şov yaptı!
Rabia Soytürk mini şortuyla teknede şov yaptı! Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu teknede mini şortuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
3.09.2023 Magazin
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor?
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor? Veda Mektubu neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Kıvılcım, Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi 24. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Uzun süredir final iddiaları vardı ancak yapımcıdan net bir açıklama gelmemişti. Senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Veda Mektub Şubat ayında yayın hayatına başlamıştı. Peki Veda Mektubu final bölümü bu akşamı? Veda Mektubu niye bitiyor? İşte bilgiler
21.08.2023 Televizyon
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum'
Rabia Soytürk'ten ilginç açıklama: 'Kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum' Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk Antalya'da yaşayan sevgilisi, YouTube fenomeni Fester Abdü’den bir ay önce ayrılmıştı. Ünlü oyuncu ayrılıkla ilgili konuştu.
13.08.2023 Magazin
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor!
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor! Veda Mektubu dizisi için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi iki bölüm sonra final yapıyor. Ancak dizide yer alan iki isim final öncesi veda kararı aldı. Bunun kutlaması bile yapıldı. Ancak bu ayrılık sonrası bomba bir iddia ortaya atıldı. Yalı Çapkını ikinci sezonda Nükhet karakterini ünlü isim oynayacak.
4.08.2023 Televizyon
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu?
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 21. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 21. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
1.08.2023 Künye
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
1.08.2023 Televizyon
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu!
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
18.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi!
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.07.2023 Televizyon
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 15. bölümünde Mehmet, Aslı'yı öldürmek isteyen kişiye yaklaşıyor.
13.06.2023 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
Rabia Soytürk kumsalda pozlar verdi! Fiziği dikkat çekti
Rabia Soytürk kumsalda pozlar verdi! Fiziği dikkat çekti Kanal D'nin ilgiyle izleyen 'Veda Mektubu' dizisinin oyuncularından Rabia Soytürk, bir derginin röportajı için geldiği Bodrum'da görüntülendi. Röportaj sonrası kamera karşısına geçerek poz veren ünlü isim, yeşil bikinisi ve fit fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
9.06.2023 Magazin
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu! Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 14. bölümünde yaşananlar...
6.06.2023 Magazin
Rabia Soytürk ve Fester Abdü ilk kez görüntülendi!
Rabia Soytürk ve Fester Abdü ilk kez görüntülendi! Kanal D’de pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ‘Veda Mektubu' dizisinde 'Aslı Yıldız' karakterine hayat veren Rabia Soytürk (24), sevgilisi 'Deli Mi Ne' lakaplı sosyal medya fenomeni Fester Abdü (30) ile ilk kez Bebek'te objektiflere yansıdı. Antalya'da yaşayan Abdü ve oyuncuya, "Uzak mesafelerden dolayı tartışma oluyor mu?" sorusu yöneltildi.
21.05.2023 Magazin
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu, dün yine soluksuz izlendi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 10. bölümünde yaşananlar ise haberimizde...
9.05.2023 Magazin
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam 8.bölümüyle ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Alanur ve Seher savaş baltalarını çıkartıyor. Bakalım kim galip gelecek? İşte haberin detayları...
18.04.2023 Magazin
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor!
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor! Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Alanur'un iş yerine iki büyük sürpriz ziyaret gerçekleşiyor.
14.04.2023 Magazin
Veda Mektubu dizisinde Hatice'nın tek bir çıkarı var! Alanur'a mektup konusunda yardım ediyor!
Veda Mektubu dizisinde Hatice'nın tek bir çıkarı var! Alanur'a mektup konusunda yardım ediyor! Veda Mektubu 8 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hatice'nin Alanur'a yardım teklifi herkesi şaşırttı. "O mektupları halamın yazdığını ispat etmenize yardım edebilirim" diyen Hatice'nin çıkarı ne olacak?
12.04.2023 Televizyon
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi?
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 7. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Alanur'un kızının yaşadığı eve gelmesi damga vurdu. İşte detaylar...
11.04.2023 Magazin
Veda Mektubu Mina kimdir? Elif Ulusoy kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Veda Mektubu Mina kimdir? Elif Ulusoy kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Veda Mektubu Mina kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk, Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı dizide Mina karakterini Elif Ulusoy canlandırıyor. Peki Elif Ulusoy kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
10.04.2023 Televizyon
Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragman: Alanur yılların intikamını Seher'den alıyor!
Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragman: Alanur yılların intikamını Seher'den alıyor! Veda Mektubu 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Bennu Yıldırımlar ve Emre Kıvılcım'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Alanur, Seher'e gözdağı verdi. "Bu daha fragmandı, kızıma bir daha dokunursan şovu birlikte çekeriz" diyen Alanur, yargı modunu açtı.
7.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Rabia Soytürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rabia soytürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.