Gazete Vatan Logo
Magazin 'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!

'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!

Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 14. bölümünde yaşananlar...

'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!

 Aslı'nın canını almak isteyen kişiye Mehmet adım adım yaklaşıyor.

MEHMET TUTUKLANIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Roma'ya gitmek için havalimanına giderken Aslı ve Mehmet'in trafik kontrolüne takılması ve Mehmet'in Aslı'ya çarpan aracın şoförünü öldürme suçuyla tutuklanması ortalığı karıştırdı. Ne yapacağını bilemeyen Aslı, Ziya'yı arayarak haber verdi.

Savcının da hakimin de Mehmet hakkında tutuklu yargılama kararı vermesi ortalığın daha da gerilmesine neden oldu. Üzüntüden ne yapacağını bilemeyen Aslı, Seher'in evine gidince sinirini Hatice'den çıkardı.

 

SEHER, ASLI'YA AKIL VERİYOR

Hatice ve Aslı arasındaki gerginlik ailenin düzenini bozacağı için Aslı'nın daha ılımlı olması gerektiğini ve Mehmet'in de böyle olmasını isteyeceğini vurguladı. Durumdan rahatsız olan Aslı, Seher'in kalbini kırmamak için elinden geleni yaptı.

ZİYA, ASLI'YA GERÇEK BABALIK YAPIYOR

Mehmet'in hapiste olduğu gece Seher'in evde kalan Aslı, akşam yemeğine Hatice'nin de sofraya oturduğunu görünce tepkisini koydu. Ya Hatice, ya ben diyen Aslı'ya tam destek Ziya'dan geldi. Seher, Aslı'yı susturmaya çalıştığı sırada Ziya durumu ele alarak Aslı'yla birlikte sofradan kalktılar.

Haberin Devamı

Ziya'nın çalışma odasında Mehmet hakkında konuşan Aslı ve Ziya, birbirlerine duygularını açık açık söyleyerek gerçek bir baba kız gibi sarıldılar.

SEHER VE ZİYA ARASINDAKİ GERÇEK SIR KAPISI ARALANIYOR

Gece Seher'in uyumadığını gören Ziya, yanına gidip nedenini sordu. Seher ise karakola Alanur ile geldiklerini gördüğünü ve onu nasıl bu kadar savunduğunu sordu. Ziya ise üstü kapalı kaderlerini mi yoksa kendilerine dayatılan yolu mu yaşadıklarını sorguladığını, zamanı gelince hepsinin konuşulacağını söyledi.

MEHMET SERBEST KALIYOR

Avukatların bütün çabaları sayesinde Mehmet tutuksuz yargılanmayı başardı ve serbest kaldı. Cezaevi çıkışı bütün aile Mehmet'i karşıladı.

KİRLİ ÇAMAŞIRLAR ORTAYA DÖKÜLÜYOR

Cezaevinden çıkar çıkmaz eve gelince ev halkını toplayan Mehmet, artık kimsenin arasında gizli saklı kalmayacağını söyleyerek geçmişi gün yüzüne çıkardı.

Haberin Devamı

SEHER VE ZİYA YÜZLEŞİYOR

Mehmet'in de hapisten çıkmasıyla beklenen konuşma gerçekleşti. Geçmişin defterini açan Seher ve Ziya arasında ip iyice inceldi.

MEHMET İŞİN PEŞİNE DÜŞÜYOR

Aslı'nın geçirdiği kazada evden birisinin parmağı olduğunu düşünen Mehmet, bu durumu açık açık dile getirdi. Hatice kendisini tutamayıp "Ben yapmadım" diyerek bağırmaya başladı.

 

Mehmet olayı kurcalarken Nevzat konuyla ilgili araştırma yapacağını söyleyip sorumluluk almak istedi.

Aslı'ya araba çarpması için planı organize eden Nevzat, telefonla konuşma yaparken Hatice'ye yakalandı. Hatice'ye olup biteni anlatan Nevzat, Hatice'den tam not aldı.

SEHER, NEVZAT'I VE AİLESİNİ EVDEN KOVUYOR

Hatice'nin ses kaydını alıp Alanur'a attığını öğrenen Seher, Hatice'nin geldiği boyuta daha fazla dayanamadı. Nevzat'ı karşısına alıp konuşan Seher, Aslı ve Hatice'nin arasında yaşananları sebep göstererek evden gitmelerini istedi. Nevzat ise Seher'e oldukça kinlendi.

ZİYA, ALANUR İLE OLAN BAĞINI KOPARDI

Seher ile Alanur için burun buruna gelen Ziya, ailesini dağıtmayı göze alamadı. Alanur'a son kez giden Ziya, veda öpücüğü verecekken Alanur'dan okkalı bir tokat yedi.

Haberin Devamı

MEHMET'E DELİL GELDİ

Ailesiyle birlikte evde sohbet ederken Mehmet çalan kapıya baktı. Ufak bir kutuyu teslim alan Mehmet, Hakan'dan gelen delil ile şaşkına döndü. Annesine doğum gününde hediye ettiği bilekliği gören Mehmet, aynı zamanda "arabamdan çıktı" notunu da okudu.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!