Damga

Damga

Son dakika damga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan damga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını damga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Damga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan damga gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.397 damga haberi bulunmuştur. Tüm damga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydın'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Erol Bulut İngiltere'ye damga vurdu!
Erol Bulut İngiltere'ye damga vurdu! İngiltere Championship'te haftanın teknik direktörü açıklandı. Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, haftanın teknik direktörü seçildi.
24.04.2024 Futbol
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Ziyech, Kerem Aktürkoğlu görünce inanamadı! Zaha'nın battaniyeli görüntüsü olay oldu
Ziyech, Kerem Aktürkoğlu görünce inanamadı! Zaha'nın battaniyeli görüntüsü olay oldu Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamlayan Wilfried Zaha'nın görüntüsü olay oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
19.04.2024 Magazin
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler!
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler! Bursa’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tevfik Özdemir, Tevfik Özdemir ve İbrahim Ergün hayatını kaybettiler.
18.04.2024 Gündem
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı, artık güvenmiyor
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı, artık güvenmiyor UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ikinci maçları dün oynanan Manchester City-Real Madrid ve Bayern Münih-Arsenal maçlarıyla sona erdi. Allianz Arena'da oynanan Bayern Münih-Arsenal maçında tek gol çıkarken, nefesleri kesen maçta Manchester City-Real Madrid karşılaşması penaltılara gitti geceye damga vuran anlar oldu. Öte yandan maç sonunda Arda Güler ile ilgili çarpıcı ayrıntı ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı... Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı... Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.
6.04.2024 Beşiktaş
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
31.03.2024 İddaa
İnci Taneleri'nde sırlar ortaya çıkıyor! Azem kızının izini buldu
İnci Taneleri'nde sırlar ortaya çıkıyor! Azem kızının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri ’ne bu hafta, Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
29.03.2024 Magazin
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje' Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Magazin
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal Samandıra'da resti çekti! Ali Koç'un söylediğini yapmadı, artık düşünmeyin
İsmail Kartal Samandıra'da resti çekti! Ali Koç'un söylediğini yapmadı, artık düşünmeyin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2'lik skorla yenmiş, mücadele sonrasında çıkan olaylar gündeme damga vurmuştu. Bunun üzerine Sarı Lacivertli yönetim de kritik bir karar almıştı. Fenerbahçe'de bu kez İsmail Kartal da devreye girdi. İşte yaşanan gelişmeler...
25.03.2024 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.03.2024 İddaa
İnci Taneleri yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
İnci Taneleri yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, bu hafta yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem’in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Dilber’in oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenince ettiği feryat geceye damga vurdu.
22.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Damga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki damga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.